Πωλείται ηλεκτρική κιθάρα Jackson DR3 Dinky reverse headstock

Πωλείται ηλεκτρική κιθάρα Jackson DR3 Dinky reverse headstock Japan μαύρο χρώμα
Με δυο διπλούς μαγνήτες Duncan designed 24 τάστα rosewood fretboard και floyd rose τρέμολο locking tremolo, satin chrome hardware.
Τιμή 400 ευρώ

Την είχα αγοράσει από τον Τσιτιρίδη στην Ακαδημίας 92, Αθήνα, τέλος του 2001, τιμή 300.000 δραχμές. Η κατάσταση της ταστιέρας και των ταστων είναι τέλια και τα ηλεκτρικά μια χαρά, δεν έχω κάνει καμιά μετατροπή όπως παράδειγμα αλλαγές μαγνητών είναι όπως την αγόρασα και είναι χρησιμοποιημένη μόνο στο σπίτι δεν έχει χρησιμοποιηθεί για live και γενικά δεν έχει χρησιμοποιηθεί με σκληρή μεταχείριση
Guitar photos:






σε πολυ καλη τιμη η κιθαρα και απ οτι ειδα και σε καλη κατασταση αμα ειχα λεφτα πραγματικα θα την επερνα:wink:

τότε που την πήρα τα ακούσματα μου ήταν γύρο από το heavy metal σήμερα πια δεν θέλω να ακούω για αυτό, και από ότι βλέπεις το στιλ της κιθάρας από εμφάνιση αλλά και από ήχο είναι για metal . ακόμα τώρα πια τα έχω παρατήσει, και την έχω και κάθετε μέσα στη θήκη της (θήκη ώμου) την οποία θα την δώσω και αυτή μαζί.

Αν πουληθεί μπορείς να ενημερώσεις? Με ενδιαφέρει, αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχω τα λεφτά. Ούτως ώστε απλά να ξέρω…

Ok Αν πουληθεί θα το γράψω

Τιμή 400 ευρώ + έξοδα για κούριερ

Νεα Τιμή 350 ευρώ + έξοδα για κούριερ, η αν είναι κάποιος από Kαλαμάτα και θέλει να την τσεκάρει από κοντά να μου στείλει pm

Ok Αν πωληθεί θα το γράψω

Ean poulithei afto to skoupoksilo tote na mou sfiriksis kleftika. ean thes stin antalazo me mia vlahiki flogera apo maoni kai dio provata doro.

κ τωρα εισαι μαγκας ξερωγω φαση…

Ti poulises ti kithara file? einai yperspania kai se exeftelistiki timi!!! pes mou an tin eheis poulisei. Euharistw!