Hardcore/Deathcore/-core κυκλοφορίες

ναι
darkane
τελικα δεν

αλλαξε και ο τραγουδιαρης γαμωτο

παντως ο ντραμερ μεγαλη παιχτουρα

Ρωτησα τον συνήθη ύποπτο τι ακριβώς είναι το grind. Αντί να εξηγήσει, λοιπόν, μου στέλνει λινκ να κατεβάσω το World Downfall των Terrorizer (μιας και είναι αντιπροσωπευτικό του είδους). Ο δισκος σπερνει (που λέτε και εσείς οι νέοι:p). Highlights για μένα τα Enslaved by Propaganda, Fear of Napalm, και Corporation Pull-In που τα ξεχώρισα αμέσως. Επίσης, ο drummer δε παίζεται. Τελικά ήταν καλή η απάντηση:p (από’κει και περα η αγαπητή wikipedia μου έδωσε τον ορισμό:P)

Ε πως να παιζεται ο drummer οταν μιλαμε για τον Sandoval!
Οι Terrorizer ηταν η πρωτη all-star μπαντα μονο που τα μελη της γινανε μετα stars. :stuck_out_tongue:

Μιας και λέτε για grindcore…

Napalm Death - Time Waits for no Slave

Εντάξει, τι να λέμε τώρα. Εγγύηση στο χώρο. Δεν το έχω ακούσει ακόμα, αλλά είμαι σίγουρος πως θα σπέρνει, όπως και το προηγούμενο!

Θέλω να δω κι εγώ Barney με πατερίτσα!

Δε με λέτε. Τους Devourment τους ξέρει κανείς;

Molesting The Decapitated και ετσι ? Μονο αυτο εχω ακουσει και ειναι απο τα πιο ακραια αλμπουμ
που εχω ακουσει. 8)

Eternal respect @ Napalm Death

Ενας. κατι είναι κ αυτό.

Τους Prophecy τους γνωρίζει κανείς;

ρε παιδια επειδη καποιοι ειπαν για DARKANE…τοσο χαλια ειναι ο νεος δισκος τους???το Layers of lies μου αρεσε παρα πολυ

Τσου. :stuck_out_tongue:

Angmar & Signal το ειπανε.Εγω τους εχω παρατησει εδω και πολλλυυυυυυ καιρο.

@captain clegg

οι prophecy τεξανοι δεν ειναι???

αν σου πω οτι για καποιο διαστημα παιζανε αυτοι και οι devourment συνεχεια σε ελληνικο κλαμπ θα με πιστεψεις??

παρεπιμπτοντως υπαρχουν και κατι γαματοι doomdeathαδες που λεγωνται The Prophecy!!

εδιτ : το darkane δεν ειναι χαλια
απλα ειναι κατωτερο του αναμενομενου

Ναι γι αυτους τους τεξανους λέω τους ξες;

Κλαμπ; τι κλαμπ εννοεις;

τους ξερω
αλλα δεν τους ακουω

πριν 3-4 χρονια σε ενα μεταλ κλαμπ στο πειραια
το no name
εσκαγε μια παρεα death metal-αδων που ακουγανε πολυ brutal death
και φερνανε μαζι τους cd απο αυτες τις μπαντες και ο ιδιοκτητης για να μην τους εχει παραπονεμενους
εβαζε οτι του δινανε
καλο ε?

κανείς που να τους ακούει;

Καπτεν, φανταζομαι πως πηρες πρεφα οτι ερχονται οι φιλοι σου οι Hail of Bullets ε;

ελπιζουμε ο van drunen να μας τραγουδησει καμια μελωδικη αρια με την αρπα του

:roll:

Για τους λατρεις παρομοιων χαλαρωτικων chill out ακουσματων ψαξτε
το Eroded Thoughts απο τους αμερικανους Morgue. Ενα αγνωστο o.s.d.m.
διαμαντακι.

WHAT???

ΠΟΥ; ΠΩΣ; ΠΟΤΕ; ΤΙ; ΠΟΥ; ΠΩΣ; ΠΟΤΕ; ΓΙΑΤΙ; ΠΟΤΕ; ΠΟΥ;:bounce::bounce::bounce:

http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=9771

[SIZE=“1”]α Αθηνα;[/SIZE]

To συζηταγαμε με τον Obscurus ( Που χαθηκες ρε ?!? )στα τελη καλοκαιριου.Απο τοτε τσιμπησα και τις 2 επισημες κυκλοφοριες της μπαντας.Μιλαμε για μπαντα με μελλον.
Εχουμε να κανουμε με death metal που φερνει στο νου τους Nile αλλα και μπαντες οπως Immolation.
To ωραιο με αυτη την μπαντα ειναι οτι ασχολειται με την ινδικη μυθολογια και εχει και καποια ωραια
ιντερλουδια.
Ριχτε μια πρωτη αυτια : http://www.myspace.com/impurity

Ρε τελικά εχει κανεις τιποτα απο Prophecy;