Hardcore/Deathcore/-core κυκλοφορίες

E γι’αυτο το ειχε αγορασει ο αλλος.Που λεφτα για “ψαξιμο” τοτε.
Οχι στη λιστα,ΤΩΡΑ ακουσε το!

:respect:Οι Pro-pain ειναι μπανταρα και το παραπανω οντως ειναι μια κορυφαια γι αυτους στιγμη.Ακομα θυμαμαι το live τους στο παλιο Underworld πριν 2-3 χρονια.

Οι Καναδοι Comeback Kid ιδρυθηκαν απο τις σταχτες της γρουπαρας των Figure Four.Το Wake the Dead ειναι ο δευτερος(και κατα τη γνωμη μου καλυτερος μεχρι στιγμης)δισκος τους.Οσο για τη μουσικη,τι αλλο?

HARDCORE ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

Ακουσα έναν ακόμη εκπληκτικό δίσκο (κάλλιο αργά παρά ποτέ)
Shadows in the Deep - Unleashed:D:respect:
και ένα-δυο τραγουδια από το τελευταίο cd των Entombed:)
(δε βρήκα περισσοτερα:roll:γκουχ-γκουχ…ξέρω…rapidshare…winrar:roll:)

Δεν ξέρω πολλά για Unleashed , διάσπαρτα κομμάτια έχω ακούσει αλλά την κορυφή στο είδος (viking-death) την έχουν καπαρώσει για πολλλλλλάάάάά χρόνια ακόμη οι Amon Amarth.
Θα τσατιστεί ο nihlist που το λέω αυτό αλλά έτσι είναι.:stuck_out_tongue:

Το τελευταίο τους σπέρνει (υπάρχει και το αντίστοιχο τόπικ) και μπορεί να μην είναι σαν το προηγούμενο, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν είναι δίσκαρος.
Από το ντεπούτο τους μέχρι και φέτος έχουν αξιολογότατες δουλείες.

Στα συν τους οι εκπληκτικές αποδώσεις τους live.
Η κομματάρα που με’κανε να τους ακούσω.

O Johan Hegg είναι λαρύγγι από τα λίγα.
Aπό τις καλύτερες φωνές στο χώρο.

Το μόνο που με χαλάει είναι ότι έχουν τυποποιήσει τον ήχο τους.

Προτιμήσεις :

To ντεπούτο

Η δισκάρα (που είναι το πιο πιασάρικο νομίζω)

και το φετινό

Ελπίζω να τους δω συντομότατα , έστω και σαν support.:):roll:

Δεν τσαντίζομαι γιατί πολύ απλά αυτό το πράμα που παίζουν δεν είναι death! :stuck_out_tongue:
Και φυσικά τα κλασσικά έπη των Unleashed ούτε στα όνειρα τους.

Amon Amarth έχω ακούσει μόνο το τελευταίο τους, Scourge…
δε μπορώ να πω ότι με εντυπωσιασε:-s
:slight_smile:

Kαλά δεν είπαμε ότι είναι οι επόμενοι Morbid Angel:p
Δεν είναι αμιγές αλλά δεν αναιρεί ότι είναι στην κορυφή.

Ξανάκου το.
Το ομώνυμο είναι ύμνος.

Εμένα βαρετό heavyμεταλο μου ακούγονται πάντως. Και αλίμονο για το είδος αν είναι στην κορυφή οι Amon Amarth.

Μου εχει κολλησει σημερα. ΔΙΣΚΑΡΟΣ

Ωραίος ο Βάκιλος!

Επειδή δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί και βαριέμαι να ψάχνω ανάμεσα σε 1000+ ποστς…

Ο ορισμός του prog-death κατ’εμέ! Η τέλεια μίξη τεχνικότητας και ντεθίλας.

yeahhhhhhhhh

Ναι ξέρω θα πείτε τωρα έχουν καλύτερους δίσκους…και και και…Ναι πάσο.Και γω μαζί σας.
Απλά ήταν πολύ συγκινιτική στιγμή οταν βγήκε για μένα. Η επιστροφή της αγάπης μου!
Και είναι και γαμάτος δισκος έτσι κι αλλιώς.

obscura από Gorguts και pestilence έχουμε εκθειάσει πολλές φορές στο φόρουμ. Aν και εμένα το testimony of the ancients είναι η αδυναμία μου, το spheres είναι το αλμπουμ που σε πάει σε άλλο σύμπαν!

ρε είδα ότι οι sinister βγάλανε νέο άλμπουμ (κριτική στην κεντρικη). ουτε που το ήξερα ότι υπαρχουν ακόμα αυτοί. Τα δύο πρώτα τους άλμπουμ είναι τρελές δισκάρες!

όσο για τους ομπιτουαρι , αρκεί που είναι δίσκος των ομπίτουαρι δεν χρειαζεται να εξηγείς κάτι άλλο.

Nαι ναι! Βγαλανε!! (:

Και το αγαπησα ηδη! Μου εφερε προς Hate φαση. Και το hate ειναι το αγαπημενο μου απο δαυτους!

το Hate ε? Aν και o οδοστρωτήρας Awaiting the absu ήταν η πρώτη μου επαφή με την μπάντα, είναι το μοναδικό κομμάτι που ξέρω από αυτόν τον δίσκο (ήταν το κλασσικό “συμπλήρωμα” της κασσέτας). μόνο τα δύο πρώτα τους έχω ακούσει στο σύνολο τους, οπότε θα το τσεκάρω και αυτό μιας και τους θυμήθηκαμε.

Pestilence,Sinister,Unleashed,Obituary ωραια πραγματα συζηταταγατε οσο ελειπα…

the psyke project

Βγαζουνε νεο αλμπουμ οι Evocation.Dead Calm Chaos ο τιτλος του.

AAAAAAAARRRRRRRRRRRRGGGGGGGGGGGGGGHHHHHHHHHHHHHHHHH