Iron Maiden - The Final Frontier Tour

καποιος επρεπε να τα πει. ειναι σημεια των καιρων

εδιτ:μιλα μου μια στο μσν γτ δεν σε βρισκω αναθεμα σε δεν με λυπασαι

:!::!:

Ειναι αδυνατο να ειναι ολοι ευχαριστημενοι απολυτα με το setlist οποιουδηποτε συγκροτηματος και ειναι αναποφευκτη η γκρινια… Απλα μην το παρακανετε… Καμμια απο τις 2 πλευρες… Και οντως αυτο που κανουν θελει cojones… :respect:

Αντε γιατι ειχαν φαγωθει καποιοι οτι παιζουν ολο τα ιδια…

εμενα το setlist μου αρεσει παντως!!ας μεινουν εξω k to run to the hills,trooper klp

το dance στην θέση του Paschendale δεν με χάλασε …
αλλά προτιμώ το Brighter από το Wrathchild :wink:

Αλλαγη Dance of death με Paschendale εχθες.

It came from the stars…

It’s Sooty :smiley:

Προσωπικά με άφησε παγερά αδιάφορο η Setlist. Τα κομμάτια από το Matter of Life and Death στην καλύτερη είναι να τα ακούς μόνος σου σπίτι με ένα μπουκάλι Whiskey για να στανιάρεις. Σε Live…η νύστα η ίδια, απλά. Σε Live Maiden πάμε για να δούμε ένα εκρηκτικό show γεμάτο ενέργεια και ένταση, όχι να χαζεύουμε slow/mid tempo κομμάτια με 3λεπτα σόλο.

Καταλαβαίνω πως γέρασαν αφενός και πως θεωρούν κλισέ να παίζουν μόνο τα παλιά και θέλουν να προμοτάρουν και τις νέες τους δουλειές αφετέρου, αλλά όχι κι έτσι.

Τέσπα. Aφού τους είδα στο ανεπανάληπτο Somewhere Back in Time Tour, ας παίξουν ότι θέλουν.

Και, Ελλάδα δεν παίζει να μην έρθουν. Αν έχουν 10 εγγυημένα Sold-Out κάθε φορά που περιοδεύουν, το 1 είναι σίγουρα στην Ελλάδα.

Παίρνω όρκο ότι στην αρχή διάβασα Somewhere In Time Tour και τρόμαξα!!:lol::lol:
Πάντως όποιος έχει παράπονο από setlist και τα λοιπά,οργανώνουμε μία εκδρομούλα Λονδίνο,όποτε είναι ο Bruce και πάμε σπίτι του!!!
Έχω μέσα και βύσματα.Ξέρω ακόμα και το τι έχει στο δωμάτιό του8)8):wink::wink:

οι maiden τελειωσαν στα 80’s.μεχρι το powerslave μετα το χαος.

Fixed. :stuck_out_tongue:

Oι Maiden ήταν μέχρι τότε που ήταν στο mini λεωφορείο ο Harris και ο Murray και ενώ ο πρώτος έπαιζε στο μπάσο το Wrathchild,ο Murray ακούγοντάς το πρώτη φορά πάτησε ένα solo από πάνω.Μετά πάει…:p:p

Είστε όλοι λάθος.

Το μόνο πράμα που αξίζει στην όλη ιστορία είναι η σύντομη καριέρα του Steve Harris στους SMILER.

Από τη στιγμή που έφτιαξε τους Maiden…πάει, χάθηκε το τραίνο.

maiden geek alert…

Από τότε που έφυγε ο Doug Sampson τελείωσαν…

οταν εφυγε ο harris απτη newcastle αρχισε η κατηφορα…

ΜΟΝΟ TROOPER ΡΕ Μ**ΝΙΑ

Eγω αναπολω ακομα τις εποχες με payl day στα φωνητικα
Τι φωναρα θεε μου…

Eγω δεν καταλαβαινω γιατι οι maiden σε καθε περιοδεια παιζουν σχεδον παντα το ιδιο σετλιστ (± 4-5 τραγουδια).Οκ , λογικο να παιζεις απο τον τελευταιο σου δισκο 3-4 κομματια για promotion , αλλα τα υπολοιπα 12-13 μπορουν καλλιστα σε καθε live να τα αλλαζουν εντελως.
Εχουν τοσο πλουσια δισκογραφια που μπορουν να το κανουν ανετα αυτο.
Με τον τροπο που επιλεγουν τα τραγουδια τους αδικουν οχι μονο τους εαυτους τους, αλλα κυριως τους οπαδους τους που αν πανε να τους ακολουθησουν στην περιοδεια τους θα ακουνε συνεχως τα ιδια.

ΥΓ. Παρακαλω οχι συγκριση με ac/dc setlist, τουλαχιστον αυτοι εχουν ενα μαματο stage και η setlist ειναι σχεδον best of …