House of Cards

Σοβαρά δεν έχουμε thread;

Ας φτιάξουμε λοιπόν μιας και ξεκίνησε η δεύτερη σεζόν και… (προσοχή, μόνο αν έχεις δει το s02e1)ΤΗΝ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΕ ΚΑΙ ΤΗ ZOE!

Πάμε γερά.

χαλαροτατα η αγαπημενη μου ‘‘τρεχουσα’’ σειρα…εχω δει μεχρι το 2X4 μεχρι τωρα και το παει εξαιρετικα.

Underwood for president ΡΕ

θα ορκιζομουν πως ειχα φτιαξει θρεντ.

Σταθερη αξια πανεμορφη. Δεν απογοητευει λεπτο (4 εχω δει) και το πρωτο ηρθε αστροπελεκι!

Την τελείωσα όλη τη 2η σεζόν και μπορώ να πω πως ήταν εξίσου εξαιρετική με την πρώτη. Ίντριγκες, πουστιές, πισώπλατες μαχαιριες, όλα εκτελεσμένα από έναν καταπληκτικό Kevin Spacey. Αρκετά ενδιαφέρον το τέλος και με πολλές “ανοικτές” υποθέσεις για την επόμενη σεζόν. Καλή υπομονή για ένα χρόνο τώρα.

εγω θα το ξεκινησω σημερα

Μπαίνω δεύτερη, εκπληκτική σειρά και ο Κέβιν Σπέισυ τέρας όπως πάντα. Περισσότερα όταν τελειώσω και την 2η.

Τελείωσα χθες τη σεζόν. Στη μέση περίπου τη θεωρούσα κατώτερη της πρώτης αλλά τώρα που τελείωσε νομίζω ότι κυμάνθηκαν στα ίδια λέβελ γαμηστεροσύνης.
Πολύ καλές ερμηνείες και αυτή η σειρά παρουσιάζει σχετικά ρεαλιστικά τη σαπίλα που επικρατεί, τις ίντριγκες κτλ.
Απλά με το που ξεκίνησε το πρώτο επεισόδιο δεν ξέρω αν έφταιγε η έκδοση που κατέβασα αλλά ένα γρήγορο rewind της πρώτης σεζόν το χρειαζόμουν και δεν είχε.
Anyway, από τις καλές σειρές φέτος.

Τελειωσα πρωτη.Μεγαλος Σπεισυ

Δεν μπορώ να βρω ελληνικούς υπότιτλους για το 8ο της δεύτερης σεζόν, ενώ παραδόξως βρήκα για όλα τα υπόλοιπα (και για τα επόμενα). Υπάρχουν κάπου?

Τέλος και η 2η, πραγματικά πως να περιμένεις έναν χρόνο.
Εντυπωσιακός ο Κέβιν Σπέισυ (όπως πάντα, τέρας υποκριτικής) και χαίρεσαι να τον βλέπεις σαν άλλον Ριχάρδο (που έχει παίξει και στο θέατρο και η σειρά είναι βέβαια και διασκευή στο θεατρικό έργο του Σαίξπηρ) να κινεί τα πιόνια του και να ελίσσεται. Και η Ρόμπιν Ράιτ άψογη σαν μια γυναίκα διψασμένη για εξουσία στο πλευρό του άντρα της αλλά με αδυναμίες που δεν έχει ο σύζυγος.
Υπάρχουν τέτοιοι πολιτικοί άραγε ή είναι απλά σενάρια όλα.

http://www.colbertnation.com/the-colbert-report-videos/433540/march-05-2014/beau-willimon

Τρομερη σειρα.Απιστευτα καλοφτιαγμενη αλλα οι δυο πρωταγωνιστες δεν ειναι
πολιτικος και γυναικα ειναι υπερηρωες της Marvel…

Θεϊκό :lol:

Από τις καλύτερες σειρές που έχω δει. Σε 3 μέρες είδα 2 σεζόν. Οι πρωταγωνιστές του Game of Thrones μοιάζουν με κακούς ερασιτέχνες μπροστά στις πολιτικές μηχανορραφίες του Frank Underwood. Τεράστιος Kevin Spacey μάλλον στον ρόλο της ζωή του. Αλλά φοβερή και η Robin Wright στον ρόλο της συντρόφου του (που όπως είδα έχει σκηνοθετήσει και ένα επεισόδιο).

Απλά να αναφέρω πως τα πρώτα επεισόδια της πρώτης σεζόν έχουν σκηνοθετηθεί από τον David Fincher.

Ξεκινάει σήμερα :smiley:

Πριν λίγες μέρες το ξεκίνησα κι εγώ (να τις ακούτε λέμε τις γυναίκες - καλά, όχι όλες) και δεν έχω ξεκολλημό. Ποιος εγώ, με σειρά. 1η σεζον ακόμα στη μέση και ήδη αριστούργημα.

Ξεπέταξα και τις 2 σεζόν σε 1 βδομάδα (άθλος για εμένα) και περιμένω πως και πως την 3η σήμερα (παίζει να την leakάρει το netflix από μόνο του).
Διάολε, δεν είμαι φαν των σειρών διότι δεν μου αρέσει και δεν μπορώ να αφιερώσω τον χρόνο που απαιτούν, αλλά τούτο το γαμημένο είναι κορυφή. Βέβαια γουστάρω και τον τρόπο του netflix που πετάει μια και έξω την κάθε σεζόν.
Για τον Spacey δεν υπάρχουν λόγια, είναι εξαιρετικός, δημιουργεί το απόλυτο μουνόπανο που θα λατρέψεις, ένας πολιτικός καρχαρίας που διψάει για αίμα-εξουσία. Γενικά μου αρέσει πολύ αυτός ο συνδυασμός του ζευγαριού Underwood, ο ένας ρόλος θεατρικός τόσο κοντά σου που τον νιώθεις να σε καίει, ο άλλος κινηματογραφικός απόμακρος και ψυχρός.
Η σκηνοθεσία κυνική, ατσαλάκωτη και σε βαθύ σκούρο γκρι με πολλά γνωστά ονόματα από ότι διαβάζω. Οι διάλογοι του σεναρίου γεμάτοι με τρομερή χρήση της γλώσσας και σπιρτάδα (κάποιες φορές μου θύμιζε το “The Ides of March”, μετά είδα πως ο σεναριογράφος του έχει βάλει και εκεί το χεράκι του).
Anyway, τελευταία σεζόν η τρίτη ε? Κρίμα αλλά ίσως κάνουν το σωστό γιατί λογικά θα άρχιζε να χάνει το ενδιαφέρον αν τράβαγε πολύ…

Συμφωνώ με το από πάνω πόστ μέχρι κεραίας. Τρεις σεζον και πούλο, έτσι, γιατί μετά καταντάς μπιγκ μπανγκ θήορι.

εεεε μαααα! Τοοόσα χρόνια έχω κάνει γενναίες προσπάθειες… Μόνο True Detective και μια σεζόν από American Horror Story έχω ευχαριστηθεί… Όλα τα άλλα τα παράταγα μόλις έφτανα 2η σεζόν. Μόνο το House of Cards με έχει κρατήσει από σειρές που δεν έχουν αυτοτελή σεζόν (άντε και το Sherlock που είναι άλλη φάση). Και με έχει κρατήσει γιατί πέρα από τα προφανή καλά που έχει, την ιστορία την πάει με τον κατάλληλο ρυθμό χωρίς να χρονοτριβεί.

Που το είδες αυτό??