Juventus

2-6 μεσα στο Ουντινε αντι για 2-10, και με παναδικη κοκκινη καρτα στον Ματζουκιτς στο πρωτο ημιχρονο.

Και χατ-τρικ απο διαστημικο Σαμι Κεντιρα. Ωραια ομαδα εχει φτιαξει η Μεγαλη Κυρια τα τελευταια χρονια, καπως βρισκει τον τροπο να παιζει πανεμορφο ποδοσφαιρο ακομα και με τις απωλειες πολυ καλων παικτων για τον εναν λογο ή τον αλλον (Μορατα δανεικος απο Ρεαλ, Ντανι Αλβες φετος, και διαφοροι αλλοι)

…Πογκμπά και Βιντάλ που πούλησε για έναν σωρό χαρτί

Κι αυτους ναι. Τον Πογκμπα καλα εκανε και τον πουλησε βεβαια, τον ειχαν υπερεκτιμησει παγκοσμιως, αφου τελικα δε νομιζω οτι προκειται και για κανεναν εξωπραγματικο παικτη. Μαλλον ενας πρωτοκλασατος μεσος ειναι, χαμηλα σχετικα στη λιστα των πρωτοκλασατων ομως. Ο Βινταλ πολυ καλος παικτης, αλλα και τεραστιος καγκουρας ταυτοχρονα. Στη Γιουβεντους ταιριαζε φοβερα βεβαια.

1 Like

Άθλος της Γιουβέντους και μάλιστα με σφαγή από τη διαιτησία.

Μέτρησε η φανέλα.

1 Like

Αρχιδάτη γιούβε χτές, κ εγώ που διαχρονικά δε τη συμπαθώ, οπώς και πέρισυ την καταχάρηκα γιατί παίζει ψυχωμένα, αν και έχει σημαντικές ελλείψεις στο ρόστερ και σχεδόν απίθανο να πάει παραπάνω χωρίς μια εύκολη κλήρωση τώρα…

Πιο πολύ από όλα, ήθελα μια νίκη της Γιουβέντους σήμερα -παρότι υποστηρίζω σταθερά όλες τις υπόλοιπες αγγλικές ομάδες μαζί με το κωλοχανείο μας- για να παρηγορηθεί έστω και έτσι το Ιταλικό ποδόσφαιρο από το τραγικό γεγονός που χτύπησε την Φιορεντίνα και να τιμηθεί έστω και με αυτό το τρόπο η μνήμη του Αστόρι…


3 Likes

Η βιλάρα του Κριστιάνο στο Τορίνο. Ο CR7 θα παίζει στη Γιουβέντους τη νέα χρονιά προς μεγάλη απογοήτευση του Quintom :cry:

Σαν να λέμε LeBron στους Warriors ένα πράγμα!

Σε αντιθεση με ΛεΦλοπ, δεν εχω σημαντικα αρνητικα συναισθηματα προς τον Κριστιανο ως ανθρωπο. Θεωρω οτι ειδικα εκτος γηπεδου ειναι ενδιαφερων τυπος, αν μη τι αλλο. Ουτε με ενοχλει παρα πολυ η κλαψα του, περισσοτερη γραφικη την θεωρω. Δε θα ηθελα να παει στην Γιουβεντους, αλλα δεν με χαλαει και παρα πολυ.

Απλα ειδικα μετα απο μια πολυ μετρια χρονια, και πλεον σε αρκετα μεγαλη ηλικια, δεν ξερω τι εχει να προσφερει. Στο Τσαμπιονς Λιγκ με εξαιρεση εναν αγωνα ηταν αφαντος, και στο Μουντιαλ τα ιδια. Στην Ισπανια η ομαδα του τερματισε 17 ποντους πισω απο την Μπαρτσελονα. Δεν ξερω κατα ποσο μπορει να βοηθησει την Γιουβεντους σε κατι. Ποσο μαλλον οταν με τα ιδια λεφτα θα μπορουσε να παρει 2-3 παικταραδες εργαλεια η ομαδα.

Τουλαχιστον θα αποκτησεις επιθετικο.

Οσο και να σου φαινεται αστειο, ο Χιγκουαην (που δεν τον πολυπαω ως παικτη) ειχε ΠΟΛΥ καλυτερη χρονια, ειτε σου αρεσει ειτε οχι.

Οχι ρε, απο τον Γεναρη και μετα (στο πρωτο μισο ηταν ψιλοανυπαρκτος στην Ισπανια, ναι) εχει κανει πολλη δουλεια στο ΤσΛ, βαριεμαι να ψαχνω στατιστικα αλλα πρεπει να εχει πανω απο 1 γκολ ανα ματς στην Ευρωπη.

Σαφεστατη αναβαθμιση και τρελο που θα βγει πανω κατω στα ισα της η Γιουβεντους με την πωληση του, να δουμε αν και πως θα δεσει στην ομαδα, αν και με την φυγη του χοντρου εχει ενα σωρο περιφερειακους που θα παιζουν γυρω γυρω του (Ντυμπαλα, Κουαδραδο, Κοστα ακομα και Μαντζουκιτς που παιζει και στα πλαγια) οποτε μαλλον τον βολευει.

Ιταλικο Πρωταθλημα φυσικα κανενα ενδιαφερον, αλλα ετσι ειναι εδω και καμποσα χρονια.

Κοιταξε ο Κριστιανο ειναι μηχανη γκολ εδω και 5-6 χρονια, απο τοτε που αλλαξε θεση (μιας και στην προηγουμενη του θεση ηταν πολυ μετριος για 1-2 χρονια), δεν αμφισβητει κανεις το ποσα γκολ βαζει. Απλως θεωρω οτι ο Χιγκουαην στα 2 χρονια που επαιξε στην Γιουβεντους προσεφερε παρα πολλα στην ομαδα, και δεν του το ειχα για κανεναν λογο. Δεν υπαρχει κανενας παικτης που να βαζει 40-50 γκολ ανα χρονο στην Γιουβεντους, γιατι δεν παιζει ετσι η ομαδα. Αντιθετα η Ρεαλ εδω και πολλα χρονια παιζει με τετοιο τροπο ωστε ολοι να δουλευουν για τον Κριστιανο (και καλα κανει αφου ειναι αποτελεσματικος στη θεση του φουνταριστου).

Κριστιανο και επισημα

Με 'γεια :joy:!

1 Like

ηταν λιγα τα 375.000 μαλλον για αυτην.
Καλα και αυτος γιατι δεν παει σε μαγαζια με γυναικες?Πιο φθηνα του κοστιζουν και δεν θα κανουν μηνυσεις μετα.

Ποσο λαθος σχολιο ομως.

Θα δειξει αν ειναι αληθεια και τι ακριβως συνεβη, οταν γινει ερευνα. Γενικα το 8% νομιζω των γυναικων που κατηγορουν αντρες για βιασμο ή σεξουαλικη παρενοχληση λενε ψεματα, οποτε τις περισσοτερες φορες και με συντριπτικη πλειοψηφια, ειναι οντως βιασμος. Εν προκειμενω υπαρχουν πολλες υποπτες συνθηκες, οποτε δε θα εκπλαγω αν η συγκεκριμενη φαση ανηκει σε αυτο το 8%. Παρολα αυτα, ειναι πολυ σοβαρη η πιθανοτητα ενας παικτης οπως ο Ροναλντο να εκανε καταχρηση της εξουσιας του.

Οπως σοβαρη ειναι και η περιπτωση να γινεται καταχρηση της δημοσιοτητας και του πλουτου του Ροναλντο. Ας περιμενουμε. Στις υποθεσεις με τους διασημους ειμαι λιγο επιφυλακτικος.

Συγκεκριμενα θα επρεπε να εισαι 8% επιφυλακτικος. Η σεξουαλικη εκμεταλλευση γυναικων απο αντρες σε θεσεις εξουσιας ειναι πολυ σημαντικο προβλημα, πιο σημαντικο απο τη μια στις δεκα που καποιος/καποια προσπαθει να εκμεταλλευτει την δημοσιοτητα καποιου οπως ο Ροναλντο.

2 Likes