A ναι Length Of Time σε ειχα πει. :p:p:p
Αλλα ψάχνω και Knuckledust #-o
A ναι Length Of Time σε ειχα πει. :p:p:p
Αλλα ψάχνω και Knuckledust #-o
Μονο τη παραπανω λυση μπορω να σο προτεινω μιας κι εδω ειμαστε ολιγον “μπανανια” οσον αφορα το Hardcore.Απο Length παντως αμα πετυχεις το Approach to the new world καλο λιωσιμο.
E το ξέρω τι νομίζεις;;;;
Απλα επειδη δε πολυασχολουμε με το πως να το πω; Αμερικανικο; Χαρντκορ οσο με το Crust-diy-d-beat, ελεγα μηπως ειχες τιποτα
Είναι γεγονός. Οι Κανίβαλοι επιστρέφουν:
Χαχαχαχα ο τυπάς στα αριστερά βγάζει τρελό γέλιο!
Μάλλον το χειρότερο τους εξώφυλλο.
Aς ειναι το καλυτερο τους αλμπουμ, λοιπον…
Αν ειναι οντως, συμφωνω στον υπερθετικο. Για τρελα γελια…
Edit: σωστος ο Cynic. Tα εξωφυλλα ας ειναι, η μουσικη μετρα.
Born From Pain-Survival…Το καινούριο τους δισκάκι τα σπάει! Πολύ καλό metalcore για τους φίλους των Hatebreed!
Ωραια μπαντα γενικοτερα οι Born From Pain!
αν και gorο φαν το νεο cannibal corpse με εκανε να κοιμηθω μετα απο κανα 10λεπτο
(μονο κατι καλα αργα ριφς που κ που)
Σαν παλιος φαν της μπαντας εχω να πω οτι δεν ενθουσιαστηκα ακουγοντας το(το εχω ξαναπει αλλωστε),για οσους ομως θελουν πιο metal καταστασεις τοτε οκ.Και η αλλαγη τραγουδιστη κατα τη γνωμη μου δε λειτουργησε καλα(παρα το παρελθον του Rob σους Wheel of Progress με μελη των Congress).Φιλε Shadowking ακου και τα 2 πρωτα τους μπορει να σου αρεσουν περισσοτερο.
Θα τα ψάξω γιατί όχι? Αρχίζει να μου αρέσει αρκετά το hardcore…κοίτα να δεις στα γεράματα!
Επιτέλους full length για τους μέγιστους Karnarium. Φυσικά και είναι τέλειο όπως αναμενόταν
The Drug…Ξερει απο λαδι !Πολυ καλη μπαντα φιλτατοι.
Demigod - Slumber of Sullen Eyes
Mεγαλειωδες αλμπουμ Death Metal εκ Φινλανδιας.
Τελικα αυτη η χωρα ειχε πολυ καλη σκηνη στις αρχες των 90’s.
Ευρωπαικου στυλ Death Metal,mid-tempo κυριως,απιστευτος ηχος,γαμιστερα φωνητικα
και γενικα τι το διαβαζετε και δεν κατεβαζετε ακομα ???
Edit : Οι Dead Congregation τους θεωρουν μεγαλη τους επιρροη.
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ναι!!!
+1 για αυτη τη μπαντα!!!
Επειδη τα λεγαμε με τον halisecο και επειδη καποιοι βαριουνται που ζουν.Τσεκαρετε το line-up σε καθε δισκο
μπας και τους ακουσετε…
Pleasures Pave Sewers :
Peter Tägtgren - Vocals
Nicholas Barker - Drums
Shane Embury - Bass
Jesse Pintado - Guitars
Hate Breeds Suffering :
Tomas Lindberg - Vocals
Nicholas Barker - Drums
Shane Embury - Bass
Jesse Pintado - Guitars
Εγώ πάντως μπορώ να πώ ότι το ακούω ανελλιπώς εδώ και 2-3 βδομάδες και είναι από τα ελάχιστα death/thrash αλμπουμς που παίζουν και 2-3 φορές στο repeat…απίστευτα φωνητικά και κιθάρες, death groove!! και ένα απίστευτο κομμάτι-φόρος τιμής στο Descanting The Insalubrious, φυσικά μιλάω για το The Frisco Reaper…this is my personal opinion!
Να προσθέσω ότι το μυστικό για να απολαύσεις αυτή την αλμπουμάρα είναι να μην το συγκρίνεις ή να μην έχεις ακούσει/κολλήσει με crown…θα μου πείς χαίρω πολύ…τέσπα!!
οσοι δεν εχετε ακουσει το hate breeds suffering των lock up ακουστε το σπαει κοκκαλα, απ’τα πολυ αρχιδατα grindcore albums( shane embury ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε)
αλλο ενα που σπαει κοκκαλα, περσινη κυκλοφορια
το ομωνυμο των ελβετων cataract, πολυ καλη hardcore κυκλοφορια…γενικα ο,τι εχουν βγαλει μεχρι τωρα τα σπαει κανονικοτατα
Ρε το άκουσε κανείς σας το Bloodbath?
Εγώ ελάχιστα που το άκουσα, είναι πιο τεχνικό από τα άλλα και πιο κοντά στον Αμερικάνικο ήχο.
Δεν με κέρδισε να το ακούσω περισσότερο.
Το λάιβ που βγάλανε γάμησε όμως.