Hardcore/Deathcore/-core κυκλοφορίες

Ρε δεν κατάλαβες, έχουν αυτό το χαοτικό στοιχείο που έχουν και οι Deathspell στια κομμάτια τους. Δεν εννοώ πως έχουν Deathspell συνθέσεις.

Φίλε μου Ζαφείρη το χαοτικό που λες δεν το ανακάλυψαν οι DSΟ. Άκου μία το EP των Dead Congregation άκου λίγο καλύτερα Incantation, Immolation και Morbid Angel από το “Covenant” και μετά και θα δεις γιατί το album ακούγεται έτσι.

Ναι έχεις δίκιο, τα έχω ακούσει αυτά φίλε μου Φίλιππε. Απλά κάποια σημεία μου θύμισαν τα χαοτικά των Deathspell, αυτό είναι όλο. :wink:

Endless - Beauty, tears & The Setting Sun

Δεν βρήκα μεγαλύτερη εικόνα για το εξώφυλλο. Τους ανακάλυψα τυχαία, όταν ένας φίλος μου έδωσε να ακούσω τον δίσκο, ο οποίος έχει φάει αρκετό λιώσιμο. Παίζουν death metal με μπόλικη μελωδία και αρκετά Entombed/Dismember στοιχεία…

Aκουω το ομωνυμο των Strapping Young Lad.Γνωμη μου ή αυτη η μπαντα ειναι
απιστευτη ?

γαμαει

Νέο τραγούδι στο Myspace των Deicide.

Ατσα ο Μανος! Και Deicide.
Αναμενουμε τον διαδοχο του φοβερου και τρομερου The Stench Of Redemption.

Για δες με πρόλαβε ο Μάνος. :oops:

Μοντς κάντε ένα delete στο τοπικ για τα νέα ρε.

the red chord - dreaming in dog years
κομματι απο το ντεμπουτο τους fusing together in revolving doors του 2002
το βιντεο εδω ειναι απο dvd hellfest 2003
κοιταχτε απλα τι γινεται στο τελος του τραγουδιου οταν μπαινει το “hardcore” σημειο “and it’s not gonna be allright,and it’s not going to be okay!”

Dry Kill Logic-Dead and dreaming

Φοβερο metalcore απο τους Αμερικανους Dry kill logic στο υφος των Killswitch engage και All that remains…Δυνατα ριφάκια,groovy ρυθμοί,πορωτικα ρεφρεν μια πολυ καλη προταση εν τελει στο είδος…

μια φοβερη δισκαρα μεταλλικου hardcore

το ντεμπουτο των αμερικανων All Out War εν ετει 1998

For Those Who Were Crucified

καποιοι το χαρακτηρισανε deathcore καποιοι hardcore thrash

οπως και να χει στο αλμπουμ ακους καραοργισμενο Hardcore που προσκυνα τους θεους Slayer και φτυνει μισος και καταρες απο πολιτικους μεχρι την αγαπημενη θρησκεια ολων : το Χριστιανισμο! χεχε

πραγματικα μουσικη να ξεχαρβαλωθει ο σβερκος και να σπασεις οτιδηπωτε υπαρχει τριγυρω σου

Ανασταση.

Οι πρωτες εντυπωσεις ειναι θετικοτατες…

Νομιζω το εχουμε ξαναναφερει εδω περα αλλα δεν πειραζει.Ερχομαι και εγω για
feedback στον Signal και να πω οτι ο δισκος ειναι ολα τα λεφτα.Καταστασεις για
ξυλο και κοπανημα.Σωστα πραγματα δηλαδη.

Σπέρνει.
Ισοπεδωτικό.
Χέβυ.
\m/

Οντως. Συνεχιζουν όπως πρεπει. Χεβυ και αξιοπιστια. \m/

ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΙΣ ΘΥΓΑΤΕΡΕΣ ΣΑΣ!!

Μονο ξυλο.

DROWNING POOL-SINNER

Φοβερός και groοvaτος δισκος metalcore με δυνατα και πιασαρικα κομμάτια από τους Αμερικανούς Drowning Pool εν ετει 2001…Κομματια σαν το Bodies,Sinner και Tear away δεν γραφονται ευκολα απο μπαντες του χωρου…Πληροφοριακα εχουν συμμετασχει με τραγούδια σε πολλά soundtrack οπως The Punisher,The Scorpion King,WWE ThemeAddict: The Music Vol. 6 ,Saw III …

εγω θα τους ελεγα Nu metal!αλλα δεν πειραζει οπως γουσταρει κανεις!!
το bodies ειναι για τρελο headbanging!!
το τελειωμα του δισκου ειναι μαγεια!!!

@angmar
βγαζουν νεο δισκο οι arkangel!!!αααααααα

A na xatheis re kopriti pou tha kleidoso tin korakla mou :stuck_out_tongue: King mia pou akouo ena kommataki tora ki exo oreksi gia afierosi sto afierono me poli agapi : the dark ages edo mesa…http://www.myspace.com/streets

Epitrepontai oi afieroseis e? :lol: