Hardcore/Deathcore/-core κυκλοφορίες

Καλα μονο εγω ειχα διαβασει τους κανονες ?
Το Rotten Sound ειναι πολυ καλο.Αν και με εχει πιασει μια
ταση για old-school-ιες τωρα τελευταια.Obituary,Deicide,Monstrosity
ειναι τα τελευταια μου ακουσματα στον χωρο του death metal.

Πλακα - πλακα, ακομα ν ακουσω το τελευταιο Monstrosity. Το μπασο στο “Rise” παντως κατεδαφιζε.

Ειναι ο δισκος που εχω φαει κολλημα τον τελευταιοι καιρο!Ξυλο,Ξυλο και παλι ξυλο τρομερα Beatdowns και εναν drummer που δινει ρεστα.In Dying Days,My Fears Have Become Phobias,Hester Prynne,Strife απιστευτα κομματια!

Περιπου στο ιδιο υφος ειναι και το Count Your Blessings των Bring Me The Horizon.

Υ.Γ:Τα μελη ων BMTH ειναι ΦρατζοCore στυλ αλλα ας ειμαστε ανοιχτομυαλοι!:stuck_out_tongue:

monstrocity βαλτε και το millenium

τρελη δισκαρα!!!

Impulsive drives
Created lies
This mortal cave
Imprisoned grave
[SIZE=“4”]THE DREAM MESSIAH!!![/SIZE]

Περι The Haunted λοιπόν…

Καποια στιγμη θελω να το πουλησω ρε γμτ. Εχω βαλει στο ματι την εκδοση με το DVD…

Το “Made Me Do It” είναι χαλαρά ο πιο αδύναμος δίσκος τους.

Με τπτ.
Μαζί με το πρώτο, άνετα τα δύο καλύτερα.

Για το ομώνυμο συμφωνώ ότι είναι η μεγαλύτερη δισκάρα που έβγαλαν. Δεύτερο μάλλον το “rEVOLVEr”. To “Made Me Do It” για μένα πιάνει πάτο.

Για μένα μετά τα δύο πρώτα, τα οποία τα θεωρώ μακράν τα καλύτερα, rEVOLVEr και One Kill Wonder είναι το ίδιο και το αυτό, ενώ το τελευταίο μάλλον είναι το πιο αδύναμο. Τεσπα.

Εμενα απο τα αλμπουμ τους λιγοτερο μαρεσει το One Kill Wonder.Και το The Dead Eye μαρεσε αρκετα…

Τα δυο πρωτα ( :thumbup: ), μετα το τελευταιο.

Μετα Revolver, μετα One Kill Wonder.

Ελα ! Λιγα με τους The Haunted.Το πρωτο ειναι ανεπαναληπτο.
Το 2ο ειναι φοβερο.Το rEVOLVEr ειναι εξαιρετικο,το One kill Wonder ειναι μετριο,
ενω το τελευταιο δεν το εχω ακουσει πολυ.

1. Behemoth - The Apostasy
  2. Obituary - Xecutioner’s Return
  3. Akercocke - Antichrist
  4. Vital Remains - Icons Of Evil
  5. Benighted - Icon
  6. Immolation - Shadows In The Light
  7. Nile - Ithyphallic
  8. Vomitory - Terrorize Brutalize Sodomize
  9. Mithras - Behind The Shadows Lie Madness
  10. Farmakon - Robin

To top-10 του metalstorm.Ειναι λιγο σαν δημοψηφισμα του Χαμμερ αλλα καταλαβαινω
την λιστα.Τα Οbituary,Vital Remains,Behemoth ειναι πολυ ψηλα.Τα 2 τελευταια δεν τα εχω ακουσει
και ζητουνται ινφο.Το Benighted 5ο γιεα !Απο την λιστα κατ’εμε το καλυτερο ειναι το Akercocke.
Που ειναι οι Entombed ρε ?

Οι Mithras ειναι περιεγη μπαντα…φυσικα Death αλλα αρκετα περιεργο καθως πειραματιζοντε και δημιουργουν ατμοσφαιρα στα κομματια τους που δεν συναντας σε αλλες Brutal Death μπαντες…πρεπει να το ακουσεις για να καταλαβεις!!Το συγκεκριμενο αλμπουμ το ειχα βρει σε πολυ καλη τιμη και το πηρα,το πρωτο τους ομως νομιζω πως ειναι και το καλυτερο τους!

Απο την λιστα μαλλον το Immolation…χωρις να εχω ακουσει το Φαρμακον!

οι farmakon ειναι φιλανδοι

παιζουν σαν την πιο death metal εκδοση των opeth
υπαρχουν και καποια καθαρα φωνητικα και κανα 2 ακουστικουλες
αλλα επι το πλειστον παιζουν απο mid tempo μεχρι κανονικα γρηγορα
και φυσικα και αρκετα σημεια που ναι πιο τεχνικα απο το κανονικο
τα φωνητικα θυμιζουν παρα πολυ τα καφρικα του akerfeldt

γενικα οποιος γουσταρει την αγρια πλευρα των Opeth ας τους τσεκαρει

(οφφ τοπικ ποστ)

Το πρωτο Farmakon ειναι πολυ καλο ρε. Κι εχω να τ’ ακουσω κατι αιωνες… Οντως, οι οπαδοί των Opeth θα γουσταρουν.

Εαν θυμαμαι καλα, και τουτο πρεπει να Opeth-ίζει καπως, σε πιο light version, πιο prog-alike. Εχουν και γυναικεια φωνητικα.

Κι αυτο εχω να τ’ ακουσω ΠΟΛΥ καιρο. Δε τα πολυθυμαμαι. Πρεπει να πεσει ακροαση συντομα…

Ξαναχτυπησαν!!!

Ηateform - Dominance ( out now )

Το άλμπουμ θερίζει. Σύγχρονο thrash που συνδυάζεται με μελωδικο death / που άλλοτε progressive - ιάζει και άλλοτε groove - ίζει. Επιρροές από Death, Carcass, Arch Enemy, Meshuggah, Pantera κλπ. Την έπαθα την πλάκα. Tα σόλος ειδικά είναι απίστευτα (aκούστε το σόλο πχ στο κομμάτι Ι Wont’t Kneel). Πάντα τετοια.

να συμπληρώσω ότι στο κομμάτι square zero είναι λες και μπήκε ο mustaine στο studio.

Ωραια τα λεει ο απο πανω.Θα το ψαξω γιατι με ψηνει να ακουσω κατι τετοιο.