Hardcore/Deathcore/-core κυκλοφορίες

χοχο, να’σαι καλά!Εεεεμ, ή κάνουμε έρευνα ή δεν κάνουμε!! Όποιος ενδιαφέρεται, προλαβαίνει:D

Και εννοειται, οτι με την πρώτη ευκαιρία θα πάω να τα ψάξω στο metropolis. Eλπιζω να τα βρω στον Πειραιά.

[-o<

:respect:

Δε σου άρεσαν τα Once Was Not από Crypto και Slaughter & Apparatus από Aborted? Οι Aborted μπορεί να βάζουν και άλλα στοιχεία μέσα στη μουσική τους αλλά στο Slaughter το έκαναν μέσα από καθαρά death metal πρίσμα με αποτέλεσμα έναν ιδιαίτερο δίσκο που τα σπάει άσχημα. Οι σύγχρονοι Carcass είναι για μένα.

To The Unspoken King των Cryptopsy ειναι αρκετα καλο αλλα ειναι μεταλκορ ξερω γω!
Το φετινο Aborted ειναι αρκετα μετριο.Εσυ μιλας για τα 2 προηγουμενα των μπαντων.
Mate μηπως εχεις χασει επεισοδια ? :stuck_out_tongue:

@Dimi Ωραια το πας συνεχισε!

τα εύσημα πάνε στον δάσκαλο.

σήμερα το μενού έχει mental funeral

Βρε για τα προηγούμενα μιλώ αφού είπα λίγο πιο πάνω ότι δεν έχω ακούσει ακόμα τα τελευταία τους! Απλά θέλω να πω ότι και οι δύο μπάντες είναι δυνατοί υποψήφιοι για να βγάλουν τον καλύτερο death δίσκο της χρονιάς! Για το the unspoken king δεν πρέπει να είναι καθαρά metalcore πρέπει να έχει επηρεαστεί από despised icon από ελάχιστο που άκουσα. Μέτριο το τελευταίο Aborted λες? Πρέπει να ακούσω!

Και σημερα Bolt Thrower! 8)

A sorry then.Δεν προσεξα οτι μιλησες για τα προηγουμενα.Το Cryptopsy δεν ειναι κακο,αλλα ειναι
εντελως διαφορετικο απο αυτο που παιζανε.Αλλοι το κανουν καλυτερα.
Το Aborted μαλλον βιαστηκαν να το βγαλουν.

Ωραιο πραμα οι Bolt Thrower…

[CENTER]

[/CENTER]

No Guts, No Glory…

O λαος ΑΠΑΙΤΕΙ live.

Έφαγα φλασιά. Από Impurity το Of Lust And War το έχει ακούσει κανείς? Έτσι για να επιστρέψουμε σε old-school καταστάσεις!

Ο λαος πολλα απαιτει αλλα μην πω τι παιρνει στο τελος.Ασε μεγαλο δραμα.Ειδα κατι βιντεο
απο τις φεστιβαλικες τους παρουσιες και πηγε το δακρυ κορομηλο.

Το εχω ακουσει κανα 2 φορες.Το βρισκεις στην Nuclear Winter αν το θες.Αρκετα στριφνο.Κατι σαν
Nile αλλα με ινδικες αναφορες.Κατσε να το βαλω να το ξανακουσω.Και βαλε και λιγο Immolation
riffing στο μενου.Περιεργο δισκακι γενικα.

Ελπίζω να μην αναφέρεσαι στο MCD του 2003 γιατί απόσο ξέρω αυτό είναι στη nuclear winter! Αν το έχεις και δε σου αρέσει στο ανταλλάζω με Decrepit Birth - Diminishing Between Worlds!

Οχι το Mcd.Δεν το εχει στη nuclear winter ? Για το αλμπουμ μιλαω.Το Mcd το εχει ο Αγορος στην
Blastbeat αλλα 2 email που το εχω στειλει ειναι εδω και πολυ καιρο αναπαντητα.

Το MCD το έχει ένας φίλος μου και είναι ενδιαφέρον! Αλλά εγώ το cd θέλω και να ξεφορτωθώ και τους Decrepit Birth! Όνειρο!

Kαλά ρε μάγκες τι λέει εδώ;

http://www.metal-archives.com/band.php?id=148

διαλύθηκαν οι Deicide?? 8O

άκουσα το war master.Ωραίο!
Κι απο το mercenary το no guts no glory. Ω!!Λέει!
:slight_smile:
θα το ψάξω περαιτέρω το θέμα.

Μετά απο 1 πολύ καλό demo, έβγαλαν ενα φανταστικό album!

Father Befouled-“Obscurus Nex Cultus”

Το καλυτερο κομματι του Mercenary παντως παιζει να ναι το Laid To Waste. Δεος γενικα

Last modified by On
Stormrider August 27th, 2008

Το archives ελεγχεται αρκετα αυστηρα… εαν δε το αλλαξουν συντομα, μαλλον ισχυει…

Edit: Με μια γρηγορη ματια παντως δε πετυχα κατι επισημο

Mπα, τελικά δεν παίζει, αφού έχουν κλείσει κοτζαμ τουρ για το Σεπτέμβρη. Μάλλον λάθος είναι.

Ή καποιος θελει να κανει πλακα. Whatever

bump

Κατοπιν ωριμης σκεψης, παιζει να ναι το καλυτερο death metal album που χει βγει απο Ελλαδα. Δλδ, δε θυμαμαι να χω ξαναφαει τετοιο κολλημα.

Εγώ θα το επεκτείνω και θα πω πως είναι ο καλύτερος ελληνικός δίσκος που έχει κυκλοφορήσει!