Kylesa

[-X

Το πόσο βαρβάτη είναι η Λάουρα (μπουρδελιάρης αλέρτ) φαίνεται σε τούτο δω το βίντεο όπου ανεβαίνει στη σκηνή και τραγουδάει (?) άψογα το “Left to Starve” των θεών.

\m/\m/\m/\m/\m/
(στο 0:50 το πιο τεμπέλικα σλατζ στέητζνταηβ έβερ)

απόψε.

Φοβερη μπαντα,το Static tensions ειναι δισκαρα.Τo time will… δεν το εχω ακουσει σχεδον καθολου μονο καποια τραγουδια.

Tζαμπα εχασα το λαιβ σημερα:(

Mπανταρα μπιχλιαρικη και τιμια,Λαουρα εχει πιο μεγαλα αρχιδια και απο τη Γκαγκα και ειναι μορφαρα,γαμω ηταν και στη χωραφα,ριφαρες και φωνητικα ρησπεκτ,time will…αγαπη μου μεγαλη…

Νεξτ ταιμ ελπιζω να ειμαι πιο τυχερος…

Από σήμερα περιμένουμε τον καινούριο δίσκο, που μπορεί να βγει και μες στη χρονιά. (Καλό που βγαίνει από Season of mist, γιατί βγάζουν τα καλύτερα τώρα τελευταία.) Πάμε μωρή μπαντάρα.

Νταμπλ ποστ για να μη σπαμάρω σε άλλα τόπικ.

Πολύ ειρωνικό, αλλά οι απόψεις μου έχουν ψιλοαλλάξει μετά από 2 μήνες.

Γιατί ακόμα δεν έχει κατακαθίσει ο ντόρος με το Static Tensions, και ηχογραφούν καινούριο άλμπουμ. Υπενθυμίζεται ότι έσκασε τέλη του 08, και έχουν περάσει λιγότερο από 2 χρόνια από τότε. Με ένα τόσο άψογο και επιτυχημένο άλμπουμ ποιος ο λόγος ακριβώς να γράψουν σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα?

Επιπλέον, είναι αυτό το άτιμο 55λεπτο της εμφάνισης στην σφεντόνα, που ήταν ναι μεν καλό, αλλά πολύ λίγο. Πολύ κόσμο που παρακολουθεί καιλέσα από παλιά τον έχει ξενερώσει. (εγώ δεν είμαι μέσα σε αυτούς)

Δύο τινά συμβαίνουν κατά την προσωπική μου άποψη: ή οι Κylesa θα γίνουν οι νέοι Μάστοντον, ή θα πέσουν στο ακριβώς αντίθετο τριπάκι.

Σε όποια περίπτωση πάντως, οι κινήσεις τους φαίνονται λίγο βεβιασμένες, και σαν να πηγαίνουν να κεφαλαιοποιήσουν την επιτυχία τους, που αν δεν είσαι μεγάλη μπάντα είναι πολύ δύσκολο να σε κρατήσουν. Και οι Κylesa δεν έχουν πείσει για το τι είναι.

Οι Black Sabbath βγάλαν τα τρία πρώτα τους μέσα σε ενάμισι χρόνο.

(όχι, ράντομ τύπε που θα πεταχτείς, δε συγκρίνω)

Ναι δε συγκρίνουμε, αλλά το 5ο άλμπουμ ξέρουμε όλοι πόσο καθοριστικό είναι.

Εμπάσει περιπτώσει, είμαι προετοιμασμένος για τα καλύτερα και τα χειρότερα.

μπορεί να τους έχει πιάσει διάρροια έμπνευσης, που ξέρεις.

sihaman, αλλες εποχές, όλοι τότε ηχογραφούσαν και μια και δυο φορες μες τη χρονιά.

Παίζει και να γίνεται αυτό που λέει ο Dude. Προσωπικά πολλές φορές είμαι της άποψης του τώρα που γυρίζει υπό την οπτική ότι όταν ένα συγκρότημα διανύει τη δημιουργική του φάση, έχει βγάλει γαμάτο δίσκο, γαμάει σε Tours και τα σχετικά έχει πολύ καλό ηθικό και με άλλα λόγια παίζει μεγάλη μπάλα. Το να προσπαθήσουν να εξαργυρώσουν την επιτυχία τους αρπακολατζίδικα δε θέλω να το πιστέψω γιατί μου έχουν δώσει πάρα πολύ την εντύπωση τίμιας μπάντας. Ελπίζω να μην κάνω λάθος ή να μην υπερτιμήσουν αυτοί της δυνατότητες τους.

Πάντως αν καταφέρουν και ξεπεράσουν αυτόν τον υπερδίσκαρο μιλάμε για Potential δίσκου της χρονιάς. Ήδη προς το παρόν φέτος δεν έχω βρει ακόμα το δίσκο που να με ταρακουνήσει αναλόγως με το Static Tensions.

ενώ τώρα οι Thou βγάζουν 48 κυκλοφορίες το χρόνο :razz:
καλά σκάω.

Εγώ γενικότερα είμαι της άποψης ότι “συνθέτω άλμπουμ όσο είμαι σε περιοδεία = θα βγει πατάτα”. Πρόσφατα παραδείγματα το blood mountain και το εάλω.

(μην πεταχτείς ράντομ τύπε να πεις ότι είναι δισκάρες. Κάτσε σκέψου πρώτα)

Βγάλε άλμπουμ, ολοκλήρωσε την περιοδεία, και μετά κάτσε πρόβαρε/τζάμαρε με τις ώρες/μέρες/μήνες/χρόνια, και ΜΕΤΑ μπες και γράψε.

Συντάσσομαι με την ομάδα των σκεπτικιστών και ελπίζω να διαψευσθώ!

http://www.youtube.com/watch?v=mtNGSXqS_A4&feature=player_embedded#!

λογικα καινουργιο κομματι το οποιο θα ειναι στο επερχομενο αλμπουμ(Spiral Shadow)…

New song up

Το νέο άλμπουμ προβλέπεται γαμηστερό!!! :thumbup::thumbup:

ξεκούρδισαν λίγο και τις κιθάρες ή μου φαίνεται??=P~

εβαλα να ακουσω το καινουργιο κομματι
και κατεληξα να εχω ακουσει 20 φορες απανωτα το Unknown Awareness:-k

ευοίωνα τα πράματα. έσπειρε το κομμάτι.

Εγώ απλά ελπίζω να αξιοποιήσουν,πλεον, το γεγονός ότι έχουν 2 ντράμμερς. Θέλω να πω ότι οκ,τα beats ακουγόντουσαν ακόμη πιο γεμάτα με 2 κρουστούς στο Static Tensions, και live είναι πολύ εντυπωσιακό να τους βλεπεις να παίζουν μαζί (και,τουλάχιστον στη Βιέννη που τους είδα εγώ,να πέφτουν ΑΚΡΙΒΩΣ ο ένας πάνω στα χτυπήματα του άλλου). Παρ’ όλα αυτά, παίζουν σχεδόν πάντα τα ίδια πράγματα, ακριβώς τα ίδια. Ε εαν έχεις 2 ντράμμερ στη μπάντα δεν έχει κανένα νόημα κάτι τέτοιο, το θέμα είναι να μπουν στη φάση του να παίζουν διαφορετικά,αλληλοσυμπληρούμενα θέματα και ρυθμούς,να δούμε τι θα βγεί.

Τότε η φάση θα αποκτήσει άλλο ενδιαφέρον. Και το έλεγαν και οι ίδιοι στις συνεντεύξεις του προηγουμενου δίσκου ότι τις δυνατότητες αυτές δεν τις έχουν εξευρευνήσει ακόμη.

Μαζί σου :thumbup:

Αύριο ξεκινά η ευρωπαϊκή τους περιοδεία για το Spiral Shadow. Και θα θελα να ξερα κύριοι διοργανωτές: τόσο δύσκολο είναι να τους κλείσετε φέτος, με τέτοιο δίσκο στις αποσκευές? Τους έχει μάθει και νέος κόσμος, το γκαγκάριν σχεδόν θα το γέμιζαν. Μερικές φορές δε μπορώ να καταλάβω τις εταιρείες παραγωγής με τίποτα.:-k