γιατι ο μπλακμεταλ κιρμπυ μου ειναι ρουφιανος δηλαδη?
Ρε Λεω,γραψε τιποτα ον τοπικ ρε γελοιε.
:lol:
με καλυψες εσυ.
ο αποπανω ειναι σαχλαμαρας.
Ηardcore βρισιά.
Ον τοπικ.
Second That !
No Jesus,No Beast ! 8)
H μπαντα που γραφει τοσο στριφνα και περιεργα riffs και ομως τοσο ωραια…
Settle the Score-Back to the Streets
Δεν σας λεω περι τινος προκειται γιατι με μαθατε πλεον.Παρτε ομως ενα βιντεακι απ’την ομωνυμη κομματαρα για να εχετε μια εικονα(εστω και μ’αυτη τη σκατενια live εκτελεση).
Αουτλο,το φερστ μπλαντ το εχω λιωσει και το ειχα παρει και φτηνο.6 ευρω or something.
Ωραιοι και οι Settle The Score αλλα ρε ντιουντ με τους death for every sin αρρωστησα.Τα μυαλα μας πονανε.
Ναι,θα σκασω Αrkangel \m/
(απαντησεις απο αλλο θρεντ να γουσταρουμε)
Αλητεια.
SWORN VENGEANCE - MY FRIEND VIOLENCE
Τσεκαρεις οπως εισαι!
Τι φαση ειν’αυτο ρε bro?δεν τους εχω ξανακουσει για να πω τη μαυρη αληθεια:-s
Και γαμω τις φασεις!
Ok,στα υποψιν.
Kαι αυτο,και αυτο!
εντιτ:Στους ανεφερα μιας και εχουνε και σπλιτ με Settle The Score,γενικα τσεκαρε οτι βρεις.Τους καραγουσταρω για εχουν μια “ξεραιλα” και σωστες μεταλ αποχρωσεις.
Blaspherian - Allegiance to the Will of Damnation
Οld school death metal ! Σαπιλα,mid-tempo,doom-oειδη περασματα(οχι MDB φαση).
Το καλυτερο απ’ολα η παραγωγη.
The sound is dirty, the guitars heavy and dense in a way usually associated with funeral doom or the crustiest grindcore, almost close in some ways to the legendary Sunlight Sound, but without any sheen or shine or clarity. The riffs are buried beneath an avalanche of distortion and gain, tuned low enough it’s difficult to differentiate them from the bass. The drums sit back in the mix, and the bass drum doesn’t sound triggered, having instead a thick, full, live sound that’s largely been missing from death metal for the last decade. It’s muddy without the individual instruments being indistinguishable, sludgy without being unlistenable, and best of all, evil as hell sounding.
Βγηκε το 2007 απο την τιμημενη Blood Harvest ενω ανετα σου κανει για κυκλοφορια του '91-'92.
Ωρα για αληθινο hardcore
Ο τιτλος του τα λεει ολα και το ομωνυμο τραγουδι ειναι απο τα κορυφαια που εχουν γραφτει ποτε σ’αυτο το ειδος.
Bombs Of Hades - Carnivores EP
14 λεπτα καλοπαιγμενου,ψυχωμενου,γκρουβατου old school metal of death !
Aκουστε αφοβα !
To καινουριο pestilence, το ακουσε κανεις??? Εκανα μια αναζητηση αλλα δεν ειδα να εχει αναφερθει πουθενα… 2-3 φορες που το χω ακουσει πολυ καλο φαινεται, περισσοτερο μαλλον στο υφος του consuming impulse…
Δεν το εχω ακουσει ακομα.Φοβαμαι μην απογοητευτω και απο αυτους.
Γτ απο ποιους αλλους απογοητευτηκες??
Περα απο την πλακα στο Death Metal οι παλιοσειρες δεν με απογοητευσαν :lol:
Ενα δικιο το εχεις λοιπον φιλε Κωστα!Το βαζω να το ακουσω τωρα γιατι με ταπωσες!