Hardcore/Deathcore/-core κυκλοφορίες

To εξωφυλλο παντως ειναι φοβερο!!!Θα το ακουσω αμεσα καθως τα σχολια ειναι ψαρωτικα…

δεν ειναι απλα της προκοπης. ειναι τρελη δισκαρα!:smiley:

οσον αφορα τον τιτλο του thread. βασικα ο δισκος death ψηγματα εχει. απλα δεν ηθελα να παμε σε ακραιες black προτασεις στο τοπικ επειδη δε κολλανε με το χαρακτηρα του thread. και βασικα, καποια hardcore-οειδη που θελω να προτεινω δεν ειναι τοσο ακραια οποτε…

ε αστο μωρε. καλα ειναι.:slight_smile: ας προτεινει ο καθενας οτι θελει.

Ακριβώς γι’αυτό θέλω να μετονομαστεί σε extreme κυκλοφορίες, για να μιλάμε αποκλειστικά για thrash/death/black κυκλοφορίες και να μην υπάρχει ίχνος core στοιχείου :stuck_out_tongue: :lol:

Eτσι! Συμφωνω κι εγω! :lol:

Τι ειναι το deathcore? :-k

Επεκτείνω την ερώτηση… Τι είναι mathcore, τι είναι το hatecore; Μέχρι στιγμής είχα το (90’s) hardcore να μου τη σπάει, τώρα θα έχω κι αυτά; :lol:

Ελα ντε. Εχουν βγει 100 ειδη core. Hardcore, deathcore. thrashcore, rapcore, mathcore, noisecore, κοργιαλαςcore κλπ.

Το Mathcore ειναι hardcore με στιχους που αναφερονται στον χριστο και τις θρησκειες!
To Deathcore μπαινει στην κατηγορια του metalcore και εχει απλως ποιο death φωνητικα!
To Rapcore ειναι το ειδος σε στυλ Limp Bizkit

Παίδες μόνο ένα -core αξίζει να υφίσταται σε αυτό το thread. Το παλιό καλό grindcore ή grind. σκέτο.

sorry, αλλα καμια σχεση…

Xασαμε την μπάλα λίγο με τις ταμπέλες έτσι?Αλήθεια το παρακάτω αραβούργημα πως θα το χαρακτηρίζατε δηλαδή?

Πολλές φορές τα όρια μεταξύ Hardcore και Metal δεν υπάρχουν καν…Ο συγκεκριμένος δίσκος είναι ακριβώς αυτό το παράδειγμα…:wink: (Το τελευταίο live τους έχει μείνει ήδη στην ιστορία για μένα…):smiley:

Για πές μας εσύ τι είναι λοιπόν. :-k

mathcore ειναι ενα παρακλαδι του hardcore το οποιο εχει τοσο πολλους διαφορετικους χρονους και μετρα (μουσικα) στο καθε τραγουδι που ουσιαστικα χανεις την μπαλα… ειναι πολυ τεχνικο αλλα ταυτοχρονα και πολυ επιθετικο και αλλο ενα χαρακτηριστικο του ειναι τα φωνητικα, τα οποια ειναι στις περισσοτερες περιπτωσεις “σκισμενα” και αποδιδονται με πολυ “παθος”. ενδεικτικα συγκροτηματα ειναι οι deadguy, dillinger escape plan, converge, botch, sikth, the chariot κ.α.

deathcore ειναι ουσιαστικα death metal με πολλα beat down περασματα. επειδη ομως μπορει να υπαρξει μπερδεμα με το συγκεκριμενο υφος δεν μπορω να προτεινω πολλα groups. προσωπικα, θεωρω deathcore τους dying fetus, job for a cowboy, heaven shall burn κ.α. με αλλα λογια πολυ μεγαλες καφριλες, δλδ καμια σχεση με metalcore μπαντες οπως οι killswitch engage ή οι trivium…

το rapcore ναι μεν εχει σχεση με limp bizkit, ή μαλλον το αντιστροφο, αλλα εκει ειναι μονο η αρχη… στην ουσια συνδυαζεται το rap με το rock (απο ηπια μεχρι ακραια μορφη). ενδεικτικα συγκροτηματα: rage against the machine, body count, beastie boys (σε αρκετα σημεια στους 3 πρωτους δισκους), faith no more (π.χ. epic), suicidal tendencies (σε αρκετα σημεια, οχι στην ολοτητα τους), downset κ.α.

μαλιστα, ο chris barnes, σε μια συνεντευξη του, ειχε πει οτι τραγουδαει με την ιδια λογικη που τραγουδανε και οι rappers, οσον αφορα στο groove τουλαχιστον… οποτε και οι six feet under rapcore???
κανεις δεν ξερει…!!

Τέλος πάντων, όπως και να έχει μακριά εγώ από τέτοια πράγματα! :papas:

ε τι με βαζεις και γραφω βραδιατικα?

Άλλο το ότι δεν μου αρέσει κάτι κι άλλο να θέλω να μάθω λεπτομέρεις για ορολογίες κλπ :wink:

ναι ρε πλακα κανω…:slight_smile:

(end of spam)

Δεν ξέρω για τα άλλα -core, αλλά η καλύτερη hardcore κυκλοφορία/πρότασή μου είναι η εξής:

Νομιζω πως αυτη η προταση ειναι η πιο δημιουργικη απο ολες…δεν μπορω να κανω τιποτα αλλο εκτος απο να την ασπαστω και να την παρακολουθησω με την δεουσα προσοχη…

Εκεινη την εποχή κυριαρχούσε ο όρος crossover οπότε…

¶ξιοι προσοχής και οι Cadaver, Botch, Benediction, Bolt Thrower.