Hardcore/Deathcore/-core κυκλοφορίες

[FONT=“Century Gothic”][SIZE=“3”]εγώ θα έλεγα ότι οι Fall Of Efrafa παίζουν neo-crust ενώ οι Wolves δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους μουσικά. και το ELIL μπορώ να πώ ότι ήταν ψιλοπατάτα! καμία σχέση με τη πόρωση του πρώτου! Φαίνεται ότι το κατάλαβαν κι αυτοί μάλιστα και θα αργήσουν να ηχογραφήσουν το τρίτο :stuck_out_tongue:[/SIZE][/FONT]

Για να μιλησουμε λιγο με αριθμους, το Owsla ειναι 10ρι ακατεβατο… 8) Μεγαλο σοκ… Ο τραγουδιαρης ανετα στεκεται στα πιο πωρωτικα λαρυγγια εβερ. Φωνη που καιει τα σωθικα. Btw ειχα γραψει κατι γι’ αυτους, σ’ ενα αρθρο σχετικο με underground κυκλοφοριες…

To Elil απ την αλλη, μ ακουγεται για δισκος του 5… :?

Edit: Επισης ρε παιδες με τις ταμπελες των 00’ς δε τη παλευα ποτε. Εδω δλδ, για καποιο καιρο προσπαθουσα στα κειμενα μου να μη χρησιμοποιω τον ορο post hardcore, επειδη αφ ενος ειναι πολυ γενικος, αφ ετερου μ ακουγεται λιγο ατοπος. Το ιδιο παει για κατι νεο κραστ, προτιμω ν’ αναφερω οτι ειναι crustohardcόρια με βιολιά, γινεται πιο συγκεκριμενο και δινεις και στον αλλον μια catchy περιγραφη :-k

:smiley:

Πέρα από την πλάκα είναι δύσκολο πλέον να θέσεις ταμπέλες αναφορικά με το τι παίζουν αρκετές καινούριες μπάντες.

Για παράδειγμα οι Trenches.

Στα φωνητικά είναι ο πρώην τραγουδιστής των Haste The Day.
Το συγκρότημα έχει σαν βάση το metalcore αλλά έβαλαν μέσα λίγο post,sludge και βγήκε ένας εξαιρετικός δίσκος.
Ακούστε οπωσδήποτε το Bittersweet (αλλά και τα υπόλοιπα είναι εξαιρετικά)

Angmar, τσέκαρε τους Catharsis, ρε, αν δεν το έχεις κάνει. Αν οι Fall of Efrafa είναι 10, τότε οι Catharsis είναι 100. Θα σου αρέσουν στάνταρ.

Τα λεγαμε και με τον Ακη272 στο μσν.Τελικα ειναι εξαιρετικος δισκος!

Ωραιες μπαντες,ομορφη μελαγχολικη μουσικη,ομορφα πραγματα γενικα!

Samsara και Passion εγγυηση :!: Εχουν και κατι αλλα σκορπια, αλλα δεν εχει τυχει να τ ακουσω εως τωρα…

Ναι, το πρώτο που είναι στην ουσία συλλογή από τα demos τους (φαντάσου κάτι εξίσου πορωτικό, αλλά πιο ωμό και με λίγο πιο άσχημο ήχο), καθώς και το ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΠΟΣ ‘‘The arsonist’s prayer’’, ίσως το καλύτερο κομμάτι που γράφτηκε ποτέ (βρίσκεται σε split με τους Newborn).

Απο τις αγαπημενες μου μπαντες. Χθες και σημερα εχω καει με τη τελευταια τους κυκλοφορια που μ’αρεσει παρα πολυ. Misery index κυριοι, σταθερη αξια.

Άντε, επιτέλους το άκουσα ολόκληρο το Killing Music των Benediction:D:D Eξαιρετικό!:DΙδιαίτερα τα They must die screaming, wrath and regret, dripping with disgust, το ομότιτλο και immaculate facade, είναι εκπληκτικά:):thumbup:

το χα ακουσει απο καπου online streaming

και ητανε γαματο

γενικα οπως ειπες σταθερη αξια

και εχουν το κατι που τους κανει να ξεχωριζει

και γενικα εχουν ετσι ενα “γαμαμε και δερνουμε feeling”

Σιγκναλ, πες μου οτι ησουν μεσα σε κεινο το λαιβ, μονο αυτο πες μου, τελος.

Ειχα παει με Ουλβα… αν θυμαμαι καλα…

To ρεσιταλ καλογουστιας συνεχιζεται! 8) Ακου και κανενα απο τα πρωτα τους!

Οι Misery Index επειδη τους εχω σκαλισει αρκετα τον τελευταιο καιρο το “εχουν” ρε παιδι μου.

κάποια στιγμή θα τα ψάξω και τα υπόλοιπα που έχουν βγάλει φίλε Ντεθστερ.:slight_smile:

και τους Misery Index, που μου προτεινε ο δάσκαλος.

Misery Index never fail to deliver! :smiley:
Αλλη μια δισκαρα απ’αυτο το συγκροτημα!

Λεγονται Ramallah και το Kill a Celebrity ειναι το πρωτο τους full length(ειχε προηγηθει κι ενα ep με τιτλο but a whimper).Ιδρυθηκαν απο τον πρωην κιθαριστα των Blood for Blood White Trash Rob αλλα εδω τα πραγματα ειναι διαφορετικα.Οι Ramallah κινουνται σε πιο metalcore υφος με τη προσθηκη πληκτρων που δινουν εναν πιο ατμοσφαιρικο τονο στο ακουσμα(αυτο δεν ειναι απαραιτητα κακο πιστεψτε με).Οριστε και ενα link.

http://www.youtube.com/watch?v=6OfLlOhAD04&feature=related

eipa na protino k go kati!

megalo diamanti tou underground kyrioi!

xanei poly apo ton hxo

Δε θυμαμαι αν το εχω ξαναπροτεινει(εχω αρχισει να χανω το μπουσουλα βλεπετε)αλλα οπως και να χει ειναι δισκαρα.Οι Icepick λοιπον ειναι ενα side project που ιδρυθηκε το 1996 απο τους Danny Diablo(Skarhead,Crown of Thornz,Solo) και Jamey Jasta,Frank 3 Gun(Hatebreed)και το Violent Epiphany ειναι ο πρωτος τους δισκος και κινειται στο brutal hardcore.Υπαρχουν και guest συμμετοχες απο Roger Miret,Freddy Cricen,Ice-t κλπ.

Αυτο το Icepick project ακούγεται πολύ ενδιαφέρον…:wink:

Ας συμπληρώσω με τη σειρά μου οτιδήποτε μπορείτε να βρείτε από Ringworm (εξαιρετικό brutal hardcore/deathcore), καθώς και τα:

To What End - “The Purpose Beyond”
In Cold Blood - “Hell On Earth”
Down My Throat - “Real Heroes Die”
Throwdown -“Vendetta”
Arkangel - “Dead Man Walking” (έσκουζα σαν παρθένα από κάβλα όταν το άκουσα)

κι αν κανείς τρακάρει πουθενά είτε σε απτή μορφή, είτε σε mp3, το “Possessed To Hate” των Public Disturbance, ας μου ρίξει ενα pm γιατί το ψάχνω χρόνια.

Εκτος απο τους To What End(που ομολογουμενως δε τους εχω ψαξει ιδιαιτερα και σ’ευχαριστω που τους προτεινες)και το Arkangel που εχει προτεινει καποιος αλλος στο forum ολες τις μπαντες τις εχω προτεινει αλλα καλα εκανες γιατι σκοτωνουν και πρεπει να τις ψαξουν λιγο οι fans της ακραιας μουσικης.:wink:
Οσο για το Public Disturbance ειναι μεγαλη δισκαρα(αθανατη blackfish)και θυμαμαι πως το ειχα αλλα δε ξερω τι εγινε τωρα.Μη χανεις τις ελπιδες σου ομως γιατι θα κανω ενα ψαξιμο και θα σου πω αν ειναι.