Μολις επεσε στα χερια μου το Surival των Born From Pain.Εγω προσωπικα που τους εμαθα απο τις πρωτες τους δουλειες δε μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα(ισως να φταιει και η αλλαγη τραγουδιστη),αντικειμενικα παντως εχει ενδιαφερον και κινειται σε πιο metal υφος απο τα προηγουμενα.
Οσον αφορα τους Vomitory τα ειχαμε πει και παλιοτερα!
Σαταπατακιουτα!
Με πορωσες αλητη Ανγκμαρ με τους DC και εβαλα λιγο το ΕΡ να στανιαρω.
Οι Born From Pain στο προηγουμενο τους αλμπουμ ηταν πολυ καλοι παντως.
Ωραίο εξωφυλλο!:thumbup:
Yeap, τα χρωματα ειδικα τα σπανε.
Μια νεα ( προτασουλα.
[SIZE=“2”]Deathcon - Monotremata[/SIZE]
Εδω εχουμε ενα πραγματικα αξιολογο deathoproject απο μελη των Aeternus και Enslaved. Χθες μολις επεσε στα χεριαμ κι εως σημερα το πρωι δεν εχει βγει απ’ το στερεοφωνικο. Πολυ ωραιες κιθαρες λεμε. Πιθανοτατα δε θα σας αλλαξει τη ζωη, αλλα θα το κατευχαριστηθειτε. Try or die απ’ αυτο το πανεμορφο λινκ: http://www.myspace.com/zerohuman
σήμερα πρωι-πρωί (πολύ πρωί όμως, και με πυρετό) έβαλα να ακούσω το ομωνυμο και το The Stench of Redemption των Deicide.Για ένα ευχάριστο πρωινό ξυπνημα… Δεν έχει ανέβει review για το τελευταίο τους…ε?
Πολυ ευχαριστο μπορω να πω.
Δακρυα συγκινησης…
Σημερα ξεθαψα κατι αρκετα αγαπητο. Για παμε λιγο:
[SIZE=“2”]Vomiturition - A Leftover[/SIZE]
Φιλανδικο Ντεθ Μεταλ, κυκλοφορησε το σωτηριο ετος 1995. Μιλαμε για γουστοζικα φωνητικα, ριφφαρες και μελωδιαρες. Προσωπικα το καραγουσταρω, αν το εχετε ακουσει, πειτε και σεις δυο λογια.
8O Τι απιστευτες κριτικες εχει παρει αυτο ρε!
Ριπ δωκε κανα ινφο γιατι οι κριτικες ειναι τεραστιες και βαριεμαι.
Αλλα τι Progressive/Atmospheric Death/Grind ειναι αυτο στο genre ρε!
Όντως έχει πάρει πολύ καλές κριτικές. Για τους φίλους του τεχνικού death θα έλεγα και όχι μόνο. Δεν είμαι ο κατάλληλος βέβαια μιας και δεν είμαι φαν του είδους. Άκουσε το όπωσδηποτε.
Ωραιο αυτο ε.
@Angmar ειναι πολυ σαπιο αλλα γι’αυτο μας αρεσει.
Μπηκα στο σαητ της NWR και εχουμε update.Σε λιγες μερες λογικα θα ειναι διαθεσιμο.
Για να δουμε τι υπαρχει μετα το Graves…
ρε τι ψαρωτικό είναι αυτό το εξώφυλλο. δεν τους έχω τσεκάρει αυτούς.
Απογοητευτικα τα φετινα Darkane και One Man Army. Ειδικα το δευτερο. Θα του δωκω παντως λιγο χρονο ακομη.
ναι
darkane
τελικα δεν
αλλαξε και ο τραγουδιαρης γαμωτο
παντως ο ντραμερ μεγαλη παιχτουρα
Ρωτησα τον συνήθη ύποπτο τι ακριβώς είναι το grind. Αντί να εξηγήσει, λοιπόν, μου στέλνει λινκ να κατεβάσω το World Downfall των Terrorizer (μιας και είναι αντιπροσωπευτικό του είδους). Ο δισκος σπερνει (που λέτε και εσείς οι νέοι:p). Highlights για μένα τα Enslaved by Propaganda, Fear of Napalm, και Corporation Pull-In που τα ξεχώρισα αμέσως. Επίσης, ο drummer δε παίζεται. Τελικά ήταν καλή η απάντηση:p (από’κει και περα η αγαπητή wikipedia μου έδωσε τον ορισμό:P)
Ε πως να παιζεται ο drummer οταν μιλαμε για τον Sandoval!
Οι Terrorizer ηταν η πρωτη all-star μπαντα μονο που τα μελη της γινανε μετα stars.
Μιας και λέτε για grindcore…
Napalm Death - Time Waits for no Slave
Εντάξει, τι να λέμε τώρα. Εγγύηση στο χώρο. Δεν το έχω ακούσει ακόμα, αλλά είμαι σίγουρος πως θα σπέρνει, όπως και το προηγούμενο!
Θέλω να δω κι εγώ Barney με πατερίτσα!
Δε με λέτε. Τους Devourment τους ξέρει κανείς;