Hardcore/Deathcore/-core κυκλοφορίες

Ρε Κοσμά το έχω ακούσει κι εγώ το Insision, τα σπάει πολύ, αν και δεν του έχω δώσει τη δέουσα προσοχή. Oι Entombed και οι Immolation έβγαλαν δισκάρες που είναι σίγουρα στους τοπ δίσκους του είδους για πέρισυ!

lethargy - it’s hard to write with a little hand

για οσους σας θυμιζει το ονομα κατι ειναι η μπαντα που επαιζαν οι brann daylor και bill kelliher πριν πανε στους today is the day και εν συνεχεια φυγουν και απο κει και φτιαξουν τους mastodon!!!

σουπερ φακιν progressive death metal!!!το ποιο κοντινο που μου ρχεται στο μυαλο ειναι το lifesblood ep των mastodon!!!νταξει μιλαμε τα παλικαρια τσακιζουν κοκκαλα!!!
και υπ οψιν το αλμπουμ (ενα και μοναδικο!) κυκλοφορησε το 1996!!πριν γινει ο ορος core γνωστος στο ευρυ κοινο!!!
οχι οτι εχει σχεση η μουσικη τους με core,απλα πραγματα που σημερα εχουμε μαθει να τα ονομαζουμε core καποτε τα λεγαμε μεταλ!!!τεσπα!!
τσεκαρετε οπως και δηποτε!!!

:-k :-k Ωραια πραγματα απο τον signal.Για να δουμε,για να δουμε…

Πανο ειναι στα ορια αντιγραφης οι morgoth στο πρωτο τους αλμπουμ.
Πολυ death-ιλα.Δεν ειναι κακο κατα τα αλλα.

Kalws sas vrika aderfia eimai poli xaroumenos pou vrika telika ena site tis prokophs:D
Ola opos ta eipes bro rotten sound deathgrind to the bone
Kai nai o basistas pethane:( (Gamimene karkine mas rimakses):frowning:

Τα εμαθα για τον καρκινο.
Αν μπορεις γραφε στα ελληνικα :stuck_out_tongue:

παρε και το myspace τους

:slight_smile:

Bασικά δεν έχεις και άδικο. Αλλά το θέμα είναι είναι ότι το κάνουν πολύ καλά. Και το πρότεινα σαν μία καλή στιγμή του κλασσικού death metal. Oι Morgoth στο Odium δείξαν πραγματικά τι αξίζουν, που φαντάζομαι το έχεις ακούσει.

To Odium συστηνεται ανεπιφυλακτα σε οποιον θελει να ακουσει καλοπαιγμενο mid-tempo death metal.
Εκει πραγματικα οι Morgoth δινουν ρεσιταλ.

το odium γαμει!!!
ειναι πολυ παραπανω απο ενα καλοπαιγμενο mid tempo death metal!! :slight_smile:

σημερα πηγα σε ενα φιλο και μου βαλε να ακουσω brutality!
οτι ακουσα ητανε καταπληκτικο!!!οποιος εχει πληροφοριες ας τις μοιραστει!! :slight_smile:

Nεο φοβερο αλμπουμ απο τους Σουηδους Deranged.35 λεπτα in your face death metal.
Μπολικη καφριλα,καλη τεχνικη,μικρα τραγουδια και γενικα μια πολυ καλη κυκλοφορια.
Ωραια ξεκιναει το 08 στον χωρο του DM.Ο δισκος παιζει να ειναι και concept,μιας και τα τραγουδια
εχουν να κανουν με τον τιτλο.

Deranged - The Redlight Murder Case

Και μου είχε κινήσει την περιέργεια όταν το είδα στο γνωστό blog. :stuck_out_tongue:
Δεν το έχω ακούσει ακόμα, αλλά θα γίνει κι αυτό.

Ψτ. Πηρε κανεις χαμπαρι τουτο;

[CENTER][/CENTER]

Γκρεμιζει.

Ποπο ωραιο εξωφυλλο!!Ταινια τρομου κανονικα 80ς…θα το τσεκαρω αν και δεν ξερω αν θα μου αρεσει…
Deranged υπηρχε ενα περιοδικο στην Αγγλια για ταινιες τρομου κυριως Β διαλογης!!

βασικα φερνει καπως σε αυτο

Αν εννοεις στο εξωφυλλο ναι μοιαζει…σε θεματολογια απο οτι ειδα στα κομματια μιλανε για ενα φονο…πιο πολυ μου κανει η ιστορια του αλμπουμ σε Ιταλικο φιλμ μυστηριου…στανταρ επηρεαστηκαν απο τετοιο φιλμ!

Παντως και η παραπανω ταινια The Beyond(ακα Η Εβδομη Πυλη Της Κολασεως) εχει το δικο της τραγουδι και αυτο δεν ειναι αλλο απο το Seven Doors Hotel των Europe οταν ακομα επαιζαν μεταλ…

1. Watch Me When I Kill
  2. Strip Nude For Your Killer
  3. Gently Before She Dies
  4. Redlight Murderess
  5. So Sweet, So Dead
  6. The Killer Wore Black Gloves
  7. Formula For A Murder
  8. Death Walks On High Heels
  9. Body Puzzle

Ενταξει στανταρ οι τυποι εχουν δει απειρα Ιταλικα φιλμ δεκαετιας 70!!
Κοιτοντας τωρα ξανα και ξανα τους τιτλους βλεπω οτι οι τιτλοι των κομματιων ειναι απο ταινιες!!Και μαλιστα γαματες,παλιες μεν και εντελως Obscure…
Εχω δει τα Watch Me When I Kill,Strip Nude For Your Killer,The Killer Wore Black Gloves,Formula For A Murder,Death Walks On High Heels και τα προτεινω ανεπιφυλακτα!!

Γουσταρα τωρα…ειχα να το δω αυτο απο εποχες Necrophagia!!

To ειχα ψιλιαστει οτι ειναι κονσεπτ αλλα οχι με αυτη την εννοια.Οι μυημενοι στο ηχο αυτο
να το ακουσουν ειναι αρκετα καλο.

@Αngmar : Αυριο-μεθαυριο θα ακουσω το disfear και θα σου πω.

Εdit : To ακουσα μια φορα και με ενθουσιασε.Θα το ξανακουσω παλι.Δωκε ινφο μιας και τους
ειχα ακουστα αλλα μονο αυτο.

Να το ξανακουσεις. Σπερνει. Σουπερ χαρντκορ-ο-μοτορχεντιά του κερατα με ταχυτητες racing. :smiley: Αυτο και το προηγουμενο (Misanthropic Generation) εχω τσεκαρει, τα οποια εχουν και Λιντμπεργκ στα φωνητικα. Τον ξερουμε και τον εμπιστευομαστε :!:

Σκοπευω να ψαξω και τα παλια τους, στα οποια πρεπει να παιζει αλλο λαιν-απ.:-k

Επισης:

http://www.raffertyrules.com/homeraffer.htm

Αξιοι Hardcore / Deathcore εκπροσωποι της σκηνης μας. Θα βρειτε 4 κομματια για download. Τσεκαρετε. :wink:

Oι Βολιωτες (αν δεν κανω λαθος) Rafferty Rules ειναι μια μπαντα που αξιζει τον σεβασμο μας.
Εχω ενα ΕΡ τους που τα χωνει κανονικα.

Ξεφυλλιζα ενα παλιο τευχος της φυλλαδας.Μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι παλι.
Gojira - From Mars To Sirius βαθμος 6 !!! Και με σχολια οτι ειναι μια απο τα ιδια,μεταλκορ :blink:
και επιρροες isis/neurosis ! Ενταξει ο τυπος παιζει να διαβασε κανα ριβιου στο ιντερνετ.Αφου υπονοει
οτι ακουσε το αλμπουμ μια φορα.τι να πεις ? [-X

Επισης Βetween The Buried And Me - Alaska επισης 6 ο βαθμος.τουλαχιστον εδω λεει τα θετικα
τους απλα λεει οτι δεν ειναι γιαυτον.Αλλα 6 ? Και απο δημοσιογραφο (χεχε καλο ε? ) που ειναι μεσα
στα ακραια και καλα ?

Ρε παιδες εχω τιποτα στα αυτια μου ή τα 2 παραπανω αλμπουμ ειναι φοβερα ?

Το καλο ηταν μονο οτι σε αυτο και σε ενα αλλο τευχος 2-3 μηνες μετα εχει στο Χορρορ συνεντευξεις
σε Biohazard,overmars,pelican,cave in,the ocean,yob και αλλες καλες μπαντες.
Ενα last Primordial - The Gathering Wilderness 22ο της χρονιας #-o
Οff-topic τελος.

Αν αναφερεσαι στο θεμα που νομιζω, το ‘‘best of’’ ειναι το 6.5 στο Tara των Absu. Αν εισαι blackster, πρεπει να ‘σαι κουφος για να μη σ’ αρεσει.