In ear headphones

Λοιπόν αν και έχω ακουστικά, ψήνομαι για μια αναβάθμιση.
Θέλω ένα ζευγάρι μέχρι 70-80 euro κυρίως για το σπίτι, γιατί αν τα παίρνω κ έξω θα ψοφήσουν σύντομα.
Θέλω καλή απόκριση στο μπάσο και καλό noise cancelling.
Ακούω προτάσεις :slight_smile:

Tα Ηifiman RE0 είναι ότι καλύτερο στην κατηγορία που θες…Αλλά επειδή ζητάς συγκεκριμένα πράγματα σε μπάσο κτλ που λες…σου συστήνω να ρίξεις λίγο ψάξιμο στο head-fi.org που έχει άπειρες πληροφορίες σχετικά με αυτό το θέμα ειδικά στο forum του.

Τσέκαρε και αυτό το thread (http://rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=10378) που έχει όλα τα λινκ που σ’ενδιαφέρουν, είχε ποστάρει λινκ από ένα υπεραναλυτικό άρθρο ο awake. Eλπίζω να βοήθησα.

__Απλά να συμπληρώσω πως κυρίως το δίπλωμα (συνήθως σφιχτό και γύρω απο το mp3-player) είναι που τα καταστρέφει και κατά 99% λίγο μετά το βύσμα (mini-jack) ή εκεί στο σημείο πριν το καλώδιο καταλήξει στα ear-plugs.

__Αν κάποιος προσέξει αυτά τα σημεία, βελτιώνει ΠΟΛΥ τη διάρκεια ζωής τους. Βασικά είναι πολύ λεπτά τα καλώδια εκεί, και είναι κοινό μυστικό ότι εκεί χαλάνε και -πιστέψτε με- οι εταιρείες ΘΕΛΟΥΝ να χαλάνε.

__ΒΕΒΑΙΑ, υπάρχουν και λύσεις όπως πιο χοντρά καλώδια μέσα, ή απ’ έξω “σχοινάκι” ή “σούστα (επαγγελματικού τύπου)” ή πιο χοντρό πλαστικό… ή ακουστικά με καλώδιο που αντικαθίσταται. Υπάρχουν, δυστυχώς θέλουν ψάξιμο.

__ΑΛΛΑ, για όποιον επιμένει ότι “τόσα λεφτά θα δώσω, άσε να τα έχω σπίτι καλύτερα” (πολύ λογικό), απλά να προσθέσω πως (ίσως σε λίγο ακριβότερες τιμές), υπάρχουν και ακουστικά “ανοιχτού τύπου” που είναι ότι πρέπει για το σπίτι γιατί είναι και κορυφαία ποιοτικά και μπορείς να ακούς και λίγο εξωτερικούς ήχους και είναι πιο ξεκούραστα για τ’ αφτιά και ακροάσεις που κρατάνε ώρα.

__Καλή τύχη και καλές ακροάσεις με ότι επιλέξεις! :slight_smile:

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες, θα το ψάξω και θα επανέλθω!:slight_smile:
ΕDIT:
Ξέρει κανείς αν παίζει με αυτά τα χρήματα να βρώ ακουστικά που να μπορείς να αλλάζεις το καλώδιο, όπως σε πιο ακριβά ΙΕΜ?

[B]head-fi.org[/B]

βρες το υπερ-θρεντ του [B]Joker[/B] οπου κανει αναλυση σε 200 ΙΕΜ βαση τιμης

ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΛΕΜΕ.

Λιγη βοηθεια εδω
Θελω να αγορασω ενα ζευγαρι καλα headphones ή ψειρες
Ακουω μουσικη κυριως εξω και τι πιστευετε οτι θα βολευε;
Ενα shuffle ipod εχω

Εφόσον ακούς μουσική σε εξωτερικούς χώρους, ίσως η καλύτερη λύση είναι ένα in ear σετ με καλή μόνωση ήχου για να μην έχεις μια μόνιμη βαβούρα στο κεφάλι σου! :wink:
Δεν μας έχεις πει όμως κ πόσα μπορείς να διαθέσεις !
Θα σου πρoτείνω τα εξής :

[B]Brainwavz M1[/B] - Φτηνά και πιστεύω η καλύτερη λύση σε αυτήν την τιμή! (Μπορείς επίσης να δείς και τα [B]Μ2[/B] που είναι λίγο καλύτερα αλλά και λίγο πιο ακριβά!)

[B]MEElectronics A151[/B] - Αυτά έχω εγώ κ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος! Εχουν τρομερό all around ήχο και μερικές φορές ξεχνάω οτι τα φοραω,πολύ ελαφριά…

Και τέλος αν ψάχνεις κάτι πιο ακριβό,αυτα είναι μονόδρομος… Απλα θεικά,τα εχω ακούσει κ σίγουρα θα είναι η επόμενη αγορά μου! - [B]Xears Turbo Devices TD III[/B] !

Ρε σεις να ρωτήσω έχει αγοράσει κανείς από αμερικάνικο Amazon?
Δεν παίζουν τελωνεία κλπ?

Σε ευχαριστω πολυ! Παιζει να βρω τα παραπανω στο Ελλαντα;
Μεχρι 50 πιστευω οτι μπορω να δωσω.

sennheiser CX 200, γύρω στα 30ε

narcoleptic εχεις λεφτα για πεταμα ε ? 8)

ρε μονος μου τα λεω μονος μου τα ακουω γαμωτο - κ μετα με λετε γραφικο :stuck_out_tongue:

[B][SIZE=“3”]http://www.head-fi.org/f/103/portable-headphones-earphones-and-in-ear-monitors[/SIZE][/B]

Τελος.

Σωστός ο Awake, το head-fi έχει άπειρο πράγμα για ψάξιμο.
Το μόνο θέμα είναι πώς μπορεί να γίνει η αγορά σε κάποια προϊόντα, αν έχετε ψωνίσει κ απο Αμερική πχ αν παίζει εκτελωνισμός κλπ.

αγορασα τα

Hifiman RE-272 απο Κινα (250$)
Ortofon E-q5 απο Αμερικη (230$)

δεν πληρωσα τπτ :stuck_out_tongue:

το [B]head-fi.org ε[/B]ιναι πρεζα κ παραδεισος μαζι.

τπτ αλλο για αγορα IEM/headphones

Μπήκα head-fi για να ψαχτώ για φθηνά ακουστικά (που δε θα χαλάσουν σε 2 βδομάδες),και κατέληξα στα MEElectronics M6,τα οποία έχουν την αίσθηση, και αξεσουάρ (6 ζευγάρια tips και θήκη για ακουστικά των 25 ευρώ?ΕΛΕΟΣΣΣ!!) ακριβών ακουστικών…

Ο ήχος ακούγεται πολύ καλός,δεν έχω μέτρο σύγκρισης με άλλα ακουστικά και είμαι και λίγο κουφός όσο αφορά το ηχόχρωμα γενικά,αλλά μου ακούγεται πολύ καλός και το να φοράς τα ίδια τα ακουστικά έχει γαμάτη αίσθηση…

Και τρόμερή ηχομόνωση! 8O
Και από έξω προς τα μέσα και το αντίθετο

Καλορίζικα!
Από που τα πήρες αν επιτρέπεται?

Amazon Βρετανίας με δωρεάν μεταφορικά,βέβαια δεν στέλνουν όλα τα μοντέλα στην Ελλάδα,αυτό το στέλνουν πάντως!

Ωραίος!
Ψήθηκα, παίζει να τα τσιμπήσω για spare ζευγάρι.

Αφού μου χάλασαν τα γαμάτα [B][U]Sennheiser CX 400-II[/U][/B], μετά από 2-2,5 πολύ αποδοτικά χρόνια, αποφάσισα να πάω ένα βήμα παραπέρα (πάντα με σχετικά low budget) και παράγγειλα από το Amazon, τα [B][U]HEAD-DIRECT RE0[/U][/B] στα 80 ευρώ και το φορητό ενισχυτή [B][U]FiiO E5[/U][/B] στα 27 ευρώ (οι τιμές είναι με έξοδα μεταφοράς).

Ελπίζω να αξίζουν.

το re-0 θεωρειται απο τα πολυ καλα για την τιμη του ‘αναλυτικα’ ΙΕΜs και ωφελειται πολυ απο εναν ενισχυτη.μια χαρα αγορα ειναι για 1ο ζευγαρι ‘σοβαρων’ IEM , απλα πλεον μπαινεις σε επικινδυνα χωραφια

τι εννοω ? οταν ακουσεις ποσο γτπ ηταν τα senxeiser παιζει να σε πιασει η λεγομενη [B]‘upgraditis’[/B] και αν θες να παρεις ακομα καλυτερο

εγω ξεκινησα απο τα re-zero (θεωρουνται , ο ελαφρα βελτιωμενος αδερφος του Re-0) και συνεχισα με τα re-252 , re-262 , eq-5 ,re-272

για τωρα ειμαι οκ με τα eq5/re272 αλλα δεν παιζει σαλιο για αλλα πιο πανω - μετα παμε για customs που ξεκινανε απο 400-500$…

Μεγια , κ αμα στην αρχη δεν σου φανουν οχι τοσο καλα μη φρικαρεις - θελουν [B]burn-in[/B] , απλα αστα να ‘παιζουν’ κ θα δεις πως θα στρωσουν μετα απο 50-100 ωρες

Χαχα, δεν ήξερα ότι θέλουν “στρώσιμο” και τα ακουστικά…lol !

Καλά awake with all due respect αλλά δε την παλεύεις έτσι ! 200+ Ε για ακουστικά :!:

Εγώ για χρόνια βολεύομαι με Sony γύρω στα 10-15 Ε.
After all, τα αυτιά μου έχουν ψιλο-καεί και το εύρος συχνοτήτων που υποτίθεται ότι πιάνουν έχει περιοριστεί, οπότε δεν παίζει να νιώσω σημαντική διαφορά. Κάπου που να πουλάνε καινούργια σετ αυτιά, κανείς ??
Άσε που δεν τα προσέχω και πολύ τα ακουστικά…
Φαντάσου να είχα πληρώσει κανα 100 Ε και να μάγκωνε κανα καλώδιο πουθενά και γίνονταν μονοφωνικά (μου έχει συμβεί…), χαρακίρι θα έκανα !!
Ούτε να το σκέφτομαι, καλύτερα τα αναλώσιμα που έχω τώρα.

Πάντως, ενδώτια (=p) ακουστικά δεν έχω δοκιμάσει ποτέ. Θα πάρω τίποτα φτηνά να δω (ή μάλλον να ακούσω).