Kvelertak-Meir

Πάμε μωρή μπαντάρα.

αναμένεται δισκάρα και πάλι.

Ε ρε δισκάρα που θα σκάσει στα κεφάλι μας πάλι :D:D

Kvelertak και αλητεία. Τους θέλουμε και live

ηρθανε με τον μαστειν και ο κοζμος τους εθαψε:!:

Λατρεύουμε Kvelertak !!! Πάμε για δισκάρα κ μακάρι να τους δούμε κ live !!! Πάνε Ιταλία αν δν κάνω λάθος…

Δεν ήμουνα κάν σε αυτή τη συναυλία. Και δεν τους θέλουμε με mustaine, τους θέλουμε με red fang :’)

Ελπιζουμε σε δυνατο follow-up ενος καταπληκτικου δισκου.

έμπνευση από

Κομματάρα, το άλμπουμ παίζει να είναι καλύτερο κι απ’το πρώτο. Το εξώφυλλο όμως θυμίζει υπερβολικά Baroness…:-k

ειναι λες και τα σχεδιασε ο ιδιος!!!

Χαχαχαχα μολις ξύπνησα α στο καλό :lol::lol:

Περιμένουμε με ανυπομονησία!
Πάντως στο live με Megadeth η αλήθεια είναι πως αν τους είχες δώσει σημασία και δεν ήσουν από τους κλασσικους κολλημένους megadethακηδες τους έκλεψαν κανονικά την παράσταση. ΜΠροστά κανονικό πάρτυ γινότανε, δυστυχώς μόνο με όσους τους είχαν τσεκάρει, αλλά πιστεύω τους δώθηκε μια καλή ευκαιρία να ακουστούν.

Να τους μαθει ο Ελληνας εννοεις γιατι εξω ειναι αναγνωρισμενοι.

Προφανώς αυτό, και προφανώς ο Έλληνας που έκατσε να ασχοληθεί και δεν κυκλοφορεί με παρωπίδες, ξέρουμε πως είναι τα ελληνικα δεδομένα, δε χρειαζεται να επαναλαμβάνω ανούσια facts :slight_smile:

Για να καταλάβω, ο Έλληνας ο μεταλάς είναι αυτός με τις παρωπίδες, ενώ ο ξένος ο μεταλάς είναι ο ανοιχτόμυαλος, και μόνο αν βγάλει τις παρωπίδες ο Έλληνας ο μεταλάς, θα γουστάρει τους Κβελερτακ που κατά τ? άλλα είναι αναγνωρισμένοι από τους ανοιχτόμυαλους τους ξένους τους μεταλάδες.
Καλά τα είπα;

Είναι λες και είναι leftover του Yellow & Green.

Oh not again. Αναφερόμουν στο κλασσικό φαινόμενο μεταλλαδων που αρνουνται να ακουσουν οτιδήποτε πέρα από 10-15 μεγαλες μπαντες, μέσα στις οποίες και οι megadeth, που ίσως να υποβάθμιζαν τους Kvelertak γι αυτο το λόγο. [B]Και δεν είναι μόνο Έλληνες[/B][SIZE=“5”][B]Και δεν είναι μόνο Έλληνες[/B][/SIZE]. Απλά εφόσον οι Kvelertak δεν ηταν/είναι τόσο γνωστοί εδώ θα ήταν παράγοντας που ενισχύει το από πάνω.
Ναι οκ μερικες φορες όσα λεω ακουγονται σαν γενικεύσεις αλλά δεν είναι. Απλά νομίζω ότι έχω να κάνω με εξυπνα και μουσικοφιλα ατομα εδω μεσα που ξέρουν να ξεχωριζουν ποτε μιλάμε για περιπτώσεις και πότε όχι οπότε και δε χρειάζεται να κανω το διαχωρισμο κάθε φορά. [-X

[SIZE=“5”]
[B]ΕΝΤΙΤ[/B][/SIZE]

Και ο κλειστόμυαλος Έλληνας μεταλας τους ξέρει επειδή έκανε καλή κριτική το χαμερ και έπαιξαν support στους megadeth. End of story.

καπως ετσι ναι.