Έχω πεθάνει στα γέλια. Οπλαρχηγέ ζωγραφίζεις! :lol:
In Flames, Soilwork, Moonspell, Opeth, The Project Hate, Disarmonia Mundi, Mercenary…
Δεν έχω καταλάβει και τι ακριβώς θες γιατί η κάθε μπάντα που ανέφερες είναι διαφορετική. Γι’αυτό κι εγώ σου προτείνω διαφορετικά πράγματα.
Tα καλυτερα των psycroptic?Γιατι μονο καποια κομματια απο δω και απο κει εχω ακουσει.
Θα ψήφιζα το “The Scepter Of The Ancients”…
Κατεβαζω το Isle of Disenchantment τωρΑ:)
Το παρακάτω τό χα ποστάρει στις thrash κυκλοφορίες αλλά τελικά μετά από τις πρέπουσες ακροάσεις και πολύωρη σύσκεψη με τον εαυτό μου αποφάσισα ότι εδώ του ταιριάζει καλύτερα:
Anyway, death, black, thrash, δεν ξέρω τι σκατά είναι αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι έτσι πρέπει να ηχούν οι ακραίες κυκλοφορίες. Με κάβλα, σατανίλα, παραγωγή στα μούτρα σου και πάνω απ’ όλα feeling. Τα φωνητικά είναι α λα Amorphis πρώτης περιόδου (Κoivusaari δηλαδή) ενώ τα τίγκα 80’ς leads με φέρνουν δάκρυα συγκίνησης.
Βασικά θα μπορούσα να μην γράψω τίποτα απ’ όλα αυτά και να αναφέρω απλώς ότι είναι Καναδοί.
Τσεκάρετε ΤΩΡΑ!
To παρακάτω ΕΡ είναι βασικά hardcore (αλήθεια τι δουλειά έχουν στο ίδιο thread hardcore και death κυκλοφορίες -anyway), αλλά χώνει και thrash-ιές και post και sludge μέσα και γενικά γαμάει το σύμπαν. Απ’ ότι είδα μόνο ο rip-noob το χει αναφέρει στις λίστες του με τα καλύτερα της χρονιάς. To εξώφυλλο πάει για τοπ-10 δεκαετίας άνετα.
Pulling Teeth “Paranoid Delusions, Paradise Illusions” (2009)
Πραγματικά το artwork είναι απίστευτο, δεν έχω δει ακόμα ποιος το έχει κάνει.
Agoraphobic Nosebleed “Agorapocalypse” (2009)
Αν το φετινό Slayer σας άρεσε και γουστάρετε ακόμα περισσότερες τσίτες, γκάζια, blastbeats, grind και φυσικά μεγάλες δόσεις χοντροκομμένου χιούμορ (ενδεικτικοί τίτλοι: Hung From The Rising Sun, Druggernaut Jug Fuck), επενδύστε άφοβα.
το ΑΝΒ το’χουμε αποθεώσει εκτενώς στο grindcore thread. Μακράν η καλύτερη grind (κι όχι μόνο) κυκλοφορία για φέτος. Δισκάρα με τα όλα της!
Όντως πολύ ωραίος δίσκος…
…αλλά μήπως κολλάει στο “the ultimate grindcore thread”;:-k
Ο συγκεκριμένος δίσκος όχι ιδιαίτερα imho.
Αρκετά mainstream για grindcore.
Anyway, κάτι πρέπει να γίνει με το γαμω-search του φόρουμ γιατί έψαξα με keyword τον τίτλο και μου έβγαλε μόνο 4 άσχετα ποστ.
Πολύ καλός δίσκος όντως!
@ Weedow: Ναι, τον είχαμε προτείνει και στο grindcore thread όταν πρωτοβγήκε!
Edit: ChrisP έχεις δίκιο! Πρέπει να γράφουμε τον τίτλο του δίσκου και να μην παραθέτουμε μόνο φωτο από το εξώφυλλο! Στο συγκεκριμένο έτσι είχαμε κάνει!
Μετά παιδευόμαστε όλοι στο search!
βασικά εμείς πρέπει να γράφουμε και τον τίτλο, γιατί απ’όσο θυμάμαι είχαμε απλά ποστάρει το εξώφυλλο, γι αυτό δεν το βρίσκει το search. :oops:
Δισκάρα πάντως!
Α, πείτε έτσι! [-X
Necropsy (Fin) - Indigestion (Demo) (1990)
NOMINON-Diabolical Bloodshed 1999
και οπως επισημανε και ο Deathster Merciless - The awakening
Ωπ ! Δευτερος που ξερει τους Nominon εδω μεσα !
Συμπληρωνω δισκογραφια τους σιγα-σιγα!
Το αλμπουμ που προτεινες σκοτωνει αν και μαλλον προτιμω το δευτερο τους.
Βγαζουν και αλμπουμ σε κατι μηνες.
Να πούμε ότι απο δω και πέρα στο παρόν thread γράφουμε μόνο για -core και να ανοίξουμε ένα καινούργιο για death?
Xωρίς διαχωρισμό των παλιών posts, ό,τι έγινε, έγινε μέχρι τώρα.
Συμφωνώ απόλυτα, ήθελα να το γράψω και εγώ αυτές τις μέρες.
Aπο εδω και περα σε αυτο το θρεντ μιλαμε μονο για Ηardcore/Deathcore/πειτε οτι θελετε core.
Τα 2 τοπικ χωριστηκαν και περιεχουν ολα τα ποστ που υπηρξαν στο κοινο τοπικ.