Kamelot Live In Athens - 10/11/17 @ Gagarin 205

Δεν πηγε κανεις? Πιο πολυ για τον youngblood,γιατι ο karevik ειναι σαν να βλεπεις τσιγκολελετα.Δεν φερανε ελιζ ριντ,δεν φερανε γουαιτ γκλουζ,φερανε μια αλλη ξανθοτετοια.

Τα γάμησαν όλα, Karevik υποδειγματικός performer απλά και όμορφα, τέρμα καβλωτική και ψαρωτική αρχή του Sacrimony, great pandemonium και καλά σας γαμάει το Poetry, οι ξανθοτέτοιες αδιάφορες φωνητικά αλλά Ryd/Gluz περιοδεύουν με τις μπάντες τους, ο κόσμος να συμμετέχει στα καινούρια κομμάτια το ίδιο με τα παλιά, γεμάτο γκαγκάριν και μόνο μούτζες που δεν τους έφερναν τόσο καιρό, αυτά

1 Like

+1000 δεν έχω να προσθέσω ούτε λέξη… τα λέμε με τον καινούριο δίσκο πάλι απ’ ότι καταλάβαμε όλοι

Μπραβο αν επαιξαν τοσο καλα,ειναι καλο συγκροτημα και παροτι εχασαν λιγο την αιγλη τους λογω απωλειας Khan,εν τελει οι οπαδοι εχουν συμβιβαστει οτι ο karevik ηταν μια καλη επιλογη και αποδιδουν πολυ καλα στα live.

My 2 cents.

Ας αρχίσω με τους Sunburst, που χαίρομαι γιατί έχουν κάνει έναν ντόρο στην Αμερική (στο ProgPower κοινό), αλλά όπως και με το άλμπουμ έτσι και στο live δεν κατάφερα να βρω κάτι για δικαιολογήσω τον (όποιο) ενθουσιασμό. Φωνητικά και στην κιθάρα υπάρξει ξεκάθαρο ταλέντο, αλλά τίποτα από τα δυο δεν μετουσιώνει τις συνθέσεις σε κάτι που να κρατάω στο τέλος. Οι φωνητικές γραμμές (που θυμίζουν υπερβολικά Khan) μου έμοιαζαν ίδιες και απαράλλαχτες και το παίξιμο στην κιθάρα εντυπωσιακό και καθαρό, αλλά σε φάσεις μου έμοιαζε shredding για το shredding. Ελπίζω να μην χαρακτηρίσει κάποιος κακοπροαίρετη την θέση/άποψή μου, γιατί δεν είναι τέτοια και με τα εγχώρια σχήματα είναι εύκολο να γίνει παρεξήγηση.

Στους Kamelot πέρασα καλά, αλλά στην μεγαλύτερη διάρκεια του live με “προσγείωνε” ο ήχος. Κάπως θολός και συγκεχυμένος για τα δεδομένα της μουσικής που παίζουν. Όχι απαραίτητα κακός, αλλά σίγουρα όχι και τόσο καλός (όσο θα ήθελα). Μόνο σε 2-3 φάσεις ένιωσα να βελτιώνεται (“Center Of The Universe”, “Karma”) και ήταν οι καλύτερες στιγμές της συναυλίας. Ρε γαμώτο, ο Karevik τραγουδάει, άσε με να τον ακούσω καμπάνα να γουστάρω.

Αυτό που ανέβασε επίπεδο το live ήταν το εξαιρετικά θερμό κοινό και το γεγονός ότι ο Karevik πέραν από απίστευτα ταλαντούχος τραγουδιστής έχει εξελιχθεί και σε πολύ επικοινωνιακό frontman.

Γενικά, όμορφα πράγματα που θα μπορούσαν να είναι ακόμα καλύτερα κατ’ εμέ αν βοήθαγε λίγο παραπάνω ο ήχος.

Δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση το θέμα του venue. Εκεί έχω ακούσει και τον καλύτερο ήχο σε κλειστό venue στην Ελλάδα (Riverside), αλλά τελευταία αυξάνουν οι φορές που δεν φεύγω και τόσο ικανοποιημένος, εν αντιθέσει με το Κύτταρο που σχεδόν πάντα έχει εξαιρετικό ήχο (όπως και χθες).

καλο λαιβ γενικα.καλος ηχος.κοσμος ατμοσφαιρα κτλ.ηθελε ακομα καποια κομματια.αλλα την αλλη φορα,αφου θα τους ξαναφερουν σιγουρα.ο τομι καλος αντικαταστατης…ο καλυτερος…αλλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΜΕ KAHN.ΚΑΝ ΓΙΑ ΚΑΝ…