JAG PANZER 24-5-2019 @ Temple, Athens

Ώστε έτσι λοιπόν.

Θα τιμήσουμε για άλλη μία φορά…

1 Like

1 Like

Σαλόνικα δεν έχει ? Βσκ έχω ακούσει άσχημα λόγια για τον ήχο στο μέρος.

Σάββατο, 25 Μαΐου στο Σουίτα Art Cafe στα Τρίκαλα

2 Likes

Μόνο άσχετος μπορεί να πει άσχημα λόγια για τον ήχο στο συγκεκριμένο μαγαζί.

Τι να σου πώ. Ατομά απο γκρούπ που έχουν παίξει στο μέρος γενικά εκφραστηκάν, μάλλον αρνητικά. Δεν έχω πάει ποτέ και αν κατέβω θα το διαπιστώσω. Η μέρα δεν βολευεί πολύ, αλλά μέχρι το Μάη…

Ποια γκρουπ είναι αυτά;

Εγώ μιλάω ως ακροατής πάντως και πρέπει να έχω πάει σε καμιά 25αριά λάηβ εκεί πέρα.

Άλλος ο ήχος πάνω, άλλος κάτω. Και πιστεψέ με, δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο λόγο είτε να εκθέσω 1-2 γκρούπ, και 2 φίλους. Εγω κυρίως Σαλόνικά και Σόφια πάω συναυλίες και αμα έχω καμια άδεια, κατεβαίνω να δω οικογένεια+φίλους και αν έχει καμια συναυλία πάω.

Μια μερα πριν τους Enforcer? Διημερο φωτια, αλλα οπως και με την συναυλια των Σουηδων δεν με βλεπω να μπορω να παω στην συναυλια εκεινη την περιοδο. Οσοι μπορειτε μην τους χασετε.

Υ.Γ. Στο κειμενο στην κεντρικη του rocking εχει λαθος οσο αφορα την ιστορια της μπαντας. Το Chain Of Command ηχογραφηθηκε το 1987 αλλα κυκλοφορησε το 2004, αν και υπηρχαν καποιες unofficial bootleg εκδοσεις του απο το 1988. Σε αυτο τραγουδαει ο Bob Parduba και ειναι μεγαλη δισκαρα. Το Dissident Alliance που ειναι με διαφορα ο χειροτερος δισκος τους κυκλοφορησε το 1994 και τραγουδιστης σε αυτο ηταν ο Chris Kostka.

Άϊντε. Μια βδομάδα έμεινε. Και χθες ξεκίνησαν το μίνι τουρ.

Με δική σας ευθύνη

Μετριο και μικρο αλλα εκει θα μαστε!

Μικρο οντως και οχι κατι φοβερο, αλλα ουτε και τιγκα ξενερωτο
Θα θελα και ενα Symphony of terror και το αγαπημενο μου Crucifix

Δε διαφωνω, απλα ειναι καμια ωρα μονο και 15 τραγουδια σε σχεση με προηγουμενες εμφανισεςι που παιζανε καμια 20αρια. Και θα προτιμουσα κανα πιο “πικαντικο” απο μεσαια περιοδο + 2-3 ακομα απο τα αρχαια

1 Like

Doors 20:30

Valor 21:00
Jag Panzer 22:10

Ακόμα πονάνε τα αυτιά μου. Κρίμα, γτ ήταν μια βραδιά για πολλά γούστα…

Τι απαραδεκτος ηχος ηταν αυτος?

Δυο συναυλιες εχω δει εκει, τρια συγκροτηματα συνολικα. Σε ολα η αριστερη κιθαρα (δεξια οπως βλεπεις, χθες και οι δυο ηταν Lead εκει) ειχαν εξαφανιστει. Παρακολουθησα την πρωτη συναυλια χωρις σολο. Το Shadow Thief ηταν μια απογοητευση. Θεωρω οτι δεν εχουν ηχοληπτη, καποιος dj απο γειτονικο μαγαζι μπαινει στο μαγαζι πριν αρχισει το προγραμμα μιας μπαντας, ανεβαζει τους διακοπτες στην κονσολα και παει μετα στην κανονικη δουλεια του.

Κριμα γιατι ο Τυρανος ηταν δυνατος, ο Σαν Ταφολας (see next posts) φαινοταν να εχει κεφι και ορεξη (η κιθαρα του ελειπε, αλλα δεν πειραζει, μπορει να αρχισει τον μπαγλαμα ειδικα για τα greek gigs του Temple), τα παιδια που ανοιξαν φανηκε να ειναι παιχταραδες (καλα, νταξ, αυτοι δεν ειχαν ελπιδα να ακουστουν), περασαμε υπεροχα με δυο λογια. Σε ενα παραλληλο συμπαν.

Νεξτ κονσερτ @ Τεμπλ = νοτ γκονα χαπεν και ας παιξουν και οι Rush εκει μεσα. Αδικος κοπος ειναι, για να περασεις καλα πρεπει να εχεις αντοχες, air guitar και πληρη γνωση των τραγουδιων του συγκροτηματος. Αφου δεν θα τα ακουσεις, τουλαχιστον να τα τραγουδας μονος σου.

1 Like

Ο ταφολα δεν περιοδεύει, ούτε ο μπασίστας chief.

2 Likes

Νταξ, σχώρα με. Δίκιο έχεις, αλλά δεν ξέρω το όνομά του και έγραψα “Ταφολας”. Θα το κάνω edit σε “Σαν Ταφόλας”, όπως λέμε “Σαν Φραντσίσκο” :smiley:

Εντελώς αλλο μαλλί. Απο ότι κατάλαβα, πάλι τα έχουν τσουγκρίσει και δοκιμάζουν εναλακτικές. Ο μπασίστας που έχουν παίζει μαζί τους, όποτε δεν μπορεί ο Tetley λόγω θέματος υγειάς.