Hardcore/Deathcore/-core κυκλοφορίες

Το καινουργιο Cryptopsy ειναι :-k :-s

Μοντερνο πραμα!Math στοιχεια ακουω και δεν συμμαζευεται.Ξερετε που θα το
βρειτε.Δεν μας ειχε συνηθισει σε τετοια η μπαντα.Δεν εχω ακουσει το προηγουμενο
βεβαια.

Το τι κραξιμο εχει φαει το Cryptopsy στο Metal Archives δεν λεγετε…9 reviews 4%!
Δεν εχω ξαναδει τετοιο ποσοστο!

Ε το εγραψα στο πρωτο τραγουδι το ποστ.Αλλαζει αρκετες φορες ο δισκος.
Ειναι εντελως διαφορετικος με το παρελθον.Μεχρι και στοιχεια απο τα τελευταια
in flames ακουσα.

Μαγκες εμενα μαρεσει αρκετα παντως!
Τα σπαει ομορφα!:smiley:

και μενα μαρεσει παρα πολυ
το ακουσα 5-6 φορες στο αμαξι σημερα!
the red chord-ιζει και faith no more-ιζει πολυ ομορφα!!!

ο φλο ξεμπροστιαζει παλι

Xα χα, αυτό το πόστ με έψησε να το ακούσω. Παίζει και να είναι γαμάτο! Σοβαρά.

Και εγω γι’αυτο θα το ακουσω!:stuck_out_tongue:

το αλμπουμ δεν εχει σχεση με το death metal που παιζανε

απο την παραγωγη,τη μουσικη μεχρι και τα φωνητικα
ολα φωναζουν κραυγαλεως οτι τα ατομα εχουν λιωσει τις νεες τεχνο\grind-o-death\core μπαντες!!!

θα καταλαβω οσους οπαδους τους ξενερωσουν

αλλα οσοι γουσταρουν συγχρονη ακραια σκηνη θα γουσταρουν καργα!!

Σωστα μιλαει ο σιγκναλ.Γιαυτο και εχει πεσει τοσο κραξιμο.Εμενα παντως δεν με χαλαει αυτο που
ακουω.Ισως γιατι δεν ημουν ποτε φαν τους.Τον σεβασμο μου τον ειχαν και συνεχιζουν
να τον εχουν.Το τι κραξιμο εχει πεσει δε λεγεται.Στο μεταλ στορμ δεν του εχουν βαλει βαθμο
λες και ειναι ασχετη κριτικη.

Edit : Γραψτε λαθος.Η κριτικη ειναι πολυ καλη.Απλα δεν βαζει βαθμο.Λεει οτι το αλμπουμ
ειναι πολυ καλο και οτι δεν πρεπει να μας πειραξει το γεγονος οτι λεει Cryptopsy.
Επρεπε να το ειχα παρει χαμπαρει απο το logo και το εξωφυλλο.

η ολη φαση μου φερνει στο μυαλο lost και host

στην αρχη γκρινιαζαμε και μετα μας αρεσε! :stuck_out_tongue:

αν και τωρα προσωπικα μαρεσει απο την αρχη!!! :smiley: :smiley:

ενταξει μωρε…ψιλομπουρδιτσα ειναι…δεν εχει τπτ το συγκλονιστικο…Σιγουρα εχει καλα κομματια αλλα τπτ το ιδαιτερο…οπως πολυ σωστα ειπε ο Signal(αν δεν κανω λαθος) πιο πανω εχουν λιωσει το νεο trend που ακουει στο ονομα grind-core!προσωπικα,αν ημουν οπαδος τους θα παραξενευομουν με αυτη την κυκλοφορια(δεδομενου οτι οι οπαδοι αυτου του ιδιωματος δεν σηκωνουν και πολλα-πολλα σε ενδεχομενη αλλαγη ηχου και κατευθηνσης μιας μπαντας που ακουνε)!τσπ,το συμπερασμα ειναι πως στο ειδος κυκλοφορουν αρκετες καλες δουλειες τελευταια,οπως,Despised Icon,Ion Dissonance,All Shall Perish,Job For A Cowboy,The Acacia Strain κ.α,που μπορουν να κοιταξουν καταματα μπαντες οπως Dying Fetus,Aborted,Misery Index!Αυτη ειναι μια καλη(μετρια για μενα) κυκλοφορια για το ειδος της αλλα προτιμω τα παλια τους!

Φιλτατε Jesterhead τα εχεις μπερδεψει λιγακι αλλα δεν πειραζει.
Το grind-core δεν ειναι νεο trend και ουτε προκειτα να γινει γιατι πολυ απλα
ειναι για πολυ λιγα αυτια.Εγω ας πουμε δεν εχω καταφερει να ακουσω ποτε 2
δισκους συνεχομενους.Επισης οι Despised Icon,Ion Dissonance,All Shall Perish,
Job For A Cowboy,The Acacia Strain δεν νομιζουν οτι εχουν και πολυ σχεση με τους
Dying Fetus,Aborted,Misery Index γιατι οι 2οι παραειναι καφροι και σε πιο underground
φαση σε σχεση με τους αλλους.

Μαν,ισως εσυ να τα εχεις μπερδεψει:D !τα τουρ αυτη τη στιγμη δινουν και περνουν στην αμερικη απο τετοια πακετα κ εξαλλου το βλεπω και εγω ο ιδιος!δεν λεω αερολογιες!γκρουπ οπως οι job for a cowboy και οι λοιποι εχουν απειρα views st myspace και δεχονται καθημερινα απειρα comments απο πιτσιρικια με φρατζες απο ολο τον κοσμο!δεν θα επεκταθω περαιτερω επ αυτου του θεματος γιατι εισαι τελιως off!σορρυ κιολας!επισης για το 2ο σκελος δεν χρειαζεται να αναφερθω καν:p !απλα θα σε παραπεμψω στα influences των γκρουπ που αναφερθηκα αλλα και στις φωτογραφιες τους ωστε να δεις τι μπλουζακια φορανε!επειδη εχω δει και αλλα comment σου δεν μπορω να δεχτω να μου την πει καποιος που λεει οτι το καινουργιο των cryptopsy εχει μεχρι και στοιχεια απο το νεο In Flames8O

Φίλε μου ο Deathster μια χαρά στα λέει, κάπου το χεις χάσει. Το grind-core είναι πολύ παλιό είδος,ανάγεται κατευθεία από το crust/punk και δεν ήταν ποτέ trend και αμφιβάλλω αν θα γίνει και ποτέ. Μπάντες όπως οι Job For A Cowboy ελάχιστη σχέση έχουν μ αυτό.

Δεν με ενδιαφερει τι μπλουζακια φορανε.Ο τυπος που παιζει βιολι στους Γκογκολ φοραει μπλουζα Slayer.
Ακουσε μια το νεο Cryptopsy και πες μου.
Ασε που δεν νομιζω οτι οι μπαντες που λες.Οι Job For A cowboy κτλ θεωρουν τους εαυτους τους
grind-core.Δεν ειναι Napalm Death ή Repulsion να ουμε !

Στην ουσία λέτε το ίδιο πράγμα, απλά στις ταμπέλες το μπερδέψατε :lol:

Όντως μπάντες όπως οι Job For A CowboyΒlack Dahlia Murder κάνουν τεράστια επιτυχία στην Αμερική και φυσικά και αποτελούν trend.

Από την άλλη δεν είναι grindcore, όπως πχ οι Napalm Death ή οι Anal Cunt που κάθε άλλο παρά είναι ή ήταν ποτέ της μόδας

Περα απο το οτι αυτες οι μπαντες ειναι Trend και ακουνε ολοι δεν σημαινει οτι ειναι και χαλια!
Των Job to Genesis μαρεσε αρκετα χωρις να ειναι κατι το πρωτοτυπο σε αντυθεση με το Doom που δεν το παλευω με ολα τα Bree Bree που εχει!:stuck_out_tongue:
Και οι Dahlia εχουν αρκετα κομματια και το Miasma και το Unhallowed ειναι πολυ καλα δισκακια!

Απο την αλλη οι πιο Trend μπαντα ειναι οι Bring Me the Horizon ακουει ο καθε ακυρος!
Αμα δεις Myspace σε προφιλες λενε μουσικη:Tokio Hotel,Britney spears,Linkin Park,Bring me the horizon,Green day!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ελεος Δηλαδη!

Κανείς δεν είπε ότι είναι χάλια

…εκτός ίσως απ’ τον Nihilist :lol: :lol:

Μιας και ακούστηκε κάτι για τους Anal Cunt…

Χωρίς ιδιαίτερες συστάσεις. Ειδική αναφορά σε τίτλους όπως “Dead, Gay, and Dropped” και “Everyone in Anal Cunt Is Dumb”. :lol:

Ενα τραγουδι απο το επερχομενο Kataklysm (ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΡΕ!!!)
μπορειτε να ακουσετε εδω.
Ωραιο μου φανηκε και αναμενουμε τον διαδοχο του εξαιρετικου
In The Arms Of Devastation.