Hellfest 2013

για κόστος δε θυμάμαι αλλά πάς παρίσι και από κει με τρένο.απλά δε θυμάμαι αν αλλάζεισ 2 τρένα.ξεχνάω εύκολα πάνε και 3 χρόναι:?η πόλη λέγεται clisson.

με ενα μικρο search στο forum θα βρεις τουλαχιστον 4-5 ατομα απο εδω μεσα που εχουν παει

Αυτό για KISS headliners βρώμαγε από πέρσι.
Ντάξει.
Αν οι Aura Noir περιοδεύσουν και τους δω αλλού, ίιιιιιιιισως καταφέρω να το γλιτώσω φέτος :roll:
Μέχρι τώρα δηλαδή.

Almighty, νομιζω εσυ εχεις ξαναπαει στο φεστιβαλ! Καμια πληροφορια μπορεις να με δωσεις;

Εγώ είχα πάει το 2009 με αεροπλάνο μέχρι παρίσι και από εκεί με τρένο για nantes που είναι περίπου μισή ώρα από εκεί που γίνεται το fest (clisson). υπάρχει δυνατότητα να πας με αεροπλάνο μέχρι nantes αλλά είναι πολύ υψηλότερη τιμή στα αεροπορικά. αν θυμάμαι καλά τα αεροπορικά για παρίσι είχανε βγεί στα 250 ευρώ πήγαινε-έλα παρίσι για 2 άτομα. έχει και πολλές πτήσεις οπότε βρίσκεις και αρκετά φθηνό εισητήριο. τώρα για τα υπόλοιπα μέσα (τρένο μέχρι nantes και το από εκεί τρένο για clisson) δεν θυμάμαι καθόλου.

πάντως το fest είναι ωραία φάση

Έψαξα 1-2 πράγματα από προηγούμενα threads. Θα κάνω κι ένα εντιτ σε λίγο

Ναι το αυτοκίνητο βγαίνει κάπου 100 στον καθένα για 4 άτομα. ίσως και λιγότερο.
Για να νοικιάσετε αυτοκίνητο θέλει οπωσδήποτε πιστωτική και δίπλωμα οδήγησης στο ίδιο όνομα.
Οι εθνικές της Γαλλίες είναι γελοία εύκολες στην οδήγηση, αλλά θέλει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ gps για να βγεις από το Παρίσι και να για βρεις την Clisson που είναι κωλοχώρι.

ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΠΡΙΝ, Ε :smiley:

Πρέπει να γράψω οδηγό επιβίωσης κάποια στιγμή…:stuck_out_tongue:

Ωραίαααα! Τα μάθαμε τα περισσοτερα! Δυο ερωτησουλες μόνο!

Τα εισητηρια για το τρένο απο και προς Παρίσι ειναι ακριβο;
Κανένας υποψηφιος να μοιραστούμε τα εξοδα του ταξιδιου;

φετος παντως ειχαν βαλει και λεωφορεια απο παρισι για το φεστ
πολυ πιθανον να βαλουν και το '13, οποτε να εχεις το νου σου, λογικα ειναι φθηνοτερα απο το τρενο.

εγω θα προτεινα, αν δεν εισαι μονος σου, να το κοιταξετε για ξενοδοχειο ή διαμερισμα, γιατι και φετος η λασπουρα στο χωρο του camping δεν παλευοταν αποτι εμαθα και, ενταξει, βορεια ευρωπη ειναι, δυσκολα για ενα 4ημερο να μην πετυχεις βροχη. Εμεις μειναμε στα διαμερισματακια στην Ναντ, που μας ειχε προτεινει ο Φεθρυ απο πανω, και την βγαλαμε ζαχαρη και πολυ φθηνα(για τα δεδομενα)

γενικα, ψαξε το περσινο θρεντ, οι πληροφοριες/προτασεις της Almighty αποδειχθηκαν υπερπολυτιμες για μας που ημασταν, οπως εσυ, πρωταρηδες στο φεστ :wink:

Πού τους χάνεις πού τους βρίσκεις οι Aura Noir στο Hellfest είναι…
Κρίμα και τους είχα χάσει γαμώτο πέρσι…Λεφτά δεν παίζουν για Γαλλία πάντως.Το billing όμως μέχρι στιγμής είναι θανατηφόρο και είμαστε στην αρχή ακόμα.Ποιος ξέρει τι άλλα καλούδια θα ανακοινωθούν…

γαμώ και απόσκατα σκατά και γαμήσια γαμώ και απόσκατα σκατά και γαμήσια γαμώ και απόσκατα σκατά και γαμήσια

:cry:[B]ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΩΡΑ[/B];;;; :frowning: Ντάξ’ χάρη στη δουλειά μου πληρώνω ίντερνετ, δίσκους, βενζίνη, φαϊ, μπύρες ,προφυλακτικά και λαιβ, [B]αλλά πως να κάνω τη κοπάνα εεεεεε;[/B] Άδεια ανευ αποδοχών; :thumbdown:Δεν λέγει- δεν δύναται…

[I]γαμώ και απόσκατα σκατά και γαμήσια γαμώ και απόσκατα σκατά και γαμήσια γαμώ και απόσκατα σκατά και γαμήσια[/I]:blow::cry:

bump! SOLD OUT τα 3-day pass tickets! Ελπιζουμε να βγαλουνε και άλλα αλλιως μονα εισητηρια και των 3 ημερων!

Sold-out έγινε για την τιμή που τα δίνουν τώρα , όχι συνολικά… Eπόμενη ανακοίνωση 19/12 λογικά με την τελική τιμή (145-150ε)

Το camping ειναι free ? αμα παω εκει 21 δω συναυλια 22 και κοιμηθω και μετα τις 23 φυγω υπαρχει προβλημα ? σε πιο χωριο γινεται το φεστ ? με ταξι πας ή πας με τρενο ?

Για να κανεις Camping πρέπει να πάς η 1 ή 3 μέρες! Για να πας παιρνεις τραίνο απο Παρισι και πας στο Κλισον! Το camp νομιζω απεχει 15 λεπτα απο τις σκηνες του φεστιβαλ! Αυτα! Αντε ρε κοσμε ψησου, μην παω σαν μοναχικος καουμποης στην Γαλλια!

Εγω κατα πασα πιθανοτητα θα ειμαι μεσα ! Το κανονιζω με κατι λυκοπουλα εδω και τοχουμε ψησει πολυ !

GOOD! :smiley: Άντε να μαζευόμαστε!

Nα δωσω κ εγω μια εικονα,αν και η Almighty πιστευω σας εχει υπερκαλυψει!Οταν φτασεις στο σταθμο του τρενου της ναντ απο το παρισι περνεις ενα τρενο σαν τον ηλεκτρικο και φτανεις clisson.Εκει περιμενουν καμια δεκαρια minibus του hellfest που σε πανε απ εξω απο την εισοδο του festival.Εμεις κλασικα μειναμε καμπινγκ οπως κανουμε σε ολα οσα πηγενουμε,ηελλφεστ πρωτη φορα δεν περιμεναμε τοση βροχη με αποτελεσμα να μας τα κανει λιγο μουσκεμα:pΤο camping παντως ειναι κομπλε ενα 5/10λεπτο απο τα stages.:wink:

Γινεται γενικα sold out το σκηνικο ? Η να βιαστουμε για εισητηρια στις 19 που βγαινουν?

Μπα…ααντε πες να γινει μαιο-ιουνιο,φετος απ οτι θυμαμε που κοιταζα το site λιγες μερες πριν φυγω δεν εγραφε για sold out!