Hardcore/Deathcore/-core κυκλοφορίες

Kαλο Τhrash αλμπουμ αλλα κατα την γνωμη μου εχουν κυκλοφορησει καλυτερα πραγματα στο Thrash φετος απο το συγκεκριμενο!!Ειδικα το Dekapitator που εχουμε πει στο τοπικ με τα Thrash σπερνει…

αρκετα καλο, μοιαζει πολυ με SFU

Μπορείς να πείς το όνομα του γκρουπ επειδή δεν έβγαλα το λογότυπο??

εβαλα χθες να ξανακουσω τον εξης δισκο:

chimaira - the impossibilty of reason

και διαπιστωσα οτι ακομα παραμενει δισκαρα!!! :slight_smile:

λιγα λογια για οσους δεν γνωριζουν

ο πρωτος metal δισκος των chimaira.καθως νωριτερα κυκλοφορησαν ενα δισκο και ενα ep κοντα στο υφος του nu metal!!

σε αυτον το δισκο αλλαξανε στυλ.βγαλανε ολο το μεταλλικο αχτι τους και φτιαξανε μια τρομερη δισκαρα,μοντερνου αμερικανικου μεταλ.
με τις επιρροες να πανε και να δινουνε.slayer (ο king νομιζω τους ανακαλυψε κιολας),sepultura,death metal,hardcore,stoner,meshuggah,κλασσικο μεταλ κλπ
ο ντραμερ andols Herrick πραγματικα παιζει απιστευτα τυμπανα!!!
ολα τα κομματια ειναι ενα και ενα,με τον υμνο Pure Hatred να σε ωθει να τα σπασεις ολα!!!οπως επισης και ο δυναμιτης Power Trip καθως και το κερασακι στην τουρτα Implements of Destruction!!!ενα ανεπαναληπτο 13λεπτο instrumental,πιο μεταλ και απο το ιδιο το μεταλ!!!γραφικος το ξερω,αλλα οταν ακουω οτι τους χαρακτηριζουν hardcore με ενα τετοιο κομματι,ειναι να τρελενεσαι!!!

τεσπα οτι δεν εχετε προβλημα με τον νεο ηχο, ακουστε το οπωσδηποτε!!!

edit : το ποιος φουρνος γκρεμιστηκε και καταφεραμε να τους δουμε μαζι με τους shadows fall, κανεις δεν ξερει!!!

Εχω ακουσει μονο το Ressurection το οποιο ειναι πολυ γαματο.!
Απο παλια μονο ενα κομματι εχω ακουσει To Down Again που τα σπαει αγρια!

το down again ειναι απο το the impossibility of reason
και ειναι απο τα “μελωδικα” τους κομματια!!!

Sotajumala

Aναφορά στους Chimaira λοιπόν.
Συνέχεια με:

και

Το οποιο μας εκατσε φτηνα και στους δυό με μπολικη κωλοφαρδια αγαπητε! :smiley:

Το Resurrection π’ λετε ειναι πολυ καλο, ωραιος δισκος κου/του/λου, αλλα τελικα εχουν βγαλει και καλυτερα. :-k

Εδιτ: Αν δε βαριεται να διαβασει κανεις την κριτικη του… :wink:

http://www.rocking.gr/review1131.php

να πουμε ομως και κανα 2 λογακια

το pass out of existence ειναι ενα πολυ καλο αλμπουμ καπου μεταξυ nu metal και industrial metal
συγκριτικα με τα επομενα τους το θεωρω το πιο αδυναμο αλμπουμ τους!!

το chimaira απο την αλλη ειναι βομβα μεγατονων!!!με τη μορφη Kevin Talley(Dying Fetus) πισω απο τα τυμπανα ,και την μπαντα να παιρνει μια πιο death hrash κατευθυνση,χωρις ομως να παραμεριζει τα groove\hardcore στοιχεια,οι chimaira κανουν παλι το θαυμα τους!!!περα απο αυτα τα στοχεια υπαρχουν και στοιχεια κλασσικου μεταλ.κυριως τα σολο του rob arnold!!!

η μεγαλη μου απορια ειναι πως με 2 δισκαρες (impossibility of reason,chimaira) στην ελλαδα (και στο hammer) μαθευτηκαν με το ressurection (υποδυεστερο κατα τη γνωμη μου)??

Εμ, πεστα.

Λεπον:

Ετουτο σας αρεσε; Ρε γμτ, το προηγουμενο ηταν αρκετα καλυτερο. :? Βασικα ηταν δισκαρα, ενω αυτο οχι. :? Ενω τα αλλα σ’ αρπαζουν απ τη μουρη, αυτο μου φανηκε καπως… ‘‘στεγνο’’… καλο αλλα λιγο!

Το πιο “Metallica” album τους. Φανταστικό.

ναι,εχει καποια σημεια καρφι metallica!!!

Τhanks.:slight_smile:

εχωμεν και λεμεν

νεο ep απο strapping young lad

strapping young lad - C:enter:###

1 νεο κομματι.το ομωνυμο.που γαμαει. Instrumental thrash δυναμιτης οπως το ξερουν καλυτερα οι strapping young lad. η διασκευση στο zodiac των melvins και 2 live εκτελεσεις των underneath the waves και rainy season

και νεο αλμπουμακι απο heaven shall burn

heaven shall burn - iconoclast

υπαρχει ενα κομματι στο myspace

και μολις τωρα ειδα οτι οι heaven shall burn διασκευαζουν black tears απο edge of sanity!!! 8O 8O

Πολυ καλη διασκευη σε αυτο το κομματι εχουν κανει και οι Eternal tears of sorrow

γαματη!!!
δισκαρα αυτο το αλμπουμ
και καπου το εχασα ο μαλακας!!! #-o

Λοιπον φιλαρακια Κερατσινιωτες που παρ’ολο που δε μου αρεσει το ειδος τους βρισκω εντελως ξεχωριστους με αρκετους αργεντινικους στιχους και γαματα ριφς.

Demarrage
λοιπον

Τους εχω βρει στο ιντερνετ Ελληνες και αυτοι και εχω φαει τρελο κολλημα με το κομματι τους Ghost orchid

Dear Darkstar

Agnostic Front - Warriors ( 2007 )

Δεν χρειάζονται συστάσεις. Νέος δίσκος για ένα από τα καλύτερα και ιστορικότερα crossover γκρουπς. Μαζί με την φετινή κυκλοφορία των φιλαράκων τους Madball, αποτελει μία από τις αγαπημένες μου κυκλοφορίες στον χώρο του street hardcore / thrash τελευταία.