Jag Panzer

Το Ample Destruction δεν επανεκδοθηκε ποτε, επειδη ο μαστοΤαφόλας ζηταγε πολλα γκαφρά. Γι’ αυτο τον λογο καθησαν και τα επανηχογραφησαν σε αυτη τη συλλογη, η οποια δυστυχως αδυνατει να βγαλει τη μαγεια του original.

ετσι.

το ample destruction δεν το ειχε βαλει ενα ελληνικο περιοδικο? (απο αυτα τα γαματα τυπου φορεστ)

φαντάζομαι πως ήθελες να γράψεις μαστροΤάφολας. εκτός κι αν βρήκε την αληθινή του ταυτότητα κι αυτός…

Εχω το ample destruction με το κανονικο του εξωφυλο και τους στιχους, και εχει και bonus 4 τραγουδια του ep. Τι διαφορα εχει απο το ‘αυθεντικο’ που αρνειται ο αλλος να κυκλοφορησει ?
Νομιζω κανονικοτατο ειναι. 'Η τουλαχιστον δεν παρατηρειται κατι διαφορετικο.:-k

Ναι είναι αλήθεια και γω από κει το τσίμπησα. Αλλά επίσης είναι αλήθεια πως κατά 99% θεωρώ πως δεν κυκλοφόρησε από την εταιρεία του Τζανετάτου (δε θυμάμαι τα ονόματα), απλά το πήρε από bootleg που κυκλοφορουσε στο εξωτερικο

Επίσης μόνο σε εμένα αρέσει το Chain Of Command περισσότερο στην πρώτη του έκδοση από ότι σε αυτήν του 98? Και το Dissident Alliance αν και καμιά σχέση με το παρελθόν και μέλλον των Panzer έχει μερικά ωραία κομμάτια!

Απλά παίζει να είχε κάνα καλύτερο remaster (βλ. From The Original Master Tapes) και να ήταν γενικά πιο προσεγμένο (με πρόσθετα κομμάτια, πολλέςφωτογραφίες και άλλα…)

έρχομαι εδώ μιας και είναι πιο σωστό

κοίτα να δεις τι εννοώ. όταν βάζω ν ακούσω το ample destruction, ακούω πάντα κάποια κομμάτια περισσότερες φορές απ τ άλλα. αυτό δε γίνεται με το titan force :D. μέτριο βρίσκω π.χ. το warfare. αλλά δεν έχει σημασία αυτό ρε παιδί μου, το θέμα είναι ότι το ample destruction σε σχέση με το titan force δεν κυλάει (flow, δισκάρα) τόσο καλά.

στα του θέματος τώρα. εγώ έχω πάρει απ το παλιό no remorse την έκδοση της no poser records με tracklisting

1 Licensed to Kill
2 Warfare
3 Symphony of Terror
4 Harder Than Steel
5 Generally Hostile
6 The Watching
7 Reign of the Tyrants
8 Cardiac Arrest
9 The Crucifix

  • ep bonus tracks

το windows media player όμως τα διαβάζει οκ μέχρι και το Generally Hostile αλλά μετά γράφει Black Sunday και έπειτα τα άλλα 4… στα τραγούδια του ep γράφει ό,τι να ναι… άλλος παθών? :stuck_out_tongue:

α. και η φωνή του αγαπητού tyrant είναι λίγο άγουρη στο ample σε σχέση με τις ερμηνείες του στο titan force. καύλα μεν, αλλά του φεύγουν κάτι στραβές ώρες ώρες :stuck_out_tongue:

Kαλά ρε παιδιά, το Thane to the throne κανείς άλλος δεν το αναφέρει καν? Ντροπή

εγώ τρία ανέφερα, από διαφορετικές “εποχές”

απ την επαναδραστηριοποίηση του συγκροτήματος και μετά (the fourth judgement, the age of mastery, thane to the throne, mechanized warfare, casting the stones) θεωρώ καλύτερα σαν σύνολο το thane to the throne και το mechanized warfare. απλά το 2ο είναι πιο εύκολο για κάποιον που έρχεται σε πρώτη επαφή με το σχήμα, το thane to the throne είναι για πιο βαθιές ακροάσεις (το τελευταίο κομμάτι μεγάλο έπος, όπως και το τελευταίο του age of mastery…)

τα 2 πρώτα (απ τα παραπάνω ε) μ άρεσαν αλλά ρε γμτ χαλάστηκα που κάποια κομμάτια ακούγονται καλύτερα στο chain of command παρά στους δίσκους… (καλά, το shadow thief του 97 ανασταίνει νεκρούς βέβαια…)

Εγώ παιδιά την αμαρτία μου τη λέω, το αγαπημένο μου από Panzer είναι το Fourth Judgement, πες ότι το άκουσα πρώτο, πες για τον πιο σύγχρονο ήχο του(χωρίς τα καραγκιοζιλίκια του Dissident Alliance), πες ότι thrasodoomίζει σε σημεία, πες ο όγκος στην παραγωγή του. Δεν ξέρω αλλά και σαν Album είναι το αγαπημένο μου αλλά και το Judgement Day είναι γενικά μάλλον το αγαπημένο μου τραγούδι από Panzer.

Ω ναι!:D:D:D

το fourth judgement το είδα σε επανέκδοση. ξέρουμε κάτι?

Φυσικά και ξέρουμε φίλε μου! Το χω τσιμπήσει εγώ…λοιπόν : το sticker έξω γράφει “Remastered Sound + Bonus Tracks”. Kάτσε να το ανοίξω και να συγκρίνω τον ήχο… Το βιβλιαράκι είναι συνολικά 12 σελίδες, έχει 2 σελίδες Liner Notes και οι υπόλοιπες έχουν στίχους και φωτογραφιες.Επίσης γράφει και ένα “Remastered By Mark Briody” οπότε πρέπει να είναι official.
Και όντως έχει γίνει remaster.Και επίσης υπάρχουν όντως και τα 3 Bonus Demo Tracks :stuck_out_tongue:
Είναι και ο τελευταίος δίσκος που παίζει ο μαστοTafolla. χαχαχααχα

BUMP για να εκθειάσουμε ξανά όλοι μαζί αυτό το τιτανομεγιστοτεράστιο συγκρότημα και αυτόν τον καιρό αυτήν εδώ την τιτανομεγιστοτεράστια δισκάρα.

ΠΟΣΟ ΓΑΜΕΙ ΡΕ; ΠΟΣΟ; ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ, ΠΟΣΟ ΘΕΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ PANZER ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ; :!:

1 Like

:bow2::bow2::bow2::bow2::bow2:

Πότε βγαίνει το καινούργιο γαμώ τα πάντα???

εμένα οι εκτελέσεις στο chain of command (και γενικά στα bootlegs shadow thief & chain of command) μ αρέσουν περισσότερο απ τις αντίστοιχες σε fourth judgement & age of mastery με τον tyrant στα φωνητικά. λιθοβολήστε με :lol: απόρώ πάντως που δεν τα χουν βάλει όλα σε αυτή την έκδοση, μλκια τους να μένουνε χαμένα.

ψ. εξαιρείται το shadow thief που στην εκτέλεση με τον tyrant σκοτώνει και ανασταίνει.

Αν η φραση ‘‘Καυτο Ατσαλι’’ επρεπε να αναφερεται σε ενα και μονο ενα συγκροτημα, αυτο θα ηταν οι JAG PANZER. Tελος !

ΜΠΑΝΤΑΡΑ…!!!

AGE OF MASTERY
THANE TO THE THRONE
MECHANIZED WARFARE

αντε να βγει κ το καινουργιο να τους δουμε κ live να τρελαθουμε τελειως!!!

Συμφωνώ άπειρα φίλος!!
Εμένα ο Lasegue ως κιθαρίστας λέει πολλά περισσότερα από τον Broderick (βασικά το παίξιμο του Broderick για μένα είναι πολύ φαντάχτερό και ανούσιο/άψυχο, αλλά that’s just me…). Ντάξει τώρα όσον αφορά τους τραγουδιστές είναι και οι 2 πολύ καλοί, αλλά μάλλον Bob Parduba γιατί τόσα χρόνια τρώω στη μάπα τον Conklin :stuck_out_tongue: . Αν εξαιρεσεις την αδύναμη παραγωγή (βασικά εκτός από αδύναμη παραγωγή, πρέπει να βάλεις και τέρμα το mp3 για να ακούσεις καλά τα τραγούδια, ακόμα και στο remaster.),είναι ένας πάρα πολύ καλός δίσκος και πατάει άνετα 3-4 δίσκους των Panzer με Conklin.

Εdit: όσον αφορά το “άψυχο παίξιμο του Broderick”, αναφερόμουνα στα περισσότερα solos. Τα ιντερλούδια στο Thane To The Throne γαμάνε.

Oι Panzer είναι ο ορισμός αυτού που θέλουμε να είναι pure f…ing heavy metal.
O Conklin είναι H φωνάρα.
Το Ample Destruction είναι μέσα στους 2 καλύτερους heavy metal δίσκους ever.
Tέλος.

Πολύ σωστός, αλλά να τα λέμε και για το πόσο δισκάρα είναι το Chain of Command και πόσο φωνάρα ο Parduba ε, να τα λέμε.