Hardcore/Deathcore/-core κυκλοφορίες

Ενταξει!Δεν ειμαι και προφεσορας στο ειδος αν και κατι ξερω :stuck_out_tongue: .
Τους Car Bomb τους εχει προτεινει και καποιος αλλος εδωμεσα.Εννοειται οτι
και αυτα που εβαλες ταυτιζονται με τον ορο δισκαρες.
Οι Asphyx ειναι μπανταρα ολκης!
Να και κατι που ειναι πολυ σχετικο με Asphyx
http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=301312&postcount=572

Υμνος!

Ρε συ οντως ειναι εξαιρετικος δισκος!Τον ακουω εδω και μερες και γουσταρω καργα!

Και εγω το ακουσα κανα 5-6 φορες και το παρατησα.Δεν μ’αρεσε.

εχει ακουσει κανεις τους demilich???

φιλανδικο τεχνο-death απο το 1993
με κατι εντελως ακυρα φωνητικα
απο αυτα που ακουγωνται σαν να ρευεται ο τραγουδιστης
μουσικα παντως ειναι παρα πολυ καλοι!!

Γαμάνε οι Demilich ρε, φωνή από το βόθρο, σάπια ριφφς, ομορφιές!

συμπαθείς είναι. με άλλα φωνητικά θα ήταν συμπαθέστεροι.

pfff! Εσεις οι απο κατω! Σας εχω προλαβει! :stuck_out_tongue:
Μια αλλη εξαιρετικη περιπτωση φινλανδικης DM μπαντας ειναι και οι
Demigod http://www.metal-archives.com/band.php?id=995

Που το Θυμήθηκες αυτόοοοο ???

Πολύ καλές εποχές !!!

2 Μόνο που τα έχω λιώσει να τα ακούω και με ενθουσίασαν!

Για όσους ακούνε το στύλ hc/nu με συνδιασμό καθαρά και brutal φωνητικά στο στύλ των killswitch Engage και As I Lay Dying !

ALL THAT REMAINS

DESTROY THE RUNNER

frozen sun

δανεζικο death metal

τιμωντας ολα τα καλα ευρωπαικα σχηματα

ενας δισκος

dimensions του 96

δεν ξερω αν βρισκετε

μου το δωσε ενας φιλος

για οσους γουσταρουν 90’ς παλιο ευρωπαικο death metal

Όσοι θέλετε δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας να ακούσει ένα τραγούδι από μια μπάντα που έχει το όνομα πρωην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ και τις παρακάτω επιρροές

Carcass/ Gojira/ Morbid Angel/ Akercocke/ Decapitated/ Brujeria/ Fear Factory/ Frank Zappa/ Cannibal Corpse/ Death/ Deicide/ Nile

Είναι πραγματικά πάρα πολύ καλό το δείγμα για μένα. Το ντεμπούτο τους φιλοδοξούν να το βγάλουν κάποια στιγμή φέτος ή του χρόνου.

To αποπανω το ακουσα. Οντως ελπιδοφορο, σε φασεις μου θυμισαν και Opeth στα brutal τους.

Επισης, εδω και μερες ηθελα να σχολιασω τουτο κι ολο το ξεχνουσα:

Όταν πριν από περίπου τέσσερα χρόνια διαλύθηκαν οι The Crown λόγω κακής διαχείρισης του management tour τους, πολύς κόσμος απογοητεύτηκε, αλλά ήρθε η ώρα να χαμογελάσει και πάλι.

Οι Magnus Olsfelt (bass), Marko Tervonen (guitar), Marcus Sunesson (lead guitar) και Janne Saarenpää (drums), επιστρέφουν με την αρωγή του Andreas Bergh (Deathstars, Swordmaster) στα φωνητικά ως Dobermann πλέον. Η μπάντα είναι ήδη στη διαδικασία ηχογράφησης «αυθεντικού death/thrash metal» υλικού κι ο πρώτος δίσκος της έτοιμος να ρίξει τα τείχη.

ΤΙΜΙΟ REUNION ΡΕ. Παραμενουν σταθερη αξια. Αντι να συνεχισουν με αλλο τραγουδιστη οπως επι ‘‘Crowned In Terror’’ εποχης, επελεξαν να μη ξεγραψουν τα τεκτενομενα των τελευταιων τους ημερων (βλ. Crowned Unholy, δηλαδη την επανηχογραφημενη version) και ν’ αλλαξουν ονομα. Η απωλεια του Λιντστραντ οκ, δεν ειναι τοσο σημαντικη επειδη ουτως ή αλλως αν κοιταξουμε τους One Man Army And The Undead Quartet εχει αλλαξει το στυλ των φωνητικων του μιας και δε τη πολυπαλευε (κατι που φαινεται κι απ το live τους στο Wacken, θα το βρειτε στο DVD 14 Years Of No Tomorrow). Τον τυπα απο Swordmaster δε τον θυμαμαι γμτ, ενα δισκακι τους εχω καπου και βλεπω ν’ ανασυρεται λιαν συντομως.

Το σημαντικο παντως ειναι οτι πηραν παλι το Χταποδι ονοματι Janne. Νταξ, ο κερατας χωνει τρελα θεματα. Απ τους βασικους λογους που πρωταρχισα να τους ακουω.

Νεα κομματια Kickback

ΑΡΓΚ. Κατα τ αλλα ‘‘And If I Die Tonight’’, “Sideshow”.

Nταξει forever war(must δισκος για καθε χαρντκορα που σεβεται τον εαυτο του) δεν ξαναβγαζουν αλλα οπως και να χει εχουν να εμφανιστουν πολυ καιρο οποτε μαλλον μας κρατανε κατι ενδιαφερον.

‘‘Forever war’’. O δεύτερος καλύτερος hardcore δίσκος όλων των εποχών κατά τη γνώμη μου. Ο ΟΡΙΣΜΟΣ του hardcore.

Μεγαλο αριστουργημα,τι να πεις τωρα?στιχοι,μουσικη,artwork ολα εκει μεσα ειναι τελεια.

Hammered by existence
Life beats me down
Blow after blow
It takes me to the ground
I stand in the corner
Waiting for the bell
I’ll fight my way out of this living hell

Ο πρωτος ποιος ειναι ?
Εχουμε πει και εγω και ο Angmar παλιοτερα σε αυτο το τοπικ και για το Forever War και για το Cornered.
Αναμενουμε και αυτο το αλμπουμ λοιπον.

Catharsis ‘‘Passion’’. Δεν είναι και Ο χαρακτηριστικός hardcore δίσκος, αλλά είναι προσωπικό κόλλημα, μου άλλαξε τη ζωή.

ΚΑΘΑΡΣΙΣ ΜΛΚ. Ετσι. Να πως φαινεται το καλο γουστο:!:

χμμ, λοιπον, άκουσα τα 6 απο τα 9 τραγουδια του The Storm before the Calm απο Dekapitator, και τα βρήκα καταπληκτικά:D:D Τρομερό death/THRASH (:bow:)
Το screams from the holocaust εχει πολύ ωραια εισαγωγη, αλλά ρε γαμωτο, δε το βρηκα ολοκληρο το τραγουδι:(

τελειωσε. Θα παω να το αγορασω:D

Για καλο κ κλασικο παλιο usa death metal τσεκαρετε το πρωτο Vital Remains

με αρκετα στοιχεια απο Morbid Angel και με αρκετη ποιοτητα…

Δεν τους έχω ακούσει ποτέ τους Morbid Angel. Είναι καλοί? για πεστε κανενα τραγουδι για να ψάξω.:slight_smile: