Ναι γι αυτους τους τεξανους λέω τους ξες;
Κλαμπ; τι κλαμπ εννοεις;
Ναι γι αυτους τους τεξανους λέω τους ξες;
Κλαμπ; τι κλαμπ εννοεις;
τους ξερω
αλλα δεν τους ακουω
πριν 3-4 χρονια σε ενα μεταλ κλαμπ στο πειραια
το no name
εσκαγε μια παρεα death metal-αδων που ακουγανε πολυ brutal death
και φερνανε μαζι τους cd απο αυτες τις μπαντες και ο ιδιοκτητης για να μην τους εχει παραπονεμενους
εβαζε οτι του δινανε
καλο ε?
κανείς που να τους ακούει;
Καπτεν, φανταζομαι πως πηρες πρεφα οτι ερχονται οι φιλοι σου οι Hail of Bullets ε;
ελπιζουμε ο van drunen να μας τραγουδησει καμια μελωδικη αρια με την αρπα του
:roll:
Για τους λατρεις παρομοιων χαλαρωτικων chill out ακουσματων ψαξτε
το Eroded Thoughts απο τους αμερικανους Morgue. Ενα αγνωστο o.s.d.m.
διαμαντακι.
WHAT???
ΠΟΥ; ΠΩΣ; ΠΟΤΕ; ΤΙ; ΠΟΥ; ΠΩΣ; ΠΟΤΕ; ΓΙΑΤΙ; ΠΟΤΕ; ΠΟΥ;:bounce::bounce::bounce:
[SIZE=“1”]α Αθηνα;[/SIZE]
To συζηταγαμε με τον Obscurus ( Που χαθηκες ρε ?!? )στα τελη καλοκαιριου.Απο τοτε τσιμπησα και τις 2 επισημες κυκλοφοριες της μπαντας.Μιλαμε για μπαντα με μελλον.
Εχουμε να κανουμε με death metal που φερνει στο νου τους Nile αλλα και μπαντες οπως Immolation.
To ωραιο με αυτη την μπαντα ειναι οτι ασχολειται με την ινδικη μυθολογια και εχει και καποια ωραια
ιντερλουδια.
Ριχτε μια πρωτη αυτια : http://www.myspace.com/impurity
Ρε τελικά εχει κανεις τιποτα απο Prophecy;
Για ποιους Impurity μιλάτε, γιατί εγώ μόνο τους καμένους Βραζιλιάνους ξέρω και δεν θυμάμαι να παίζανε death metal.
Φλοριδιανη ντεθ μετσαλ μπαντα!
χμ… θα τσεκάρω όταν έχω χρόνο. Δεν τους έχω ακουστά.
Συνεχίζουμε με ακόμα ένα χριστιανικό συγκρότημα απο την SolidState φυσικά (που το παρακολουθώ απο το πρώτο τους album) τους Becoming the Archetype με την καινούρια τους κυκλοφορία Dichotomy
Το τι ακριβώς παίζουν είναι δύσκολο να το πει κανείς, (ψευτο)death+λίγα πλήκτρα+λίγο core και βγαίνει ενα αρκετά ωραίο αποτέλεσμα.
Στο Mountain of Souls συμμετέχει ο (Θεός) Devin Townsend των S.Y.L.
Ενώ στο ομώνυμο τραγούδι (το οποίο είναι πάρα πολύ καλό) ο Ryan Clark των Demon Hunter.
One Man Army And The Undead Quartet - Grim Tales
http://www.rocking.gr/review2150.php
Απογοητευση, ψιλο. Περιμενουμε τωρα τους Dobberman.
[CENTER]
[/CENTER]Mια μπαντα που μαζι με μερικες αλλες ξεκινησαν ενα δευτερο κινημα σουηδικου death metal.
Σχηματιστηκαν το '98 και διαλυσανε το '06.Δυστυχως δεν τους ειδα στο λαηβ τους εδω.
Εχουμε να κανουμε με old schoοl death metal.Groove-ατο,mid-temp κυριως,απιστευτη φωνη και γενικα
μια απο τις καλυτερες μπαντες των τελευταιων ετων.
Kaamos EP, 1999
Promo 1999 Demo, 1999
Curse Of Aeons Demo, 2001
Kaamos Full-length, 2002
Repugnant / Kaamos split live
Lucifer Rising Full-length, 2005
Scales of Leviathan EP, 2007
Κλικ τα ονοματα των κυκλοφοριων για να δειτε τα εξωφυλλα τους.
Εχω αυθεντικα τα 2 αλμπουμ και το τελευταιο ΕΡ.Οποιο καλοπαιδο εχει καποιο απο τα αλλα εστω και σε
mp3 να μου στειλει ενα pm.
To Repugnant / Kaamos split live κυκλοφόρησε πρόσφατα σε CD(bootleg). Παίζει ακόμα σε (σχετικά) καλή τιμή.
Verminous
Τι δισκάρα
Κατέβασα το From Enslavement to obliteration των Napalm Death.
Όλα τα τραγούδια κρατάνε όντως τόσο λίγο (ή κατεβασα δείγματα των τραγουδιών ξερω γω?:-s#-o) Πολύ μικρά είναι:-s:!: Μεχρι ν’αρχισουν τελειωνουν…
ξεκίνα με ένα Harmony Corruption, αν δεν το έχεις κάνει ήδη. θα τα σπάσεις όλα.
έδιτ: τους Kaamos που πρότεινε ο ντεθστερ δεν τους έχω τσεκάρει ποτέ είναι η αλήθεια. με έψησε.