Hardcore/Deathcore/-core κυκλοφορίες

ναι οκ το καταλαβα για το θρεντ.για psyopus και γω δεν τρελαινομαι.το κουραζουν πολυ το πραμα και χανουν την ουσια.για behold the arctropus ναι συμφωνω απλως δεν εχω πετυχει πουθενα το καινουργιο τους.επιπλεον ο ντραμμερ τους παιζει στο blotted science.χαχα.ποσο μικρος ειναι ο κοσμος ε?
και γω γουσταρω τους canvas solaris που δεν ειναι υπερμετρα τεχνικοι και εχουν γενικα την αισθηση του κανονικου τραγουδιου.απλα εχουν κατι σημεια στο δισκο που ελεγα οτι παιζει να ναι οτι πιο τεχνικο ακουσα φετος.αλλα απο την αλλη ητανε τελικα πολυ νωρις για να το πω αυτο!!! :stuck_out_tongue:

οι psyopus ομως παιδια εχουν το ωραιο φυλο με το μερος τους!

και το πρωτο τους δεν ειναι τοσο κακο.

αχαχαχα, δε μπαίζει :lol:

βέβαια, για να τα λέμε όλα, έχουν την αποκρουστική πλευρά του ωραίου φύλου μαζί τους.

από δαύτους, το “Our Puzzling Encounters…” (που και αυτό φετινό είναι τελικά) έχω ακούσει μόνο και, αν εξαιρέσεις τα πρώτα 3 λέπτα και ένα μικρό μελωδικό ιντερλούδιο (αν θυμάμαι καλά), στο τσακ γλύτωσα το χαρακίρι.

Από τους αγαπημένους μου δίσκους! Το Dreaming In Red είναι από τα καλύτερα κομμάτια!

πεστα ρε δικε μου. φακιν δισμεμβερ στα καλυτερα τους…συγκινηθηκα τωρα που δα το εξωφυλλακι

ε και το πρωτο ετσι ειναι, αλλα οχι τοσο βαβουρα. μου εκανε αρκετα καλυτερη εντυπωση.

οπως ειπε και ο sgnl ομως, θα θελαν πολυ να φτασουν στους behold… αντε να βγει ο δισκος γμτ.

:bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :bow2:

Ερχομαι και εγω να πω οτι το εν λογω δισκακι τα καταφερνει μια χαρα.Μα να μην εχει τραγουδησεi σε μετριο
αλμπουμ ο ατιμος.Για του λογου το αληθες να ενα ακομα δισκακι με τον Λιντμπεργκ στα φωνητικα.

The Crown - Crowned In Terror

Φοβερος δισκος.Crown ριφφς και μελωδιες και αφηστε τον Ανγκμαρ να λεει για το Deathrace King. :lol:

Υ.Γ. Και με αναφορα στην μουσικη του ιπποτη της ασφαλτου στο Speed of Darkness.

To καλύτερο album των Crown είναι πιστεύω οταν λεγόντουσαν ακόμα Crown of Thorns το The Burning…(Το ντεμπούτο τους…Τα επόμενα πιστεύω δεν καταφεραν να το φτάσουν ποτέ…)

Το πιο παλιο που εχω απο αυτους ειναι το Hell is Here του 1999.
Θα ψαξω να βρρω το ντεμπουτο τους και θα σου πω την γνωμη μου.
Δεν πιστευω οτι το Crowned in Terror ειναι το καλυτερο τους.
Δεν παυει ομως να ειναι δισκαρα.

GOD DETHRONED-bLOODY BLASPHEMY

Death Metal κομψοτέχνημα από τους Ολλανδούς εν έτει 1999…Ο συνδυασμός καταιγιστικών riffs και μελωδικών σημείων είναι αριστουργηματικός…Ισως το Highlght της καριέρας τους…

EDGE OF SANITY-PURGATORY AFTERGLOW

Ενας δίσκος ορόσημο για το Σουηδικό Death metal της δεκαετίας του 90 από τον mastermind του είδους Dan Swano…Το Twilight είναι απλά ΥΜΝΟΣ…Respect…

@ Deathster : Thankz και πάλι. Όχι δεν είμαι αχάριστος :stuck_out_tongue: Πατρ-ιώτης είσαι ?

Ξέθαψα πριν λίγο και ξανάκουσα μια πολύ μεγάλη progressive/τεχνική death μπάντα, χωρίς να το παρακάνε, η οποία τυγχάνει να είναι και ελληνική αλλά δυστυχώς πλέον δεν υφίσταται. Acid Death λέγονται. Δισκάρα το Random’s Manifest. Το άλλο δεν το έχω ακούσει.

Becoming The Archetype για καφρίλες
Chimaira, εντάξει δεν χρειάζεται να πω πολλά. Πιο hardcore από τα υπόλοιπα που αναφέρω

@ Princess Of The Dawn ( και όποιος άλλος ψήνεται για μπόλικη μελωδία) τσέκαρε All That Remains - The Fall Of Ideals , Blinded Colony - Divine, Eternal Oath - Wither, In This Moment - Beautiful Tragedy. Ενδεικτικά μερικοί δίσκο είναι οι παραπάνω, όχι απαραίτητα οι καλύτεροι. Α εννοείται In Flames τους έχεις λιώσει έτσι ?

ΕΙΣΑΙ ΩΡΑΙΟΣ ΡΕ!!! και συμπληρώνω >

Το ακουω τωρα.Φοβερο ειναι.Οσο πιο πολυ ακουω αυτη την μπαντα τοσο πιο πολυ
πειθομαι οτι αδικηθηκαν.

Φοβεροι και οι 2 δισκοι.Καλες προτασεις. :wink:

Ναι.Απο πατρα.Τους Acid Death θα τους εβλεπα την πρωτη φοραπου παιξανε οι Mayhem Πατρα,αλλα
ακυρωσανε και δεν τους ειδαμε γμτ.:?

Respect Ulver.

το ντεμπουτο τους ειναι οντως καταπληκτικο!κλασσικο σουηδικο death metal!μετα αλλαξανε καπως στυλ,αλλα πιστευω οτι το deathrace king σπερνει επισης!!

οσο για acid death και τα 2 δισκακια τους ειναι φοβερα.ευτυχως τους πετυχα σαπορτ καποτε στους ροτινγ κραιστ και ηταν φοβεροι.παιξανε τοτε το φιλοσοφερ και το χαρτγουορκ.!!!αυτα ειναι!!!ο ενας κιθαριστας φορουσε μπλουζακι νταρκ σαιντ οφ δε μουν!!ρεσπεκτ.ο ντραμμερ τους παντως ητανε χταποδι απο οτι θυμαμαι!
καποια μελη τους συνεχιζουν νομιζω στους ΚΙΝΕΤΙΚ σημερα!!!

για EDGE OF SANITY δεν υπαρχουν και πολλα λογια να πουμε.δισκοι μνημεια.ακομα και το τελευταιο τους ητανε πολυ καλο.swano τεραστια μορφη σε ολο το χωρο!απλα respect αν και ειναι πολυ λιγο για την παρτη του!!

To γέλιο είναι οτι υπήρχαν και άλλοι Crown of Thorns (A.O.R φάση) και έτσι οταν πήγα να πάρω το Βurning από το Happening (R.I.P) μου έδωσαν αυτούς(το Breakthrough αlbum τους) και εγώ όλος χαρά πάω να το ακούσω σπίτι και έμεινα κάγκελο…:lol: Τελικά πάντως μου αρεσε και αυτό…#-o :lol:

και νομιζω ητανε χριστιανοι αυτοι??

Ναι Christian A.O.R και έτσι…Το αντίπαλο δεος…:lol:

Η επομενη κυκλοφορια ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου albums (τοσο πολυ που σκεφτομαι να δωσω 90$ για να το αγορασω)

Τους Underoath ισως να τους ξερετε, ειναι ενα γνωστο χριστιανικο post-hardcore (emo αμα θελετε) συγκροτημα.

Προτεινω να ακουσετε το Cries Of The Past

Το συγκεκριμενο album δεν εχει καμια σχεση με το τωρινο συγκροτημα. Για πλακα λεω οτι παιζουν blackcore.
Ειναι μολις 5 τραγουδια αλλα ολα εχουν μεγαλη διαρκεια, το πιο μικρο ειναι 7:35 και το μεγαλυτερο 11:23 (που ειναι και το αγαπημενο μου)

Σημ. το album βγηκε μετα τον θανατο της κοπελας του τραγουδιστη σε τροχαιο (οπου αυτος ηταν ο οδηγος) και σε αυτην φαινεται να ειναι αφιερωμενο. Συγκεκριμενα το ομωνυμο τραγουδι περιγραφει το συμβαν.

Αμα δεν εχετε κατι αλλο να ακουσετε σας το προτεινω και περιμενω να διαβασω τις αποψεις σας :slight_smile:

ωραιος.εχω ακουσει το πρωτο τους Act Of Depression απο τα παλια τους.που ναι σε ιδια φαση.μεγαλα κομματια,χριστιανικος στιχος και μιξη hardcore με πρωιμο nwosdm.τα σπαγανε καλα τοτε!!!αρκετες φορες μου φερνουν στο μυαλο και τους παλιους converge!!!