Iron Maiden - The Final Frontier

Εεεεε νομίζω πρέπει να είναι στα τέλη των 80s.:-s:-s:-s
Βασικά δεν προσπαθώ να πετύχω τίποτα.Αν βέβαια μου κάτσει και η γκόμενα που κυνηγάω τόσο καιρό δεν θα έλεγα όχι,αλλά δεν νομίζω να το πετύχω με το ποστ αυτό.

Ωραίο μπλουζάκι

Ευχαριστω τον θεο που δεν με εκανε αιρονμειντενικο.

Τον ποιον? :stuck_out_tongue:

τι πετάγεσαι ρε awake να μας την πεις.
Θες να ακούσεις τίποτα για τους τουλ, να βγάλεις σπυράκια??

δεν πετάχτηκα επειδή μου θιξε τους maiden, πετάχτηκα επειδή διαβάζω βλακείες.

Αυτό το Thread έχει καταντήσει το γελειότερο του Forum γενικά και όχι από τους Maidenάδες αλλά από όλους τους άλλους που θέλουν να κάνουν χαβαλέ. Οι Maidenάδες 3-4(οκ οι 2 είναι ηλίθιοι) είναι και τους έχετε σπάσει τα παπάρια. Copy Paste την ατάκα που είχατε αποθηκεύσει από τότε που ανακοινώθηκε η κυκλοφορία, πήξαμε στους Maidenάδες και θάφτηκε όλο το φόρουμ από αυτό το Thread και κολοκύθια τούμπανα. Το 90% των ποστ είναι από τυπάκια σαν τον Awake και τον Horror που αφότου βγήκε το πόρισμα ότι ο δίσκος είναι πατάτα αισθάνθηκαν τη δικαίωση ότι “έχασε το μέταλ”. Κόφτε τη μαλακία καμιά ώρα. Στηρίζω White Zombie/Epitaph/…/1988Troll. Να γυρίσει. Σαν κανονικός User ήταν 100 φορές πιο αξιόλογος από την πλειοψηφία εδώ μέσα

Ο δισκος ειναι πρωτος σε 22 χωρες μεχρι στιγμης.Πραγμα που σημαινει μεγαλη επιτυχια εμπορικα , ισως και μεγαλυτερη απο δισκους πολυ καλυτερους που ειχαν βγαλει.Αυτο σημαινει οτι η εικονα των maiden ολα αυτα τα χρονια δεν εχει αλλοιωθει στο ευρυ κοινο της rock μουσικης παρα το γεγονος οτι επι δεκαετιες δε προβληθηκε το συγκροτημα αυτο(οπως και πολλα αλλα αξιολογα και μεγαλα σχηματα) οσο του αξιζε απτα μμε.Η εμπορικη επιτυχια δεν εχει ενα κανει με το αν ο δισκος εχει 2 η 6 η 9 καλα κομματια.Εχει να κανει με το οργομα ολης της γης τοσα χρονια με 100δες συναυλιες.Εκει ο κοσμος θα ταυτιστει με την μπαντα.Εκει θα δει ,εκει θα πωρωθει.Οι maiden τοσα χρονια , περα απο τη μουσικη τους που ειναι αξιοπρεπεστατη ,δεν αφηνουν χρονο χωρις περιοδεια.δεν αφηνουν το κοινο τους , και με διαφορα τεχνασματα(early years,somewhere back in time, flight 666) δινουν παντα το παρον με παλιο και νεο υλικο.Τον μυθο τους τον συντηρουν οι ιδιοι.Ο νεος δισκος εχει και καλες και κακες στιγμες.Η γενικη αποδοχη ειναι θετικη και η εμπορικη επιτυχια μεγαλη.Ειναι μια μπαντα που ειναι γεννημενη να πρωταγωνιστει,γεννημενη να δεχεται κριτικη,γεννημενη να γεννα οπαδους,να κερδιζει κοσμο.Δε λεω οτι δε χανει,αλλα συμφωνα με τα μεχρι τωρα στοιχεια ,το ποσο δημοφιλης ειναι φαινεται ανα τον κοσμο και σιγουρα κερδιζουν περισσοτερους σε σχεση με αυτους που θα ξυνισουν.Αλλα και να ξυνισεις,τοσα κομματια σου εχουν χαρισει,τοσες στιγμες,και οχι με ενα η δυο η πεντε δισκους,ειμαστε γεματοι απο αυτο το συγκροτημα και οσο μετρια και να δουμε μια δουλεια του, για μενα καλοδεχουμενη πρεπει να ειναι.Εμενα μου αρεσε αρκετα ο δισκος,ειναι δισκος πιστευω για εναν 30αρη , καπου εκει.Γνωριζω οτι δεν εχουν το αλλαθητο,γιαυτο και ειμαστε εδω μεσα , να ακουμε και διαφορετικες αποψεις.

Tι λεει Στηβακο;;;

Να μας παει να κανουμε το ιδιο στο Nicko;;;

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Πολυ ωραιο και τιμιο ποστ 8)

Ναι κ εμένα μ’άρεσε. Λέει την αλήθεια σε λίγες αράδες κ χωρίς περιστροφές. :wink:

Εγώ θεωρώ ότι είναι ο καλύτερος δίσκος τους μετά το Brave…

Αυτο μου το ειπε κι ενας φιλος…Σεβαστα ολα

Εμένα προσωπικά που έχω μια επιδερμική σχέση με τους μέηντεν μπορώ να πω πως μου άρεσε ο δίσκος. Ακούγεται πολύ ευχάριστα και με την εξαίρεση 2-3 τραγουδιών νομίζω ότι κινείται σε αρκετά υψηλά στάνταρ. Δεν ξέρω πόσο καλύτερος ή χειρότερος είναι σε σχέση με τις κυκλοφορίες μετά το ριγιούνιον, δεν έχω ακούσει τπτ μετά το βίρτουαλ 11, αλλά όπως και να έχει πατάτα δεν τον λες με την καμία.
Δεν νομίζω ότι μίλησε κανένας για αριστούργημα, τον δίσκο της καριέρας τους κτλ… ίσα ίσα που οι περισσότεροι μεηντενάδες λένε ότι πρόκειται για έναν απλά πολύ καλό δίσκο αντάξιο της ιστορίας των μέηντεν, γιατί πρέπει σώνει και καλά να τον βγάλουμε μούφα, το συγκρότημα ξοφλημένο κοκ… λίγο σε κομπλεξισμό και ελιτισμό μου βγάζει αυτό.

πάντως το album είναι στις πρώτες θέσεις των charts σε πολλές χώρες!!!
διάβασα ότι είναι στο top 5 σε 21 χώρες…κάτι τέτοιο…
κάθε νέο album πουλάει πιο πολύ απο το προηγούμενο

Ρε παιδια λογικο ειναι να ειναι πρωτο στα Τσαρτς!Τωρα πια οι Ιρον Μαιντεν ειναι ενα απο τα μεγαλυτερα συγκροτηματα και το γνωριζει ολος ο κοσμος ακομα και αυτοι που δεν τους αρεσει το μεταλ.Το ΦΦ θα το αγορασει αυτος που ακουει μεταλ,αυτος που ακουει ροκ ακομα κι αυτος που δεν ακουει τιποτα απο αυτα αλλα εχει ακουσει καποια τραγουδια των Ιρον Μειντεν και του αρεσει και γενικα το αγοραζει ο καθενας,γιατι ο καθενας ξερει τους ιρον μειντεν και γιατι ο καθενας εχει ακουσει τραγουδια τους!

Τώρα τ’άκουσα κ εγώ… Πέραν καναδυό τραγουδιών δε μ’ενθουσίασε ιδιαίτερα. Κ βέβαια πέραν της εμπορικής επιτυχίας που ακούω ότι έχει… Συγκριτικά είμαι υπέρ του προηγούμενου (A Matter Of Life And Death) που μ’άρεσε αρκετά. :slight_smile:

καλα το προηγουμενο ηταν δισκαρα ετσι!!!αλλα και αυτο εχει πολυ καλες στιγμες…

Είμαι ο μοναδικός από τους Maiden fans (και όχι fanboy) που δεν ενθουσιάστηκε από το a matter of life and death? :-k final frontier μου φαίνεται στα ίδια πάνω κάτω επίπεδα πάντως. Καλό άλμπουμ, έχει κανα 2 κομμάτια που ξεχωρίζουν αρκετές καλές στιγμές γενικά στο υπόλοιπο άλμπουμ αλλά μέχρι εκεί, το ίδιο πίστευα και για το matter.

Δεν εισαι ο μοναδικος φαν που δεν ενθουσιαστηκε πολυ απτο matter.Εγω οταν το ακουσα πρωτη φορα κολλησα πολυ με το συγκεκριμενο δισκο,αλλα οσο περνουσε ο καιρος αρχιζε να με κουραζει.Ειδικα στιχουργικα , πολεμος πολεμος πολεμος πολεμος…θρησκεια,πολεμος πολεμος πολεμος… , ηθελα πιο πολυ να κινηθουν στον τομεα αυτο οπως στα x factor και brave.Μουσικα εχει κομματαρες , μη τρελαθουμε κιολας, αλλα πιστευω οτι σε μερικα σημεια κουραζει λιγο.Δεν μπορω να μην ενθουσιαστω με κομματια οπως colors,brighter,longest,reicarnation,greater,legacy,απλα ακομα και σαυτα ειναι καποια σημεια των τραγουδιων που περιμενεις πως και πως να περασουν για να πεσει το ρεφραιν,η το σολο η μια αλλαγη δυνατη που ανεβαζει το κομματι.

Φαινεται δισκος πολυ πιο κλασσικος απο final frontier, ακομα και απο dance of death.O νεος δισκος εχει πιο “βατα” κομματια,ακουγεται πιο ευχαριστα.Δεν ενθουσιαζεσαι με κανα μεγαθηριο τραγουδι με την πρωτη ακροαση,αλλα σου ανοιγεται ακουστικα(ακου εκφραση) σιγα σιγα.σαυτο που μοιαζουν ειναι στις αργοσυρτες εισαγωγες, οι οποιες νταξει,θα μπορουσαν να ειναι οι μισες,και απλα να γραφανε καμια στροφη δυνατοτερη στο κυριο μερος του τραγουδιου.Αυτο το talisman ειλικρινα, περιμενεις τοση ωρα να μπει που αρχιζεις και σκεφτεσαι πριν το βαλεις οτι θα βαρεθεις μεχρι να …χωσει.Λιγο μικροτερες εισαγωγες.Επισης στο legacy του προηγοημενου δισκου, παλι καπου κοιμιζει το παραμυθακι στην αρχη.Γενικα παντως οι εισαγωγες τους εχουν μια φιλοσοφια,αλλα ωρες ωρες αδικουν τα τραγουδια με το μεγεθος τους.

Εχουν περασει και 4 χρονια απο την τελευταια κυκλοφορια,την οποια λιγο πολυ τοσο καιρο την λιωσαμε,οποτε λογικο ειναι με το υφος της και την ατμοσφαιρα της να εχουμε ταυτιστει και να περιμεναμε κατι αναλογο.Το final frontier εχει κατι πιο ανανεωτικο στον ηχο τους πιστευω.

+100000 σε όλα.

*ο τρόπος που ασχολήθηκαν με τον πόλεμο και ολα τα σχετικά στο χ-factor ήταν πολύ καλύτερος…