Hardcore/Deathcore/-core κυκλοφορίες

To “Obsolete” είναι δισκάρα. Όπως και το “Archetype”. Ακόμα και το “Digimortal” έχει καλές στιγμές.
Το “Demanufacture” όμως είναι το Α και το Ω των Fear Factory.10 χρόνια μετά και ακούγεται σα να κυκλοφόρησε τώρα. Αριστούργημα.

YESSSSSSSSS!!!
:metal: :band: :metal:

Το Obsolete είναι εκπληκτικός δίσκος.Το συγκρότημα έχει εξελιχθεί τρομερά σε αυτό το δίσκο σε όλα τα επίπεδα,μουσικά και στιχουργικά.Ειδικά το κόνσεπτ του δίσκου είναι πολύ αξιόλογο,και η οργή έχει δώσει τη θέση της σε πιο φουτουριστικές στιγμές,εντελώς κλειστοφοβικές.Και τα δύο άλμπουμ παίρνουν 10,όπως και η ντεμπουτάρα τους Soul of a new machine,και το πρώτο album που ηχογράφησαν ποτέ,το Concrete-με διαφορά η πιο κάφρικη στιγμή τους-,που κυκλοφόρησε χρόνια αργότερα.Το Digimortal είχε κομματάρες,αλλά το κλίμα στο συγκρότημα τους οδήγησε σε επιλογές που καταστρέψαν μεγάλο μέρος του δίσκου.Όποιος έχει ακούσει ας πούμε την demo εκδοχή του Invinsible Wounds,το Dark Bodies,καταλαβένει για τι αμαρτία μιλάμε.Επίσης,κάτι έχει το λαρύγγγι του Burton,όσο αφορά τις καφρίλες,γιατί δεν ακούγεται άγριος αλλά αστείος,και χαλάει πολλά κομμάτια-ενοίται τα καθαρά του όμως ήταν απίστευτα-.Και το Archetype ήταν τρομερός δίσκος.Μόνο στο τελευταίο τα χαλάσανε.Άντε,με το καλό να το διωρθόσουν.

Φανατικίλα μόουντ όφ.

Τελικα αλλαξα γνωμη! :stuck_out_tongue: Λοιπον…

Συστατικα ενος καλου Death Metal album :
1.Εξωφυλλο που κανει την μαμα σας να σκουζει και να ψαχνει τι εχει το παιδι της.
2.Τιτλος που εχει συνθετα/παραγωγα των λεξεων πτωμα/αιμα/θανατος και λοιπα
ρομαντικα θεματα.
3.Παντελης ελλειψη μελωδιων που θυμιζουν παιδικες σειρες.
4.Ρυθμοι γρηγοροι επι το πλειστον.
5.Φωνη brutal χωρις nu φιλοσοφια.
6.Μικρη διαρκεια.

Τα παραπανω ο επομενος δισκος τα εχει και με το παραπανω.

Vomitory - Blood Rapture κυριες και κυριοι.

Oι Vomitory σπέρνουν! Απ’ τα καλύτερα Σουηδικά death metal group και αρκετά υποτιμημένοι θα έλεγα.
Και το τελευταίο τους δισκάκι ήταν πολύ καλό. Εδώ και το review:

http://www.rocking.gr/review1323.php

Review για το:

Obituary - Xecutioner’s Return

http://www.rocking.gr/review1451.php

Την διάβασα και συμφωνώ σχεδόν παντού. Σε σχέση με το Frozen In Time θα έλεγα πάντως ότι είναι αρκετά σκαλιά παραπάνω. :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

ηρθε! επιτελους!

Fall Of Efrafa - Elil

μαζι με το Fall Of Troy και το Down μαλλον ειναι ο δισκος που περιμενα πιο πολυ φετος. το ακουω και οι πρωτες εντυπωσεις ειναι (δοξα το θεο) θετικες. απεβαλλαν την πολυ crustιλα και εχωσαν πιο πολλα σημεια Neurosis.

για τους απιστους: www.fallofefrafa.com

το ντεμπουτο μου αρεσε υπερβολικα πολυ. θα το εβαζα στο περσινο τοπ 3 αν μπορουσα τωρα. δε θυμαμαι να εχω λιωσει τοσο πολυ δισκο φετος.

Χαώδης κατάσταση.

Το ακουσα μια χτες και το ξανακουω τωρα.Τον ειχα υποτιμησει τον
δισκο.Μπραβο στα παιδια,πολυ καλος δισκος.

Ωραια κριτικη στο Colors των Between the buried and me.
Ποιος την εκανε ?

Εγώ την έγραψα. Χαίρομαι που σου άρεσε. Ο δίσκος πως σου φάνηκε ??

Τα σπαει, οπως και τα υπολοιπα cd, σε αλλο βαθμο βεβαια.

(Αλλον ρωτας αλλα πεταχτηκα εγω!)

πω. ακουω το νεο the great deceiver. κοβει κ*λους! αμαν! πω καλα τι συγκινηση ειναι αυτη που εχουμε με τοσα γ@μ@τα cd φετος. ειμαι στα πρωτα κομματια και εχω παθει ψιλοπλακα.

Η κριτικη σου ηταν φοβερη οπως και ο δισκος.Δισκαρα βασικα.Τα σπαει κανονικα και με τον νομο.8O

Καλα απο εδω και περα οτι λες για ακραιες μπαντες θα σε πιστευω ασυζητητι.
Between the Buried… , Buried Inside και δεν συμμαζευονται.

Έχω ακούσει Scar Symmetry, Mercenary, Sonic Syndicate , Killswitch Engage, μου άρεσε πολύ ο ήχος [credits σε όσους τους πρότειναν] και θέλω κι άλλο. Καμιά πρόταση?

με μπερδευεις λιγο…αν γουσταρεις μελωδικο metalcore-swedencore υπαρχουν πολλες προτασεις…

Προς το παρον υπαρχει αυτο το δισκακι που εμενα με εχει πορωσει αρκετα
Mors Principium Est - Liberation=Termination…(2007)
Ορμωμενοι απο τη Φιλανδια,οι Μors Principium Est στηριζονται σε εμπνευσμενα riffs,αρκετα ηλεκτρονικα στοιχεια και καταπληκτικα solos
Tα φωνητικα ειναι κλασσικα…

Θα τους ακούσω και θα σου πω.

ναι!ναι!ναι!
γαμω.λιντμπερκ θεε παρε την παε!!!μειωθηκαν οι πολλοι πειραματισμοι.τους κρατησαν οσο χρειαζεται,οσο αρμοζει ο χαρακτηρας τους και καναν το ντου!!!In your face hardcore με το χαρακτηριστικο παιξιμο των Wahlin Και Osterberg (αμφοτεροι στους Diabolique-το πως περασανε απο το gothic στο hardcore πιστευω ειναι ολη η μαγεια των the great deceiver συν τη φωνη του θεου!)

σπερνει ο δισκος!!!πιστευα οτι ηταν οτι πιο τεχνικο κυκλοφορησε φετος.μεχρι που μιλησε ο φιλος μας ο jarzombek. :stuck_out_tongue:

Καινουργιο αλμπουμ απο μια φοβερη σουηδικη μπαντα.

Insision - Ikon

Μιλαμε για ενα φοβερο δισκο Death Metal με τα σωστα σουηδικα συστατικα.
Ευγε κυριοι.34 λεπτα καλοπαιγμενου death metal με ομορφα τραγουδια. 8)