Iron Maiden

Εγώ θα ήθελα από Maiden ένα δίσκο με ήχο ανάλογο των προσωπικών του Bruce, πράγμα αδύνατο βέβαια αφού ο αρχηγός θέλει το μπάσο να κλέβει την παράσταση. :stuck_out_tongue:

Σχήμα λόγου ήταν.

Τώρα κλαίω όμως.

Moutou Ramone περνα απ’ το “ΚΟΛΟΣΣΑΙΟ!” μωρη παλιαδερφη να σου χαλασουμε κι εμεις τη μασκαρα! κοτα!

Εγώ είμαι ομάδα πύραυλος όμως.

Αφού αλήθεια λέει. Τώρα για το πώς κατάλαβες ότι έχει ωραίες απόψεις, αδυνατώ να καταλάβω. Εμένα μου πήρε 5 χρόνια. 5 χρόνια με είχε σκλάβα και μετά τα κατάλαβα όλα. Εσύ από ένα ποστ. Σε ζηλεύω. :frowning:

Eιμαι εξυπνος βλεπεις…Και οχι δεν εχει δικιο.Τωρα αν το βλεπετε ετσι,προβλημα σας…Προσωπικα ειμαι αντικειμενικος απεναντι σε αυτα που ακουω…Και ποσο μαλλον πιο ‘‘αυστηρος’’ απεναντι σε maiden που τους λατρευω και ειναι λογικο να εχω απαιτησεις.

μπιροκοιλι αυτες οι κουβεντες πραγματικα βγαζουν παθος και πυγμη, απλα για να σε συντονισω λιγο προσπαθησε να γινεις και λιγο πιο αντικειμενικος, μεχρι στιγμης τα πας καλα τιγρη.

Σαν δεν ντρεπεσαι:lol:

παντως και να σταματησουν οι μειντεν,ο ντικινσον θα συνεχισει τη σολο καριερα του οποτε νο προβλεμο

Και ο Harris θα βγάλει τον απόλυτο progressive rock δίσκο!:smiley:

Να δεις πως περιμένει να ξεμπλέξει πως κ πως με τον “κολλητό” του τον Bruce για να βγάλει τον γαμ@μενο τον progressive δίσκο!

και γιατι να μη τον βγαλει με τους maiden και να παθουν ολοι μουν%πλ@κ@???:p:p:p

Καλα δεν μπορουμε να ξερουμε τι θα κανουν ο Harris και ο Dickinson οταν σταματησουν οι Iron Maiden, προσωπικα δεν θελω να κανουν τιποτα και να συνεχισουν τους Iron Maiden μεχρι τα γεραματα… Πολλοι το εχουν κανει και δεν εχουμε ασχημα αποτελεσματα, γιατι οχι και οι Maiden? Οσο για την αποψη οτι οπως και να ειναι το αλμπουμ των Maiden θα μας αρεσει, τι να πω? Θα κριθουν αυστηρα γιατι εχουμε ολοι τεραστιες απαιτησεις απο αυτους, αλλα ναι λογικα θα μου αρεσει… Ο,τι εχουν βγαλει μεχρι τωρα μου αρεσει, οποτε προς τα εκει δειχνουν οι πιθανοτητες…

Ποσο μ’αρέσουν οι συζητήσεις με ώριμα άτομα που ξέρουν να επιχειρηματολογούν…
Φίλε NoMisteraki, γιατί πραγματικά έχω κάθε διάθεση να σε αντιμετωπίσω ως φίλο (άλλωστε αυτό κάνουν οι αδερφές ε;) όποτε μπορέσεις εξηγησέ μου την άποψή σου…

Κι επειδή είμαι και κότα, σ’άλλα φόρουμ πολύ πιο υποδιαίστερα απ’αυτό μια τέτοια συμπεριφορά τιμωρέιται με φάουλ ή αποκλεισμό… Δεν ξέρω αν έχει γίνει κάτι τέτοιο.

Ο Rod Smallwood και οι Iron Maiden θα βγαλουν σε δημοπρασια μια κιθαρα σαν του Adrian Smith, μια αφισα του Flight 666 και τα 2 υπογεγραμμενα απο ολα τα μελη και τον πλατινενιο δισκο που παρελαβε ο Smallwood για τις πωλησεις του Flight 666 στην Αμερικη. Τα χρηματα απο την δημοπρασια θα δωθουν για φιλανθρωπικους σκοπους… Ενα τεραστιο μπραβο στους Maiden που δεν εχει να κανει με την μουσικη, αλλα με την ανθρωπια…

http://www.ironmaiden.com/index.php?categoryid=8&p2_articleid=1176

Παίζει και να κλάψω ε. Φοβερή κίνηση. Πού θα μένουν τώρα?

Ναι, ειναι μια απλη κινηση που αν γινοταν απο ολους, θα ηταν πολλοι συνανθρωποι μας καλυτερα. Αυτοι δεν χανουν τιποτα, οι συλλεκτες πωρωνονται και καποιοι ανθρωποι δεχονται βοηθεια. Βρισκεις κατι το αρνητικο?

Τη ποζεριά.

Χθες είδα το Flight 666. Αξίζει πραγματικά να το δείτε όλοι, είτε γουστάρετε την μπάντα είτε όχι. Και ο κύριος λόγος δεν είναι για να αντιληφθείτε τη δυσκολία του εγχειρήματος “23 live σε 45 μέρες σε 5 ηπείρους” όπως κυρίως προμοτάρεται το ντοκυμαντέρ, αλλά για να δείτε τι σημαίνουν για το κοινό της Λατινικής Αμερικής. Πραγματικά, δε χωράνε περιγραφές.

Με επεισες…ηδη εχει ξεκινησει να κατεβαινει!:wink:

το εχω δει:D

κορυφαιo εκει που παιζει ο murray γκολφ, αλλα και το μεγαλειοπρεπες φιναλε:!: