Αποχωρεί ο K.K. Downing από τους Judas Priest!

το τελευταιο που λες ειναι ακομα χειροτερο. αμα βγαλουν και νεο δισκο δεν μιλαμε για καμια epitaph tour τελικα. φαντασου και το εξης, να βγαλουν νεο δισκο να ξανακανουν περιοδεια και μετα να γυρισει και ο ΚΚ… δεν ξερω αλλα εμενα μου σκισανε πολυ την ορεξη που ειχα για να τους πω το αντιο το καλοκαιρι.

εγω απο την αλλη δεν καταλαβαινω για ποιο λογο το ‘‘τελευταια μας περιοδεια’’ πρεπει να σημαινει απαραιτητα και οχι αλλοι δισκοι.μπορουν να συνεχισουν κανονικα στο στουντιο αλλα χωρις να περιοδευουν.
απο την αλλη ομως,πραγματι αν τελικα συνεχισουν να περιοδευουν και μετα την επιταφ τουρ,θα ειναι η μεγαλυτερη ξενερα εβερ και απλα το κανανε για την κονομα το ολο κονσεπτ της περιοδειας.

Παιδες δεν πιστευω αυτα που διαβαζω,νομιζω οτι μου κανουν φαρσα!

Αν δεν παιζει χοντρο προβλημα υγειας,ειναι μεγαλο κριμα,να φευγει το ιδρυτικο μελος λιγο πριν αρχισει η τελευταια περιοδεια…

Αυτο που θα δουμε παντως θα ειναι Priest,μη μου πειτε δηλαδη οτι με ριπερ ητανε και δεν ειναι τωρα priest?ελεος!Κυριως μπορει να μην επηρεασει τοσο ηχητικα τις συναυλιες αλλα πιο πολυ συναισθηματικα τους οπαδους.

Ωστοσο,ισως η πιο αξιοπρεπης κινηση θα ηταν να το διαλυσουν το μαγαζι.

Μεγαλη ξενερα.

Προφανώς και δεν ήταν Πριστ με Ρίππερ. :roll:

Δε μου έφτανε το σημερινό hangover και που σέρνομαι μέσα στο σπίτι σαν τσουβάλι άδειο από την αφυδάτωση, έπρεπε να φύγει κι ο Downing από τους Priest:?

Διαβάζω εδώ κάτι παραλληλισμούς με άλλα λέει συγκροτήματα που φεύγουν διάφορα μέλη…ΡΕ, ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ; Βάζετε το πάσα ένα συγκρότημα σε σύγκριση με τους Priest; Γιατί; Παρηγοριά στον άρρωστο κι έτσι; Ο άλλος πιο πίσω το έβγαλε και με μαθηματικό ποσοστό, θα δούμε λέει τουλάχιστον 80% Priest…Ντάξει, και 73.9% να ήτανε, να έμενε κάποιος από τους άλλους 4 ανάπηρος, δε θα έτρεχε κάστανο, Πριστ ρε μουνιά κι έτσι #-o

Το σημαντικό μάγκες είναι ότι το heavy metal με το οποίο όλοι μεγαλώσαμε ξεμένει και από ήρωες και από σύμβολα. Όπως και να το κάνουμε, οι δύο συγκεκριμένοι κιθαρίστες είναι iconic για αυτή τη μουσική. Και όταν μένουμε ταπί από τους ήρωες της προσωπικής μας αθωότητας, να δούμε πώς θα την παλέψουμε.

Τσίαρς

Μεταφέρω το ποστ μου σε αυτό το θρεντ για να πάρω επίσημα μέρος στο πένθος και την οδύνη…

Κι αυτό το σόλο


ποιος θα το παίξει έτσι ρε παλικάρια;

Εντάξει βλακεία το ποσοστό.Αυτό που ήθελα να πω είναι πως θα δούμε Priest και απο τη στιγμή που δε μπορούμε να κάνουμε κάτι ας το ευχαριστηθούμε όσο πιο πολύ γίνεται.Τους έχω δει και όλους μαζί,σίγουρα θα τους ήθελα μια τελευταία φορά με κανονική σύνθεση,στενοχωρήθηκα όσο όλοι για την αποχωρηση αλλά τι να κάνουμε?
Σε αυτά που γράφεις στη δεύτερη παράγαρφο συμφωνώ.

00:28

το μέταλ

Δυστυχώς αυτό που γράφω στη δεύτερη παράγραφο το νιώθω εδώ και μερικά χρόνια με συχνότητα που αγγίζει τη συνήθεια-και κυρίως με θανάτους και δευτερευόντως με διαλύσεις συγκροτημάτων.

Κατάρα σ’εκείνη την καλοκαιρινή μέρα που διάβασα για τον Midnight και γέρασα μέσα μου 20 χρόνια

ε μιλαμε για μουσικη 40χρονων. δεν ειναι τιποτα το περιεργο.

Οσοι θυμουνται το 2008 πως επαιξε το Sinner ειδικα ο KK θα αρχισουνε να κλαινε.

φιλαρακο πολυ σωστος δυστηχως οπως τα λες ειναι τα πραγματα!!!

Έπρεπε να είχαν σταματήσει όλοι μαζί ηρωικά πριν το tour και happy end τα λοιπά είναι ιστορία.

Ken μετά απ’όλα αυτά που λένε για σένα περίμενα πιο ουσιαστικό ποστ.

:lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3: εγραψες!!!

το οτι αποχώρησε ο Κ.Κ. σαν πρωταπριλιάτικο αστείο (και μάλιστα κακόγουστο ) ,ακούγεται .

No K.K. ,no party και βασικά no live για μένα.
έχω δει τους priest και στο ΟΑΚΑ ,αλλά και τις επόμενες δυο απο την επιστροφή του θεού και έπειτα .
Προτιμώ να τους θυμάμαι (συναυλιακά ) πλήρης , πολύ περισσότερο αν όντως ισχύει οτι είναι η τελευταία περιοδεία .
Δεν θέλω η τελευταία εικόνα των Priest, που θα έχω να θυμάμαι στην σκηνή, να είναι χωρίς τον K.K.

Ξενέρα .

πάντως αν δεν υπάρχει πρόβλημα υγείας είναι ντροπή του τιπτον να ηχογραφίσει με άλλον κιθαρίστα δίσκο. άντε να το καταλάβω να πάρουν κάποιον sessiona για το τουρ για να μη ακυρώσουν παντού, οκ. αλλά αν συνεχίσουν χωρίς τον κκ είναι μεγάλος μαλάκας.

γιατι να μην ακυρωσουν ρε συ… αφου “διαλυθηκαν”!!!

άντε σου λέω εκεί εγώ δίνω ένα ελαφρυντικό γιατί πολύ κόσμος περιμένει κτλ κτλ κτλ.αλλά αν συνεχίσουν πραγματικά ξεφτίλα.και ξανααναρωτιέμαι…τι διάολο κάνει ο ian??? τόσο νταβάς έχει γίνει ο tipton???

http://judaspriest.com/News/Doc/KK-Downing-Retirement-Announcement.pdf

ποιος ειναι ο ritchie faulkner??? τον ξερει κανενας???