Iced Earth- Incorruptible 2017

16 Ιουνιου ανακοινωσαν οτι θα βγει.

Ωραίο εξωφυλλάκι. Δισκογραφικά ντάξει δε περιμένω πολλά.

1 Like

Ποιος περιμένει; Όντως ωραίο εξώφυλλο

σαν Slaughter meets μαμ-ρά.

Εξωφυλλαρα, τα σπαει… Εγω παντως εχω προσδοκιες, το Dystopia ειναι ΔΙΣΚΑΡΑ, μακαρι να κυκλοφορησουν κατι αναλογο και οχι σαν το Plagues Of Babylon που ηταν βαρετο, ανεμπνευστο και πολυ flat σε ολα τα επιπεδα.

1 Like

Ότι το Dystopia είναι δισκάρα είναι προφανές. Αυτό των Megadeth όμως. Γιατί το Dystopia των Iced Earth είναι ένας μέτριος δίσκος με κάποιες καλές στιγμές. Καλά το Plagues Of Babylon είναι άλμπουμ κάτω του μετρίου.

Για να κάνουν support στους Volbeat είναι καλοί οι Iced Earth. Μέχρι εκεί. Μπάντα μικρομεσαίου βεληνεκούς εδώ και πολλά χρόνια. Και ναι είναι λογικό να μην υπάρχουν προσδοκίες για το νέο άλμπουμ.

1 Like

Μια χαρά γαμάτο είναι το dystopia ΚΑΙ των “dearth”

1 Like

Και μένα μ’αρέσει πολύ το Dystopia, αλλά το Plagues με ξενέρωσε. Πέρα από 2-3 καλά κομμάτια, δύσκολα ξεχωρίζει κάτι άλλο. Ελπίζω το καινούργιο να είναι καλύτερο.

Το Dystopia των Iced Earth ειναι δισκαρα, οπως και αυτο των Megadeth. Εχει ποικιλια, εχει ανθεμικα κομματια, thrashy κομματια, ωραιες μπαλαντες, ενα πληρες Iced Earth αλμπουμ με εκπληκτικη αποδοση απο τον Stu Block και βρηκε τον Jon σε μεγαλα συνθετικα κεφια μετα απο καιρο.

2 Likes

SEVEN HEADED WHORE!!!

Πρώτο δείγμα θετικό, πάντα σε σχέση με το μέτριο Plagues. Μακάρι να πιάσει τα στανταρ του Dystopia.

οντως πολυ καλο

Βλακειουλα μου φανηκε…μηδεν έμπνευση

4 Likes

Καλό είναι , να ακούσουμε όμως και κάτι πιο μελωδικό στα φωνητικά. Ο Τύπος έχει ωραία φωνή κρ’ίμα να ουρλιάζει σε όλο το δίσκο

Μάλιστα…

Πιο Barlow πεθαίνεις.

Εμένα μου αρέσει.

Εντάξει αυτό είναι ωραίο…

Χωρίς να είμαι ενθουσιασμένος ή να έχω ξετρελαθεί, μπορώ να πω με σιγουριά ότι αυτά τα δύο τραγούδια είναι καλύτερα από κάθε τραγούδι του Plagues. Με λίγα λόγια μάλλον πάμε για έναν σαφώς καλύτερο δίσκο από το Plagues.

Σε reaction video η άποψη μου και για τα δυο
Seven Header Whore

Raven Wing

Ωραιο το δευτερο τραγουδι, το πρωτο και να μην το ειχα ακουσει ποτε στη ζωη μου… το ιδιο θα ηταν. Δυστυχως για μενα χωρις Barlow οι Iced Earth δεν πολυ-υπαρχουν, κι ας ειναι γαμω τις φωνες ο Block. Καλα τα αλμπουμς με Ripper με ειχαν απογοητευσει πληρως.

Μακαρι να εκανε πραγματικοτητα τις ιδεες ο Schaffer και να επαναηχογραφουσε ολα τα αλμπουμς με τον Barlow.

ΥΓ. Με γεια το κουρεμα

1 Like

Κλαίω με το κούρεμα!!! Αχαχαχαχαχχα

κάπως πιο “κλασσικό” iced earth κομμάτι χωρίς να τρελαίνομαι

Αυτά τα γράφει εκεί που και ο βασιλιάς πάει μόνος του ο παππούς ο Τζον :grin:

2/2 μέτρια προς καλά κομμάτια προς το παρών. Που λατρεύω αυτή την μπάντα