Helloween vs Helloween

Με αφορμη μια συζητηση που ειχα πριν καποιες μερες ειπα να ανεβασω το συγκεκριμενο θεμα! Αφηστε στην ακρη τα “cliche” και τα θεματα “ιστοριας” κλπ και βαλτε πανω απο ολα την προσωπικη σας καυλα!!! Helloween με Andi Deris η με Michael Kiske???
Δεν το συγκρινω μονο σε θεμα φωνης αλλα και μουσικης “στροφης”…σαν συνολο παντοτε!!! Δωστε πονο και βγαλτε τα “μαχαιρια”…

Ψήφισα Kiske αλλά εννοούσα με Kai Hansen (στο μικρόφωνο).

Πρώτα με Κίσκε μετα με Χανσεν και μετά με Ντερις μα είναι ερωτήσεις αυτές?

Με Deris 2 άλμπουμ των Helloween είναι που μπορώ να ακούσω ολόκληρα. The Dark Ride που είναι μακράν ότι καλύτερο έβγαλαν με αυτόν για τραγουδιστή και Master of the Rings. Από εκεί και μετά 2-3 καλά σε κάθε άλμπουμ θα βρεις και αν. Τα 2 keepers από την άλλη παίζει να είναι και ότι καλύτερο βγήκε στο είδος μέχρι σήμερα.

το’ριξα Kiske, αν και λατρευω και τους 3 (ΠΟΥ ειναι ο χανσεν ωρε?) αλλα πολυ “αδικη” μαχη, απο παρα πολλες αποψεις, ιστορικες, μουσικη στροφη, στυλ φωνης κλπ. απειρα ρισπεκτ στον ντερις οπως και ναχει, εμφυσησε ζωη στο νεκρο (απο πλευρας μεταλ) κολοκυθοτερας μεταξυ 93 κ 94…

Kiske απο μενα

…ξεκάθαρα Deris…πέρα της καλής φωνής, με συναίσθημα, που για μένα μετράει πιο πολύ, είναι ένας χαρισματικός φροντμαν, που επικοινωνεί με τον καλύτερο τρόπο με το κοινό, είναι ένας γλυκός, χαμογελαστός, ευγενικός άνθρωπος, πράγμα που δεν είναι και δεδομένο στο metal, είναι τόσα χρόνια στους Helloween, κρατόντας τους σε πολύ υψυλό επίπεδο στα live, και με αρκετούς καλούς δίσκους…εννοείτε ότι έχουν και αρκετούς μέτριους δίσκους, την περίοδο που είναι ο τραγουδιστής τους…ο Κίσκε έκανε δυο διαμάντια, και δυο παπαριές…και ε’ιναι απ’τους λίγους που αντέχουν-ανέχονται τον τσιγαράκια…so in Andy we trust:):!:

1 Like

Μόλις είδα το πολλ έκλασα στο γέλιο.

Σταμάτησα όταν είδα το αποπάνω ποστ. :expressionless:

edit
Και ΝΑΙ, αυτό δεν ήταν τίποτα, ο Ντέρης (who?) έχει ήδη πέντε (5) ψήφους. :|:|:|

Το κλείδωσα γιατί είναι ιεροσυλία

[SPOILER]και γιατί http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=3191&page=7[/SPOILER]

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ με Andi Deris, χωρις καμια μα ΚΑΜΙΑ αμφιβολια, κανενα δισταγμο και κανεναν ενδοιασμο…

Η τετραδα Master Of The Rings - Time Of The Oath - Better Than Raw - The Dark Ride ειναι σιγουρα μεσα στα 10 αγαπημενα μου power metal albums, μαζι με αλλα 6 των Blind Guardian, και βασικα ειναι οι μονες δυο power metal μπαντες που μπορω να ακουσω χωρις να ανατριχιασω απο τσιριδες “τραγουδιστων”, των οποιων τα αρχιδια εχουν πιαστει σε μεγγενη.

Κατα τα αλλα, εννοειται ο Kiske ειναι καταπληκτικος τραγουδιστης, και τα δυο Keeper εχουν αφησει εποχη στο ιδιωμα του power metal, αλλα δεν αγγιζουν τις ευαισθητες χορδες μου οσο τα albums με τον Deris, τα οποια τα θεωρω και μουσικα πολυ πολυ ανωτερα.

Παιδια του φορουμ κλειδωστε το ξανα, εκτιθεται κοσμος εδω.

2 Likes

Πρωτον, γραφεται εκτίθεται.
Δευτερον, το αλλο τοπικ δεν υπαρχει πλεον, αρα δεν υπαρχει λογος να κλειδωθει.
Τριτον, ελευθερια εκφρασης εχουμε βρε αδερφε, συγγνωμη αμα σε τσουζει λιγακι που δε συμφωνω μαζι σου για τους Helloween.

Πρωτον εχεισ δικιο για το εκτιθεται απλα ειχα θολωσει απο αυτο που διαβασα.Δευτερο δεν ξερω για ποιο αλλο τοπικ μιλασ και δεν με νοιαζει.Τριτον δεν με τσουζει και ευτυχως που δεν συμφωνεις μαζι μου. Μπορεισ τωρα να συνεχισεις να γραφεισ για τους Metallica. Ελευθερια εκφρασης εχουμε αλλα ολους τους αλλους αστους καλυτερα.

1 Like

-Prophecy, σε κάποιον αρέσουν οι Helloween περισσσότερο με Deris
-Mλκ, κράτα με, θολώνω

:joy::joy:

3 Likes

Ρε τα γούστα του καθένα μη τα κράζετε, είναι αισχρό.

3 Likes

Μπα, αμα σε βλεπω να παθαινεις ανευρυσμα θα τους πιασω ολους καλυτερα. Εχεις πολλη πλακα τελικα, δεν ηξερα οτι εχει τετοιους εδω μεσα 30 χρονια μετα την πρωτη περιοδο των Helloween. Οι κολλημενοι με το παρελθον και αυτοι που πιστευουν σε ιερα πραγματα και ιεροσυλιες στη μουσικη ειναι οι αγαπημενοι μου.

Σε αφηνω βορα στο φορουμ, εισαι αξιος της χλευης του κοινου.

Εντάξει μωρέ γούστα είναι αυτά μην τρελαίνεστε, απλά θεωρώ πως τα 2 Keepers είναι τα άπιαστα όνειρα της κάθε power μπάντας και μόνο το Land Of The Free κατάφερε να τα πλησιάσει. Από Deris το αγαπημένο μου είναι το Dark Ride εύκολα αλλά έχουν βγάλει πολλά διαμαντάκια, δεν έχω παράπονο. Όσοι είστε φανς ακούστε και το πρώτο Pink Cream 69, αν δεν το έχετε κάμει ήδη, γιατί σπέρνει.

1 Like

Και αλλος ενας κολλημενος με το παρελθον. Δεν παμε καλα.

Με Kiske είναι η απάντηση, μιας και με αυτόν κυκλοφόρησαν τα 2 αριστουργήματά τους, τα οποία μάλιστα όρισαν και ένα ολοκληρο ιδίωμα και παραμένουν αξεπέραστα στο είδος τους.
Ο Kiske ως τραγουδιστής υπήρξε (δεν είναι και μικρός) κλάσεις ανώτερος από τον Deris, βασικά κλάσεις ανώτερος από το 90% των metal τραγουδιστών. Φωνητικά δεν υπάρχει σύγκριση, τουλάχιστον σε επίπεδο ποιότητας/τεχνικής.
Ο Deris από την άλλη, είναι κι αυτός τεράστιος με τον τρόπο του. Πολύ ταλαντούχος, εκφραστικός, με καλή και ιδιαίτερη φωνή και ουσιαστικά έσωσε τη μπάντα όταν χρειάστηκε. Από τα albums του προσωπικα ξεχωρίζω το ανεπανάληπτο Better Than Raw. Μακράν το πιο ποικιλόμορφο και πιο περιπετειώδες Helloween album ever (+ καταπληκτικό εξώφυλλο).
Όσο για τον Hansen, χωρίς να υποτιμώ τη συνθετική του δεινότητα και συμβολή στο power metal εν γένει, η φωνή του ποτε δε μου άρεσε, ακόμα και στους Gamma Ray οπου ηταν πολυ βελτιωμενος τον βρίσκω απλώς ΟΚ φωνητικά. Το Walls Of Jericho χάνει πολύ λόγω της φωνής του, στα αυτιά μου τουλάχιστον.

1 Like