Καλα για το Morbid Angel δεν ειμαστε και σιγουροι. Ετσι οπως το πανε… ισως βγει και αρχες 09. Εκτος αν ειπωθηκε κατι νεοτερο.
Kαι για Thrower δυσκολο το βλεπω…μακαρι βεβαια…αλλα τελευταια αργουν και αυτοι!!
Έτσι κι αλλιώς αν θυμάμαι καλά οι Thrower βγάζουν album πάντα κατά Νοέμβριο μεριά, οπότε έχουμε ακόμα πολύ καιρό.
Arsis - A Celebration Of Guilt
Τεραστιος δισκος!!!Δεν θυμαμαι αν εχει αναφερθει…αλλα ο πρωτος δισκος των Arsis ειναι πραγματικα κορυφαιος στο ειδος του!Απολαυση!Ειχα να το ακουσω πραγματικα πολυ καιρο και χθες το εβαλα…για να δουμε τι θα βγαλουν τωρα που υπεγραψαν και στην Nuclear Blast!
Τους ειχε αναφερει ο signal σε ενα κατεβατο στην αρχη του τοπικ.
Το εχω και εγω καιρο το αλμπουμ και τσακιζει κοκκαλακια.Το νεο τους
αλμπουμ εχει διαρευσει παντως και με καποιες λιγες ακροασεις μου φανηκε
αρκετα καλο.
yeah!!
το δισκακι γαμει!!
τα επομενα που βγαλανε (μαζι και το νεο τους) δεν μου κανανε την ιδια αισθηση
με εξαιρεση ενα ep που διασκευσανε το roses in white lace του alice cooper!!!γαμω!
εχουν παντως ωραια εξωφυλλα
τσεκαρετε και αλλο ενα αλμπουμακι τεχνικου death metal, που βγηκε την ιδια χρονια με το a celebration of guilt (2004 δηλαδη! )
Capharnaum - Fractured
ειναι προτζεκτ του παραγωγου jason suecof (trivium,chimaira,devildriver και το καινουργιο cynic!!) στην κιθαρα,του αδερφου του στα ντραμς,στην κιθαρα ο daniel mongrain των martyr, στο μπασο ο mike poggione των monstrosity, και στα φωνητικα ο matt heafy των trivium!!!
για οσους εχουν δει το dvd απο το roadrunner united, ο suecof ειναι ο τυπας στο αναπηρικο καροτσακι!!
Mία πολύ καλή μπάντα, στο χώρο του hardcore, είναι oι Iταλοί Straight Opposition. Πριν λίγο καιρό είχαν παίξει live στην Koμοτηνή. Έχουν κυκλοφορήσει ένα album, το πολύ καλό Gathered Against Mediocracy.
http://www.myspace.com/straightopposition
Δεν μπόρεσα να βρώ κάπου φωτογραφία από το εξώφυλλο του album τους.
To Capharnaum το κατεβασα οταν το ειχε αναφερει ο signal το καλοκαιρι.
Τα σπαει αγριως λεμε !
Δε θυμαμαι αν το χα αναφερει αλλα οι Rafferty Rules πηραν παλι μπρος και γραφουν νεο υλικο. Οι αγαπητοι γνωστοι / αγνωστοι (και μη) μπορουν εδω να τσεκαρουν μια απ τις καλυτερες μπαντες που εχει βγαλει το ελληνικο underground. Εβερ.
Γουσταρουμε και στηριζουμε.
Kati kakes fatses edo mesa pou goustaroun Meshuggah kai BTBAM tha goustaroun nomizo pou diereyse touto do:
Na fantasteite exoun simeia pou goustaroun akoma kai ta loutrina aytia mou :lol:
Τον ακουω τωρα και μπορω να πω οτι μ’αρεσει τρελα!!!Πολυ ωραιες ιδεες και οι ενναλαγες στα φωνητικα πολυ ωραιες!Τα βρθταλ μου θυμιζουν μια αλλη χαρακτηριστικη φωνη αλλα δεν μπορω να θυμηθω!:-k
Παντως τα σπαει μια χαρα ο δισκος!8)
ετσι daz!!!
textures αγαπαμε πολυ!!!
tech μεταλ εξ ολλανδιας!!!
ο τραγουδιστης ειναι φοβερος!!!
λατρευει μιχαλακη πατον οπως δειχνει
τα χω ξαναπει και αλλου
αλλα κακο δεν κανει να μαθαινουν μερικοι
οταν ξεκινησαν οι textures
κυκλοφορησαν το πρωτο τους αλμπουμ ανυπογραφοι
καναν τα παντα εντελως μονοι τους
απο παραγωγη μεχρι artwork
ευτυχως βρεθηκε η γαλλικη listenable και τους υπεγραψε
κυκλοφορει κανονικα το αλμπουμ
και κερδιζουν 2 φοβερα βραβεια
1ον κερδιζουν το metal bash.ή αλλιως το μεγαλυτερο μεταλ διαγωνισμο στην ολλανδια που τον διοργανωνει το μεγαλυτερο ολλανδικο μεταλ περιοδικο,το Aardshock!!
και
2ον κερδιζουν το βραβειο Essent για το πιο promising act.το επαθλο τους περα απο χρηματικη ενισχυση της μπαντας για να συνεχισουν την καριερα τους!!!,ηταν και μια θεση στο μεγαλυτερο φεστιβαλ της ολλανδιας το Lowlands!!!
απο μενα απλα εχουν τα σεβη μου!!!
Bloodbath - Unblessing The Purity
Μαρεσε αρκετα σε σχεση με τα προηγουμενα
[FONT=“System”]Disfear - Live The Storm[/FONT]
http://www.rocking.gr/review1768.php
Δισκος - μπομπα.
Ακουω για 2η φορα το Grave - Dominion VIII
Θα υπαρξει αρκετη ακροαση μιας και ειναι αγαπημενη μπαντα και της οφειλω μια δεουσα
προσοχη.Μεχρι στιγμης φαινεται πολυ καλο.Συνεχιζει η μπαντα να κυκλοφορει πολυ καλα
αλμπουμ.Απο τα καλυτερα reunion οσον αφορα την ποιοτητα των δισκων.
έλα ρε… το You 'll never see έχω ακούσει και είναι πολύ cool!
Εχουν αρκετα καλα αλμπουμ.Το πρωτο ας πουμε.Τα 3 τελευταια επισης.
Απλα και δεν ειχαν/εχουν την φημη των αλλων μπαντων του ειδους και παλια
δεν εβρισκες cd τους ουτε για πλακα.
από βινύλιο είχα αντιγράψει την συγκεκριμένη κασσέτα μου!!! άσχετο!