Heavens Gate

Και για appreciation/γενικη κουβεντα και για ψηφο στο αγαπημενη μας κυκλοφορια το θρεντ.

Τα full albums στο πολ+το μονο ep που εχει νοημα να μπει.(Βαζω και το “αλλο” για καναν περιεργο)

Τωρα τι να λεμε.Τεραστιοτεραστιοι,ενα απ’τα καμαρια aus Deutschland στον heavy/power ηχο με τη γνωστη περιγραφη “Priest+Helloween” για τον ηχο τους.

(Το Steeltower δε το βαλα οχι λογω διαφορετικου ονοματος,αλλα οκ δεν υπηρχε Paeth…και δεν ηταν και τιποτα σπουδαιο κατ’εμε.)

Ντισκας…

φιλοάνετα το Livin’ in Hysteria πιστεύω. αν και τα μισά τους σχεδόν δεν τα χω ακούσει καν, έχω εντρυφήσει μόνο στα recommended :p.

και τον paeth πρώτα με την άλλη ιδιότητά του τον έμαθα. ο τραγουδιάρης μ αρέσει πάντως.

ψ. ευτυχώς έγραψες σωστά το όνομα :stuck_out_tongue:

Τι να λεμε τωρα για τους ΘΕΟΥΣ !!!

Οταν μιλαμε για HEAVY METAL ΠΟΡΩΣΗ μιλαμε για HEAVENS GATE !!!

Livin’ In Hysteria φυσικα, μνημειο του πραγματικου γερμανικου heavy/power !!!

αυτό, Livin’ In Hysteria και για μένα. Το προτιμώ από τα άλλα albums. όχι ότι δεν είναι καλά album, αλλά αυτό, πως να το κάνουμε, ξεχωρίζει από μακριά.

Hail σε nightsky που μου τους πρότεινε!

+1 για το Livin’ in Hysteria .
Το είχα πάρει ένα χιλιάρικο απο το Rock City στο υπόγειο (τότε αγοράζαμε δίσκους και
βάσει τιμής ή εξωφύλλου και οτι βγει και αυτό βγήκε ΔΥΝΑΜΙΤΗΣ).Παρόλο που έχω ακούσει και τα άλλα album , την κομματάρα Flashes πουθενά αλλού.

Με κλειστα ματια livin’ in hysteria.

Planet E. από μένα. Με αυτό τους έμαθα…πολύ καλή μπάντα γενικά.

Living in Hysteria πάνω από όσα έχω ακούσει.
Γνωρίζει κανείς αν έχουν ακουστικό άλμπουμ? (προφανώς και δεν έχω ακούσει όλα τα άλμπουμ τους!) Έχω ακούσει κάποια κομμάτια και είναι σούπερ!!

Π Ω Ρ Ω Σ Η

Από τις πολύ καλές και τίμιες μπάντες για μένα/ Ψήφησα το Livin In Hysteria που το θεωρώ διαμάντι γενικώς, όχι μονο για τους Heaven’s Gate.

Χωρίς να παίρνω όρκο (πρέπει να κοιτάξω τη δισκοθήκη μου) κάποια ακουστικά κομμάτια υπάρχουν στο Live For Sale

Το IN THE MOOD ήταν ενα ακουστικό ep που βγήκε ένα χρόνο μετά το PLANET E και είχε τα:
Noah?s Dream, Planet Earth, The Children Play, In The Mood, Medley(In Control/Livin In Hysteria/Gate Of Heaven/Hell For Sale!), Don?t Bring Me Down(live in Tokyo)

Πραγματικα αυτη η μπαντα μπορει να περηφανευεται οτι με το livin’n in hysteria εδωσε στοn κακομοιρο τον λαουτζικο ενα δισκο εφαμιλης αξιας…ενος keeper…ακουστε ρε…

Bump 7 χρόνια μετά, χωρίς λόγο

ή μάλλον με λόγο ότι όλη μέρα λιώνω και χτυπιέμαι

XEBY METAΛ ΡΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ.-

7 Likes

Παπάρια, Livin’ In Hysteria είναι το αριστούργημα τους!

3 Likes

απ τις καλύτερες μπάντες του είδους

Δεν μπορώ να πω αν είναι αδικημένοι . Δεν ξέρω την ιστορία τους

Εξάλλου ο Sascha Paeth θεωρείται ο απόλυτος producer , engineer για το power metal , οπότε σεβασμό έχουν . Και στους Avantasia εκτός από βασικό συνθετικό μέλος εμφανίζεται και στα λαηβ νομίζω ( σε κάποια έστω παλιότερα )

3 Likes

Το In Control και (ειδικά) το Livin’ In Hysteria άνετα ανήκουν στις κορυφές του ευρωπαϊκού power, τεράστιοι δίσκοι πραγματικά

Σε άλλα νέα, ετοιμάζει απ’ ότι φαίνεται ο Paeth προσωπικό δίσκο : http://www.blabbermouth.net/news/veteran-metal-producer-sascha-paeth-to-release-solo-album-via-frontiers-music-srl/

4 Likes

Βασικά, θα μπορούσε κάποιος να τους χαρακτηρίσει και μια κατηγορία μόνους τους μέσα στο power. Είναι από τους λίγους - πραγματικά λίγους - που γκάζωναν με τέτοια μαεστρία και διέκρινες μια rock n’ roll ατμόσφαιρα στα τραγούδια τους. Το ζούσαν, το γούσταραν, σηκώθηκαν κι έφυγαν κύριοι.

Το έκαναν οι Rays στους τρεις πρώτους δίσκους, το έκαναν και οι Edguy σε μια μεταγενέστερή τους περίοδο (άργησαν να το καταλάβουν, αλλά κάπως το έπιασαν το νόημα, βλ. “Rocket Ride”), και προσωπικά το ένιωσα και λίγο στους Riot, αν και τούτοι το είχαν ήδη στο αίμα τους το hard rock.

Όπως και να 'χει, οι Heavens Gate έπαιζαν μπαλάρα και ας μη συνέχισαν, και ας ήταν πάντα για τους λίγους, και ας μην κυνήγησαν κάτι παραπάνω. Ήταν ντόμπροι.

6 Likes

Α στα διαλα ειπα κ εγω

Livin in hysteria αλλο ενα αλμπουμ που βρίσκεται στο πεζο206 μου

https://www.facebook.com/photo/?fbid=6242675915756285&set=a.634360706587862