Αυτά είναι…πουτάνα κενωνία…enjoy it βρε…και μη μασήσεις…για να θυμίζει Nile κάποιος λόγο θα υπάρχει…και αν σε παραξενέψουν τα vocals που μερικές φορές είναι εκτός χρόνου μη ξεχνάς ότι ο drummer τραγουδάει…
Α δε σου πα για το δέμα τελικά, προσκυνάω συσκευασία, άντεχε άνετα οικογενειακό διπλό υπαλλήλων των ελτά. με αυτό θα στείλω κάτι δίσκους αμερική σε ένα τρελαμένο thrasher που μου λέει “Don’t forget to cage them in steel when you pack them up!! Haha!!” :lol::lol:
Παίδες σήμερα τσίμπησα το τελευταίο άλμπουμ των Γάλλων Kronos και έχω να πω οτι σπέρνουν τον πανικό! Βαρβάτο Death Metal με στοιχεία από Πολωνική και Βέλγικη σκηνή και ταχύτητες στο τέρμα!
Οι στίχοι και το όλο concept γύρω από τη μπάντα έχει να κάνει με την Ελληνική μυθολογία. Τσεκάρετε οπωσδήποτε!
Το τορινο αποδικνυει οτι εκτος απο ομαδαρες(γιουβε ολε ολε ολε)βγαζει και μπανταρες.Απο τις λιγε ποιοτικες ιταλικες μπαντες.Παιζουν μελωδικο death,με τον δικο τους τροπο.Ειναι οι disarmonia mundi.Τσεκαρουμε οπωσδηποτε!
Έχω το τελευταίο πακετάκι που βγάλανε που έχει και το πρώτο άλμπουμ τους, αλλά για να πω την αλήθεια μου μου φάνηκαν πολύ ψόφιοι. Μερικές καλές ιδέες σκόρπιες εδώ και εκεί και τίποτα παραπάνω. Σαφώς είναι η αποψή μου αυτή και τίποτα παραπάνω…