Μιας και τους ανέφερες, σχετικά νέος δίσκος. Πιο μελωδικός από τα προηγούμενα.
δισκαρα.οχι κατι πρωτοτυπο.αλλα καραπορωτικο με τρελες κομματαρες,ιδιαιτερα μετα το τελευταιο μετριο ff,ειναι βαλσαμο στα αυτια μας!!!
ο ντραμερ ειναι θεος.σε συνεντευξη για τις επιρροες του ανεφερε Γουεκλ,Κολαιουτα και Χογκλαν!!!Προσκυναω!!!
μιας και εκανε κριτικη ο γιαννης για το undercurrent των φιλτατων γαλλων scarve να πω και γω μερικα πραματακια για αυτη τη μπαντουλα.
πρωτον να μαλλωσω τον γιαννη που δεν ειχε ασχοληθει τοσο καιρο με την παρτυ τους!!!
μιας και στο προηγουμενο τους αλμπουμ (που ειναι και το καλυτερο τους) το Irradiant συμμετεχει ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ fredrik thordendal σολαρωντας σε ενα κομματι.
επισης οι scarve ειναι η μπαντα του φοβερου drummer Dirk Verbeuren (παιζει επισης στους soilwork)
και επιπλεον την παραγωγη του Irradiant εχει κανει ο Daniel Bergstrand (meshuggah)
το συγκεκριμενο αλμπουμ ειναι πιο death metal (ευρωπαικο) απο το undercurrent!εχει πιο γρηγορες ταχυτητες (τα blastbeat δινουν και παιρνουν!!),2 τραγουδιστες (ενας κανει μονο death φωνητικα και ο αλλος που πηγε στους mnemic κανει και καθαρα και death),τις κλασσικες επιρροες απο cynic,meshuggah,syl κλπ κλπ και φοβερο drumming (οπως και το καινουργιο αλλωστε)!!περιεχει επισης και το “χιτακι” τους,το mirthless perspectives,το οποιο ειναι και γυρισμενο σε βιντεοκλιπ!!!οσοι γουσταρετε τεχνικο μελωδικο death metal,τσεκαρετε τους!!!
εχετε ακουσει Scar Symmetry και Sonic Syndicate?
Οι πρωτοι ειναι αρκετα καλοι, γαματα riffs και brutal φωνητικα!!Οι δευτεροι ειναι hardcore, catchy κατι λενε
Το καλυτερο για μενα των 2 τελευταιων χρονων ειναι το Smear Campaign - Napalm Death
Αυτή τη στιγμή ανακάλυψα αυτούς τους Ελβετούς,οι οποίοι αυτοπροσδιορίζονται ως progressive hardcore και έχω πάθει την πλάκα μου : Kehlvin
Myspace: http://www.myspace.com/kehlvin
οι πρωτοι πλεον εχουν πολλα καθαρα φωνητικα. παραδεχομαι οτι αυτο που θελουν να κανουν το πετυχαινουν, αλλα εμενα δε μου καθησε τοσο καλα στ’ αυτι. εχω σκοπο να το ξανακουσω συντομα μπας και μου αρεσει περισσοτερο.
οι sonic syndicate παντως hardcore δεν ειναι με τιποτα. το πρωτο deathιζε αρκετα με μπολικη σουηδιλα. το δευτερο ειναι σα να παιζουν οι in flames του reroute to remain με πολλα καθαρα φωνητικά. ειναι οντως καλοι btw.
ερχονται για λαιβ στο an απ οσο ξερω… 12 ευρω το εισιτηριο…
GRIP INC
POWER OF INNER STRENGTH-1995
Το μεγαλειώδες ντεμπούτο τους εν έτει 1995…Ενας χείμαρος thrash metal που κυριολεκτικά ισοπεδώνει τα πάντα με έναν Sοrychta να ζωγραφίζει στα riffs,τον Lombardo να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα απο κάθε αλλον και τον Chambers να φτύνει με οργή και μίσος τους στίχους…Σιγουρα το καλύτερο ξεκίνημα που θα μπορούσαν να έχουν…Hostage to heaven και Ostracised ξεχωρίζουν με το πρώτο άκουσμα…
ΝΕΜΕSIS-1997
Xωρίς ανάσα,κυκλοφορούν το 1997 την φυσική συνέχεια του Power…Ισως εδώ τελειοποιούν ακόμα καλύτερα τον ήχο τους και οι συνθέσεις είναι ακόμα πιο πιασάρικες και δυναμικές…Φυσικά ο Lombardo δεν κρύβει σε ποια μπάντα έπαιζε πριν…Pathetic Liar,Rusty Nail και War between one ξεχωρίζουν άνετα…Να μην ξεχάσουμε οτι μας επισκέφτηκαν στο Rockwave του ίδιου έτους όπου κυριολεκτικά έγινε πανικός…(Ημουν εκεί… )
Τα επόμενα 2 album τους ήταν τα Solidify-1999 και Incorporated στα οποία εξέλισσαν και άλλο τον ήχο τους φτάνοντας να ακούμε latin ρύθμούς,progressive σημεία,ατμοσφαιρικά ιντερλούδια (Στο Incorporated συμ,μετείχαν και οι Apocalyptica σε ένα κομμάτι…) και γενικώς μια μπάντα που δεν έμενε στάσιμη αλλά και που δεν φοβόταν να πειραματιστεί χωρίς όμως να χάνει τον προσωπικό της ήχο…Απλά πιστευώ τα 2 πρώτα τους είναι μνημεία στον χώρο για αυτό και επέμεινα σε αυτά…Ας ελπίσουμε και σε νέο δίσκο σύντομα…ΑLL HAIL GRIP INC…
Οι Grip Inc νομίζω ότι εξαναγκασαν τους Slayer να τρώνε το καπέλο τους. Και εμένα το αγαπημένο μου είναι το Nemesis. To riff από το Summoning είναι απλά τέλειο, και τα drums στο Scream At The Sky είναι παιγμένα από χταπόδι.
ΜΑΜΑΝΕ!ΣΚΙΖΟΥΝ!
Βασικα δεν ξεχωριζεις κομματια!ολα ειναι τελεια!!
για μενα αυτοι και οι machine head του πρωτου δισκου,και κανα 2 αλλοι ανανεωσαν το thrash στα 90’ς!!!τωρα πολυ θα πουνε οτι αυτο δεν ειναι καλο.αλλα για μενα ειναι!!!
και οπως λενε και οι ιδιοι FUCK THE NEW WORLD ORDER!!!
Hooooooooostage tooooo heeeeeeeaven
τρελες δισκαρες. μ’ αρεσουν ολα παντως, με αγαπημενα τα δυο που ανεφερες (ισως τεινω προς νεμεσις) και λιγοτερο αγαπημενο το solidify. ειναι ολα ομως ενα κι ενα.
Nέο άλμπουμ από Prong out now! Άντε και καλό σπάσιμο σβέρκων!
There are not many info about In The Final Analysis, except that the band consists of 5 members ad that they come from Lille, France, which seems to has a great range of this kind of bands (Celeste, Year Of No Light, Ausittot Mort etc.) They sound like: Neurosis,old Cult Of Luna, Knut, old Shora, Buried Inside.
Their EP is free for download.
http://www.jesuisdieu.info/In_The_Final_Analysis_-Solstice%282006%29.zip
Το βρηκα καθως εψαχνα σε ενα αγαπημενο blog με post-ιες κυριως.Ακουστε το.Δεν χανεται και κατι.
Ωραια μπαντα.Γενικα καλη δουλεια.13-14 λεπτα καλοπαιγμενης μουσικης με τις επιρροες να αναφερονται
πιο πανω.
ειπες την μαγικη την λεξη. οδευουμε.
Exodus - The Atrocity Exhibition
Out October 26
αν και εχουμε ξεφυγει απο το τοπικ,προφανως ποσταρουμε οτι συγχρονο ακραιο βγαινει.
το περιμενουμε με αγωνια!!!
Ναι και εγώ δεν ήξερα που ακριβώς να το ποστάρω, αλλά επειδή έχουν προταθεί αρκετές thrash κυκλοφορίες στο τόπικ, το έβαλα εδώ. Άντε να δούμε τι μας ετοιμάζει ο mr. Holt.
NAILBOMB-POINT BLANK (1994)
Project του Max Cavalera και του Alex Newport (Fudge Tunnel) …Συνδυασμός thrash και industrial που κυριολεκτικά σπάει κόκκαλα και σβέρκους…Κρίμα που κυκλοφόρησαν μόνο αυτό το διαμάντι…(Kαι ένα live ηχογραφημένο απο την μεγαλειώδη εμφάνιση τους στο Dynamo το 95)
Έτσι βεντούζαααααααααααααααα!!!
Δυναμίτης!!!
Blind and losτ!!!
Οι Exodus λενε οτι εχουν υλικο καλυτερο απο το επικο shovel headed kill machine.
Εγω λεω θα μας τρελανουν ? 8O 8O 8O 8O
Αν οντως ειναι καλυτερο θα μιλαμε για τον καλυτερο θρασ δισκο των τελευταιων ετων.