Γαμωωωω
πραγματικα πιο πριστ δεν γινεται ! οπως ελεγαν και σε μια γνωστη φαρσα που κυκλοφορουσε πριν απο καμποσα χρονια…
[SIZE=“4”][B]
…ΚΑΒΛΩΤΙΚΟ?![/B][/SIZE]
ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ τι CYIRISAGENTOSPEEDIA ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ?? ΚΑΒΛΑ !
Εχει κατι νιαουρισματα βεβαια…
8O
Μαλακες τι επικη κομματαρα ειναι αυτη?
Είμαι σε ευχάριστη θέση να ανακοινώσω σε όλους τους brothers of swedish true metal ότι ο Κετιγένης στο τελευταίο Χάμμα γράφει ΜΑΛΑΚΙΕΣ. Το νέο Γουλφ τσακίζει πλανήτες. Ναι ρε μπάσταρδοι!
Βγηκε νεο Hibria!
VAMOS!
*και ξανά.!
ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΗΚΕ ΤΟ 2011 ΑΥΤΟ.!!
πραγματικά δεν το πιστεύω…το εχω ακούσει καμιά 5254984 φορές…παίζει να έχει ηχογραφηθεί στα 80’s και απλά να κυκλοφόρησε τώρα
εχει και τον μαγικό αριθμό κομματιών…8 … και διάρκεια οσο χρειάζεται για να πατήσεις το repeat…39 λεπτά
στη σελίδα τους στο Myspace ο τραγουδιστής φοράει μπλούζα rage for order 8)
Ωραίο είναι αυτό ε!
Χωραέι και σε 46άρα κασέτα, γαμώ 8)
Στο ίδιο στυλ, αλλά με πιο ‘μοντέρνο’ ήχο νομίζω παίζουν οι Profound από την Ολλανδία.
Είχαν βγάλει το 2006 αυτή τη δισκάρα
Ακούστε για παράδειγμα το When Silence Falls
Είναι ό,τι πρέπει για να καταπιούμε την πίκρα των Queensryche
Θα τους δω αύριο…
Απο Φεβρουαριο κυκλοφορει (και επισημα) νομιζω :-s
Δεν το εχω ακουσει παντως, οποιος εχει γνωμη ας πει!
! που ρε φίλος? sweden? κανε μια μια σύντομη ανταπόκριση να δούμε τι λένε live μετα
Νομίζω βγήκε τέλη Γενάρη στην Ιαπωνία, αλλά δεν ξέρω τι γίνεται εδώ και Αμερική.
Χωρίς να είναι άσχημο, το θεωρώ κατώτερο από τα δύο πρώτα που ήταν οδοστρωτήρες.
Τα ίδια στοιχεία έχουν όλα, αλλά γεμίσαν το τελευταίο με πιο ρυθμικά μέρη με ΄μοντέρνα’ riff και δεν γίνεται ο ίδιος μεταλικός πανικός όπως με τα παλιά. Ο τραγουδιστής σα να ελέγχει κάπως τη φωνή του, ενώ είναι περήφανη καρδερίνα και δεν θα πρεπε. Έχουν και δυο mid tempo κομμάτια που περνάνε κάπως απαρατήρητα, ενώ τα αντίστοιχα στους προηγούμενους ήταν έπη και καποια ρεφραίν μου φάνηκαν πιο αδύναμα, ενώ στους προηγούμενους δίσκους ήταν ξεσηκωτικά.
Με λίγα λόγια από αυτούς περίμενα μόνο τσιρίδες, δικασίλες, power μελωδίες και κλασικομεταλικά riff με βραζιλιάνικη καύλα, ενώ εδώ τους ακούω ελαφρώς συγκρατημένους και με πιο στρογγυλεμένες συνθέσεις.
Δεν με χαλάει, απλά είχα μεγάλες προσδοκίες από δαύτους και το περιμένα καλύτερο.
στηρίζουμε Profound ε
Εδώ και 15 μέρες δεν παίζει τίποτε άλλο. Σκίζει.
[B]Satan’s host[/B] κανείς?
Ή ειμαι σε λαθος θρεντ? :-k
απόλυτη λατρεία και τυφλή αφοσίωση γιά τα άλμπουμς με Tyrant
Το In Solitude δε με ενθουσίασε και τόσο. Τα πρώτα κομμάτια είναι αρκετά ωραία, αλλά μετά μάλλον αδιάφορο με αφήνει. Κρίμας.
βασικά ΟΛΟΙ λένε πως ενώ οι portrait έκαναν ένα βήμα μπροστά, οι in solitude μάλλον έκαναν ένα πίσω