ΜΑΜΑΝΕ!ΣΚΙΖΟΥΝ!
Βασικα δεν ξεχωριζεις κομματια!ολα ειναι τελεια!!
για μενα αυτοι και οι machine head του πρωτου δισκου,και κανα 2 αλλοι ανανεωσαν το thrash στα 90’ς!!!τωρα πολυ θα πουνε οτι αυτο δεν ειναι καλο.αλλα για μενα ειναι!!!
και οπως λενε και οι ιδιοι FUCK THE NEW WORLD ORDER!!!
τρελες δισκαρες. μ’ αρεσουν ολα παντως, με αγαπημενα τα δυο που ανεφερες (ισως τεινω προς νεμεσις) και λιγοτερο αγαπημενο το solidify. ειναι ολα ομως ενα κι ενα.
There are not many info about In The Final Analysis, except that the band consists of 5 members ad that they come from Lille, France, which seems to has a great range of this kind of bands (Celeste, Year Of No Light, Ausittot Mort etc.) They sound like: Neurosis,old Cult Of Luna, Knut, old Shora, Buried Inside.
Το βρηκα καθως εψαχνα σε ενα αγαπημενο blog με post-ιες κυριως.Ακουστε το.Δεν χανεται και κατι.
Ωραια μπαντα.Γενικα καλη δουλεια.13-14 λεπτα καλοπαιγμενης μουσικης με τις επιρροες να αναφερονται
πιο πανω.
Ναι και εγώ δεν ήξερα που ακριβώς να το ποστάρω, αλλά επειδή έχουν προταθεί αρκετές thrash κυκλοφορίες στο τόπικ, το έβαλα εδώ. Άντε να δούμε τι μας ετοιμάζει ο mr. Holt.
Project του Max Cavalera και του Alex Newport (Fudge Tunnel) …Συνδυασμός thrash και industrial που κυριολεκτικά σπάει κόκκαλα και σβέρκους…Κρίμα που κυκλοφόρησαν μόνο αυτό το διαμάντι…(Kαι ένα live ηχογραφημένο απο την μεγαλειώδη εμφάνιση τους στο Dynamo το 95)
Οι Exodus λενε οτι εχουν υλικο καλυτερο απο το επικο shovel headed kill machine.
Εγω λεω θα μας τρελανουν ? 8O 8O 8O 8O
Αν οντως ειναι καλυτερο θα μιλαμε για τον καλυτερο θρασ δισκο των τελευταιων ετων.
Πατρινοπουλα πριν κανα 7-8 χρονια.Παιζανε διασκευες.Πολλα Sepultura και κατι πανκιες.
Επαιζε ο Ντουβας drums σε αυτους.Ωραια μπαντα ειχαν και ενα δικο τους τρασγουδι
ιδιο με το Desperate Cry.Ειχαν και αλλα,αλλα αυτο θυμαμαι
Οι παλιοσειρες μπορει να τους ξερουν.Εγω τους εμαθα το καλοκαιρι σε ενα απιστευτο
αφιερωμα-τοπ 100 του death metal ηχου.Τεχνικο,old-school death metal απο την
Φινλανδια.Απο τα πιο περιεργα φωνητικα στον χωρο τα οποια ειναι και χωρις
εφε αποτι λεει η μπαντα.Διαλυσανε περισυ.Ενας κανονικος δισκος το 1993.
Τα demo και ο δισκος ειναι ελευθερα για Download απο το επισημο site και εγω
κουραστηκα να το ψαχνω το καλοκαιρι #-o