Hardcore/Deathcore/-core κυκλοφορίες

Αν και στο ειπε και ο nihilist,εγω ξεκινησα και εφτιαξα μια λιστα με USDM δισκους.Εννοειται οτι αν ηταν για
ολο το DM γενικα θα ηταν αλλιως η λιστα.

Βrutal Truth :bow: εισαι θεος λεμε!

Κοίτα αν έπρεπε να βγάλω έξω τα μη αμερικάνικα, τότε θα είχε οπωσδήποτε Malevolent Creation, Vital Remains κλπ

Τους ειχε προτεινει ο Signal_05 παλιοτερα στο τοπικ αυτο.Τα εχω απο το καλοκαιρι και τα ακουω κατα καιρους.
Προτεινω λοιπον σε οσους θελουν να ακουσουν κατι απο την γενια της Αμερικης και να καταλαβουν οτι οι
τυποι ειναι μαστορες του ειδους.Ο λογος για το grind/death metal που παιζουν οι Origin και οι
Misery Index.
Οποιος θελει να ακουσει καποιες μπαντες περα απο τις ηδη γνωστες και συναμα καλες σε αυτο που κανουν
να ακουσει τα παρακατω αλμπουμακια.

Origin - Echoes Of Decimation

Misery Index - Overthrow EP

Misery Index - Retaliate

Ποπο φιλε…Origin με την καμια δεν μπορω να ακουσω!!Δεν παλευοντε με τιποτα…Θορυβος!

Aν ψάχνετε καφρίλα μεγαλύτερη από Origin ακούστε Brodequin. Άκουσε καταλάθος ένας φίλος κάποτε και μου είπε ότι κόλλησε το cd! :stuck_out_tongue:

Αηδιες!Μια χαρα μπαντα ειναι οι Brodequin.Εχω το Methods of Execution αλμπουμ τους.
Απλα δεν ειναι μπαντα για ολες τις ωρες.:wink:

misery index κλεινουν σπιτια

και το retaliate και το discordia ειναι απιστευτες δισκαρες!!!
και τι απιστευτο ντραμινγ!!!

Skinless - Progression Towards Evil [1999]

Brutal Death. Γκρεμίζει ουρανοξύστη.

O μικρος αρχιζει και αποκταει πολλες γνωσεις.Μηπως να τον σφαξουμε ? :-s
Και εννοειται οτι το αλμπουμ σπερνει τον πανικο και τον ολεθρο.

Kαλά ότι δεν είναι για όλες τις ώρες αυτό είναι σίγουρο. Αλλά για μένα κάτι τέτοιοι τύποι κάπου χάνουν την ουσία. Κάτι σαν τους Dream Theater για το brutal death, πολύ ζόρι για να ακουστούν ακραίοι και από τραγούδια μηδέν.

Αν και δεν είναι τίποτα απ’ αυτά που λέει το τοπικ το βάζω εδώ μιας και είναι κοντα. Review για το

Pig Destroyer - Phantom Limb

http://www.rocking.gr/review1635.php

Συμφωνω αρκετα με αυτο που λες.Ειναι παρα πολλες οι μπαντες που προσπαθουν να μας δειξουν οτι ξερουν
να παιζουν γρηγορα,τεχνικα και τελικα δεν μας λενε τιποτα.

Mages check this out kai gamw tis bandes :smiley:

Disgorge-Consume the forshaken

Vomitory-Terrorize brutalize sodomize

Rotten sound-Cycles

Καλως ηρθες νεε μας.Ωραιο ονομα.Εννοειται οτι τους ξερουμε τους Disgorge.Εσυ αναφερεσαι στους αμερικανους Brutal Death metallers.Ο συγκεκριμενος δισκος ειναι ενας εξαιρετικα καλος δισκος του ειδους.
To Vomitory ειναι πολυ καλο και εχει αναφερθει και παλιοτερα.
Οι Rotten Sound ειναι φινλανδοι και παιζουν grind/death.Σωστα τα λεω ?

Αν μπορεις γραφε ελληνικα.

Υ.Γ. ο μπασιστας των Disgorge πεθανε πριν κατι μερες ?

καλά τα τοπ 10 που ποστάρατε πριν είναι πολύ cool… Εγώ δεν θα ποστάρω μιας και με καλύπτουν πάνω κάτω. Mόνο τους Immolation δεν μπορούσα να ακούσω ποτέ…

Απλώς να συμπληρώσω ένα δισκάκι από τα αγαπημένα μου. Το πρώτο άλμπουμ των Γερμανών Morgoth, εν έτει 1991, κινείται στα χνάρια των Death του Leprosy βάλτε και λίγο από Obituary του Slowly we rot και παίρνετε μία κυκλοφορία δυναμίτη.

Ωραια πραγματα!Οι Immolation ειναι απο τις πιο ιδιαιτερες μπαντες μιας και εχουν αρκετα περιεργο ηχο.

To top-3 μου για την χρονια που μας περασε στον χωρο του death metal ειναι τα αλμπουμ :

1.Entombed - Serpent Saints/The Ten Ammendments
2.Immolation - Shadows in the Light
3.Insision - Ikon

Στο τοπικ με τα καλυτερα ειχα και Behemoth,Nile αλλα δεν ανεβαινουν στο βαθρο γιατι απλως τα αλμπουμ
αυτα ενω μαρεσαν πολυ,ηταν κατι που περιμενα.Δεν ακουσα καινοτομιες,νεες ιδεες,κατα την γνωμη μου
ηταν απλως αλλο ενα αλμπουμ στην ιστορια των 2 μπαντων.
Oσον αφορα το τοπ-3 μερικα εχουν ξαναειπωθει.Και τα 3 ηταν ευχαριστες εκπληξεις,ειδικα το Insision.
Kλασεις ανωτερο απο τα αλλα 2 αλμπουμ που εχουν βγαλει.Φοβερο δισκακι που αν και το ειχα
προτεινει εδω,δεν νομιζω οτι το ακουσε και κανενας.
Οι Entombed και οι Immolation βγαλανε 2 αλμπουμαρες απο το πουθενα και μας εστειλαν κανονικα.
Κανενας δεν περιμενε τετοια αλμπουμ απο τις μπαντες και αυτες μας εδειξαν οτι ακομα τα καταφερνουν.

Ρε Κοσμά το έχω ακούσει κι εγώ το Insision, τα σπάει πολύ, αν και δεν του έχω δώσει τη δέουσα προσοχή. Oι Entombed και οι Immolation έβγαλαν δισκάρες που είναι σίγουρα στους τοπ δίσκους του είδους για πέρισυ!

lethargy - it’s hard to write with a little hand

για οσους σας θυμιζει το ονομα κατι ειναι η μπαντα που επαιζαν οι brann daylor και bill kelliher πριν πανε στους today is the day και εν συνεχεια φυγουν και απο κει και φτιαξουν τους mastodon!!!

σουπερ φακιν progressive death metal!!!το ποιο κοντινο που μου ρχεται στο μυαλο ειναι το lifesblood ep των mastodon!!!νταξει μιλαμε τα παλικαρια τσακιζουν κοκκαλα!!!
και υπ οψιν το αλμπουμ (ενα και μοναδικο!) κυκλοφορησε το 1996!!πριν γινει ο ορος core γνωστος στο ευρυ κοινο!!!
οχι οτι εχει σχεση η μουσικη τους με core,απλα πραγματα που σημερα εχουμε μαθει να τα ονομαζουμε core καποτε τα λεγαμε μεταλ!!!τεσπα!!
τσεκαρετε οπως και δηποτε!!!

:-k :-k Ωραια πραγματα απο τον signal.Για να δουμε,για να δουμε…

Πανο ειναι στα ορια αντιγραφης οι morgoth στο πρωτο τους αλμπουμ.
Πολυ death-ιλα.Δεν ειναι κακο κατα τα αλλα.