Hardcore/Deathcore/-core κυκλοφορίες

Το οποιο μας εκατσε φτηνα και στους δυό με μπολικη κωλοφαρδια αγαπητε! :smiley:

Το Resurrection π’ λετε ειναι πολυ καλο, ωραιος δισκος κου/του/λου, αλλα τελικα εχουν βγαλει και καλυτερα. :-k

Εδιτ: Αν δε βαριεται να διαβασει κανεις την κριτικη του… :wink:

http://www.rocking.gr/review1131.php

να πουμε ομως και κανα 2 λογακια

το pass out of existence ειναι ενα πολυ καλο αλμπουμ καπου μεταξυ nu metal και industrial metal
συγκριτικα με τα επομενα τους το θεωρω το πιο αδυναμο αλμπουμ τους!!

το chimaira απο την αλλη ειναι βομβα μεγατονων!!!με τη μορφη Kevin Talley(Dying Fetus) πισω απο τα τυμπανα ,και την μπαντα να παιρνει μια πιο death hrash κατευθυνση,χωρις ομως να παραμεριζει τα groove\hardcore στοιχεια,οι chimaira κανουν παλι το θαυμα τους!!!περα απο αυτα τα στοχεια υπαρχουν και στοιχεια κλασσικου μεταλ.κυριως τα σολο του rob arnold!!!

η μεγαλη μου απορια ειναι πως με 2 δισκαρες (impossibility of reason,chimaira) στην ελλαδα (και στο hammer) μαθευτηκαν με το ressurection (υποδυεστερο κατα τη γνωμη μου)??

Εμ, πεστα.

Λεπον:

Ετουτο σας αρεσε; Ρε γμτ, το προηγουμενο ηταν αρκετα καλυτερο. :? Βασικα ηταν δισκαρα, ενω αυτο οχι. :? Ενω τα αλλα σ’ αρπαζουν απ τη μουρη, αυτο μου φανηκε καπως… ‘‘στεγνο’’… καλο αλλα λιγο!

Το πιο “Metallica” album τους. Φανταστικό.

ναι,εχει καποια σημεια καρφι metallica!!!

Τhanks.:slight_smile:

εχωμεν και λεμεν

νεο ep απο strapping young lad

strapping young lad - C:enter:###

1 νεο κομματι.το ομωνυμο.που γαμαει. Instrumental thrash δυναμιτης οπως το ξερουν καλυτερα οι strapping young lad. η διασκευση στο zodiac των melvins και 2 live εκτελεσεις των underneath the waves και rainy season

και νεο αλμπουμακι απο heaven shall burn

heaven shall burn - iconoclast

υπαρχει ενα κομματι στο myspace

και μολις τωρα ειδα οτι οι heaven shall burn διασκευαζουν black tears απο edge of sanity!!! 8O 8O

Πολυ καλη διασκευη σε αυτο το κομματι εχουν κανει και οι Eternal tears of sorrow

γαματη!!!
δισκαρα αυτο το αλμπουμ
και καπου το εχασα ο μαλακας!!! #-o

Λοιπον φιλαρακια Κερατσινιωτες που παρ’ολο που δε μου αρεσει το ειδος τους βρισκω εντελως ξεχωριστους με αρκετους αργεντινικους στιχους και γαματα ριφς.

Demarrage
λοιπον

Τους εχω βρει στο ιντερνετ Ελληνες και αυτοι και εχω φαει τρελο κολλημα με το κομματι τους Ghost orchid

Dear Darkstar

Agnostic Front - Warriors ( 2007 )

Δεν χρειάζονται συστάσεις. Νέος δίσκος για ένα από τα καλύτερα και ιστορικότερα crossover γκρουπς. Μαζί με την φετινή κυκλοφορία των φιλαράκων τους Madball, αποτελει μία από τις αγαπημένες μου κυκλοφορίες στον χώρο του street hardcore / thrash τελευταία.

Ενδεχομένως να έχει ξανα-αναφερθεί η συγκεκριμένη δισκάρα.

Κατα τα άλλα, nu metal. :!:

Tα σπάει. Όπως όλοι οι δίσκοι τους.

if you’re 555 then i’m 666!!!

Απο τους καλυτερους δισκους της (επομενης) χρονιας θα ειναι το In The Wake Of Collisions των The Arcane Order

Thrash/Death γραφουν στο myspace τους, ακουστε το The Serpent Tower για να παρετε μια ιδεα.
Απιστευτα riffs φοβερα solo και γενικως το album σε τραβαει να το ακους απο την αρχη μεχρι το τελος. Εγω προσωπικα το εχω κανει pre-order.

Διέρευσε ο νέος δίσκος των Heaven Shall Burn.

Όσοι ενδιαφέρονται ας κοιτάξουν από Ρωσία (ή Τουρκία) μεριά. :wink:

Νταξ, μιλαμε για τρελη εξωφυλλαρα.

[SIZE=“2”]Paths of Possession - The End Of The Hour[/SIZE]

Δεν περιμενα αυτος ο δισκος να ειναι τοσο καλος!!Οταν εμαθα οτι ο Corpsebringer τραγουδαει στο δισκο περιμενα οτι θα’ναι καποια κοπια των καννιβαλων…και ομως…Ριφαρες απο κλασσικο μεταλ και γενικα μεσαιες ταχυτητες,πολυ καλα κλασσικομεταλλικα σολο και πολυ καλη οπως παντα αποδοση απο τον Corpsebringer…αλλος ενας καλος φετινος δισκος!!

@ zafrock & angmar

http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=256768&postcount=432

2 σελιδες πριν το ποσταρα!!!