Hardcore/Deathcore/-core κυκλοφορίες

To ειχα ψιλιαστει οτι ειναι κονσεπτ αλλα οχι με αυτη την εννοια.Οι μυημενοι στο ηχο αυτο
να το ακουσουν ειναι αρκετα καλο.

@Αngmar : Αυριο-μεθαυριο θα ακουσω το disfear και θα σου πω.

Εdit : To ακουσα μια φορα και με ενθουσιασε.Θα το ξανακουσω παλι.Δωκε ινφο μιας και τους
ειχα ακουστα αλλα μονο αυτο.

Να το ξανακουσεις. Σπερνει. Σουπερ χαρντκορ-ο-μοτορχεντιά του κερατα με ταχυτητες racing. :smiley: Αυτο και το προηγουμενο (Misanthropic Generation) εχω τσεκαρει, τα οποια εχουν και Λιντμπεργκ στα φωνητικα. Τον ξερουμε και τον εμπιστευομαστε :!:

Σκοπευω να ψαξω και τα παλια τους, στα οποια πρεπει να παιζει αλλο λαιν-απ.:-k

Επισης:

http://www.raffertyrules.com/homeraffer.htm

Αξιοι Hardcore / Deathcore εκπροσωποι της σκηνης μας. Θα βρειτε 4 κομματια για download. Τσεκαρετε. :wink:

Oι Βολιωτες (αν δεν κανω λαθος) Rafferty Rules ειναι μια μπαντα που αξιζει τον σεβασμο μας.
Εχω ενα ΕΡ τους που τα χωνει κανονικα.

Ξεφυλλιζα ενα παλιο τευχος της φυλλαδας.Μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι παλι.
Gojira - From Mars To Sirius βαθμος 6 !!! Και με σχολια οτι ειναι μια απο τα ιδια,μεταλκορ :blink:
και επιρροες isis/neurosis ! Ενταξει ο τυπος παιζει να διαβασε κανα ριβιου στο ιντερνετ.Αφου υπονοει
οτι ακουσε το αλμπουμ μια φορα.τι να πεις ? [-X

Επισης Βetween The Buried And Me - Alaska επισης 6 ο βαθμος.τουλαχιστον εδω λεει τα θετικα
τους απλα λεει οτι δεν ειναι γιαυτον.Αλλα 6 ? Και απο δημοσιογραφο (χεχε καλο ε? ) που ειναι μεσα
στα ακραια και καλα ?

Ρε παιδες εχω τιποτα στα αυτια μου ή τα 2 παραπανω αλμπουμ ειναι φοβερα ?

Το καλο ηταν μονο οτι σε αυτο και σε ενα αλλο τευχος 2-3 μηνες μετα εχει στο Χορρορ συνεντευξεις
σε Biohazard,overmars,pelican,cave in,the ocean,yob και αλλες καλες μπαντες.
Ενα last Primordial - The Gathering Wilderness 22ο της χρονιας #-o
Οff-topic τελος.

Αν αναφερεσαι στο θεμα που νομιζω, το ‘‘best of’’ ειναι το 6.5 στο Tara των Absu. Αν εισαι blackster, πρεπει να ‘σαι κουφος για να μη σ’ αρεσει.

Οου μαη γκαντ ! 6.5 το Tara ? Ενταξει τα εχω ακουσει ολα τωρα.

μια χαρα ειναι τα αυτια σου φιλε μου
μην ανησυχεις!

το gojira το χε κανει κριτικη ο αγορος!!
ωραιοι συντακτες βρε!!
περα απο τον βαθμο που μπορει να μην του αρεσε - δεκτο, η περιγραφη ως μεταλκορ ειναι περα ως περα ακυρη!!!ασε που το αλμπουμ ειχε απωθεωθει απο τον ξενο τυπο
απλα ο κλασσικος ελληνας οτι δεν του αρεσει το θαβει!!

επιπλεον σε μια απο τις προσφατες εκπομπες του χακου,ειχε καλεσμενο ενα συντακτη που φορουσε μπλουζακι machine head.και σχολιαζανε το προτζεκτ του καβαλερα που συμμετεχει και ο ντουπλαντιερ των gojira.και ελεγε αυτος ο συντακτης οτι οι gojira γαμανε και τετοια! ξερει κανεις ποιος συντακτης ητανε αυτος??

αναλογο σκηνικο θυμαμαι σε κριτικη του καραγιαννη για το πρωτο eyes of fire
οι eyes of fire προερχονταν απο τους mindrot που παιζανε σαν neurosis.
στο συγκεκριμενο αλμπουμ η μουσικη κυμαινωταν μεταξυ neurosis και anathema.
ο κος καραγιαννης λοιπον ακουσε nu metal στη μουσικη τους!!!#-o
και φιλοδωρησε το αλμπουμ με ενα 4 και με το σχολιο οτι τον πηρε ο υπνος ακουγωντας το…

το αλμπουμ εχει 5 ευρω νομιζω στο ροκ σιτι
οποιος ενδιαφερεται ας το τσεκαρει.ειναι παρα πολυ καλο!!

Mερα με τη μερα η φυλλαδα πεφτει ολο πιο χαμηλα στα ματια μου.

Απο την κεντρικη σελιδα : Οι ΘΕΟΙ Behemoth ερχονται για live.:vibrate::bounce::blink:
Δεν το χανω με τιποτα.Με τιποτα ομως!

Ναι. Αλλα… στο Αn. =\

Βεβαια χειροτερα απο την προηγουμενη φορα ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να ειναι.

Αυτο εχουμε τι να κανουμε ? Παντως στους Isis που πηγα τελευταια φορα στο Αν παλευοταν ο ηχος,
για να μην πω οτι ηταν πολυ καλος.

Οι Isis ειχαν καλο ηχο. Απλα αν τους πετυχεις σε ‘κακη’ μερα, θα ακους ενα ‘‘τρρρρρρρρ’’ (δηλαδη την δικαση τιγκα στο αυτι σου).

γαμώ! τους ειδα τον περασμενο Μάιο σε μια καταληψη στο Βερολινο και παραλιγο να την γκρεμισουν :lol:

[SIZE=“4”]…[/SIZE]

Εμεις θα τα πουμε το Σαββατο. :lightsabre:

νταξει μωρε…

3 ευρω ειχε για την υποστηριξη της καταληψης…:smiley: :smiley: :smiley:

Το ακουσα αρκετες φορες αυτες τις 2-3 μερες!Ενταξει εχω ακουσει και καλυτερα στο ειδος αλλα φυσικα δεν με χαλασε!Μου αρεσουν αρκετα και τα <<αργα>> σημεια τους!Αυτο που λες για τεχνικη οντως ισχυει,οι τυποι το κατεχουν…θα τσεκαρω και τα προηγουμενα τους…Παντως ο δισκος παει για αγορα μολις τον πετυχω,μονο και μονο για την θεματολογια του αξιζει να βρισκετε στην συλλογη!

Ρε κάποιος από τους φίλτατους συνήθεις υποπτους εδώ στο thread, ας κάνει ένα κόπο να μου προτείνει ( αν είναι εύκολο ) καμιά καινούρια σχετικά κυκλοφορία στο είδος, που να είναι στο ύφος του mid tempo death metal. Aν είναι και λίγο groove - άτο ( έτσι όπως ήταν οι Obituary του Cause Of Death πχ ή οι Carcass του Necroticism k του Heartwork, ή το Odium από Morgoth ), ακόμα καλύτερα!! Thanx προκαταβολικά, ε!

PS: Πάντως αυτοί οι Deranged με ψήνουν να τους τσεκάρω και εγώ…

Πανο ζητας δυσκολα πραγματα.Τον τελευταιο καιρο οι νεες και καλες μπαντες ειναι στον χωρο του
brutal death ή death/grind.Aυτες που εχουν κανει καποιο ντορο εννοω.Deeds of Flesh,Skinless,
Vile,Misery Index,Dying Fetus,Origin,Insision.Aυτες οι μπαντες δισκογραφουν το πολυ
10 χρονια και θεωρουνται οι καλυτερες στο ειδος.To mid-tempo θελει τεχνη και μαεστρια και γενικα
ειναι πολυ δυσκολο να βγαλεις εξαιρετικο αλμπουμ στο ειδος αυτο.

Αν βεβαια θες mid-tempo αλλα με αλλο στυλ υπαρχει και η σουηδικη σκηνη που υπαρχουν αφθονα διαμαντια.

Να ανανεωσω το ποστ μου με περισσοτερα ινφο γιατι πολυ κατεβατο επεσε.

• Deranged : Πριν το φετινο αλμπουμ οι κυριοι αυτοι εχουν αλλα 6
    παρακαλω με το πρωτο να βγαινει το 95.Σε οποιον θελει να ακουσει κατι αλλο
    εκτος απο το φετινο συστηνεται το Plainfield Cemetary του 2002.Να θυμησω οτι
    παιζουν death γρηγορο,με καλη τεχνικη και γενικα μουσικη για ξυλο και
    headbanging.Ο ηχος της κιθαρας ειναι σουηδικου στυλ.Δεν ειναι τοσο μπουκωμενος
    οσο στις αμερικανικες μπαντες δηλαδη.

• Insision : Εκτος του φοβερου περσινου τους αλμπουμ τα υπολοιπα 2
    ειναι πολυ καλα.Το revealed and worshipped ειχε προκαλεσει καποιο ντορο
    οταν ειχε βγει.Και εδω οσον αφορα τον ηχο ειναι σουηδικης νοοτροπιας.
    Γρηγοροι ρυθμοι,καλοι παιχτες,ωραια brutal φωνη γενικα πολυ καλη μπαντα.

• Kaamos : 2 album,1 split, 1 ep και τελος για μια μεγαλη ελπιδα του ηχου.
    Πολυ καλη μπαντα και αυτη,ωραιες ιδεες,καφροι και τα ωραια στοιχεια του
    σουηδικου death ειναι και εδω προφανη.Το Lucifer Rising του 2005 το εχω
    ακουσει πιο πολυ απο το αλλο και το συστηνω.Τα σπλιτ και το ΕΡ δεν τα
    βρισκω με τιποτα.

Το καλο με τις προηγουμενες μπαντες ειναι οτι προσπαθουν και τα καταφερνουν
να εχουν δικια τους ταυτοτητα.

• Visceral Bleeding : Eδω μιλαμε για μια μπαντα που υπαρχει απο το 99
    με 3 αλμπουμ ηδη.Εδω εχουμε να κανουμε με αμερικανο ηχο και τεχνικο/brutal
    death metal.Συστηνονται το ντεμπουτο Remnants of Deprivation και το
    Absorbing the Disarray του 2006.Πολυ καλοι παιχτες και εδω και πολυ καλα
    τραγουδια.Αξια μπαντα και αυτη.

Για τους Evocation δεν εχω να κανω ιδιαιτερα σχολια απλα προτεινω
να διαβασετε την κριτικη του nihilist http://www.rocking.gr/review1382.php
για να παρετε ιδεα περι τινος προκειται.

Kαι φτανουμε στους Blood Red Throne οι οποιοι ειναι Νορβηγοι και παιζουν
death metal με gore θεματολογια.4 αλμπουμακια μεχρι στιγμης με καλυτερα
2 τα Altered Genesis του 2005 και Affiliated with the Suffering του 2003.
Δεν ειναι και η πιο πρωτοτυπη μπαντα στον πλανητη αλλα αρκετα καλη σε
αυτο που κανει.Μελος τους ειναι ο Tchort (ex-Emperor).

ναι ρε γμτ το ξέρω, kai επειδή έχω καιρό να ακούσω κάτι καινούριο σε αυτό το στυλ, έλεγα μπας και βγήκε κάτι και δεν το πήρα πρέφα. thnx για τo response btw. Νταξ η Σουηδική σκηνή είναι άλλο στυλ όπως λες, αλλά δεν είναι αυτό που εννοούσα. Μιας και λέμε για σουηδική σκηνή, ας προτείνω μία μπάντα από το Israel. :smiley:

Nail Within - nail within (2003)

[CENTER][/CENTER]

Έχουν βγάλει μόνο αυτό το άλμπουμ οι τύποι. Tα σπάει ωραία! Για τους φανς των At the Gates είναι ό,τι πρέπει, μιας και ακολουθούν την γνωστή συνταγή μείξης μελωδικού death, gothenburg metal και της γερμανικής thrash σκηνής. Στα συν η παραγωγή του γνωστού Harris Johns. Στο κομμάτι Dirty Colored Knife θα ακούσετε και την φωνή του Mille από Kreator και του Tomas Lindberg από At The Gates. Στα συν επίσης είναι ένα κομμάτι που λέγεται King Obscenity και διαφοροποιείται λίγο από τα υπόλοιπα, καθώς μου θυμίζει κάτι από Rotting Christ, Nightfall ή κάτι τέτοιο.

Τελευταια ακουσα εναν πολυ καλο δισκο τουλαχιστον στις πρωτες ακροασεις μου φανηκε πολυ καλος γιατι δεν ειναι και για ολες τις ωρες!
Odious Mortem - Cryptic Implosion

Αυτο το Brutal Technical Death τα τελευταια χρονια αρχιζει και μου αρεσει περισσοτερο απο οτι παλιοτερα!Το προηγουμενο τους αλμπουμ δεν το εχω τσεκαρει αλλα για να ειναι 23 λεπτα μαλλον θα ναι κολαση…Οποιος ξερει κατι παραπανω για αυτους ας δωσει κανα ινφο!Το συγκεκριμενο δισκακι παντως αξιζει τσεκαρισμα…

Aκη με εψησες.Εχει παρει και καλες κριτικες το αλμπουμ.