LACUNA COIL @18/11/2017 Principal - Θεσσαλονίκη @19/11/2017 Piraeus Academy - Αθήνα

Επιτέλους!

Και με Cellar Darling (βλ. Anna Murphy), εξαιρετικό πακέτο.

αυτό ακριβώς σκέφτηκα και εγώ…
η χαρά έγινε διπλή όταν είδα το support group

Lacuna coil από χτές … https://youtu.be/ww6jviEuBWw

και Cellar Darling https://youtu.be/eLfCzw8pTMg

Πολύ λίγος κόσμος…

οι lacuna εχουν περάσει πλέον σε άλλο επίπεδο καμία σχέση με αυτό που είχα δεί πρίν 6 χρόνια…
ο κόσμος λίγος αλλά και ο χώρος δεν είναι για τέτοια live. συναυλίες που στο γκαγκάριν θα ήταν μια χαρά στο academy εξαφανίζονται δεν μπορεί να γίνει ατμόσφαιρα εκει μέσα .
οι cellar darling για μένα ήταν απογοήτευση. Η κοπέλα που δεν θυμάμαι το όνομά της γλυκιά και συμπαθητική αλλά πολύ μέτρια σαν τραγουδίστρια και δεν δείχνει οτι μπορεί να αντέξει το ρόλο της frontwoman. Γενικά μου έβγαλαν εναν ερασιτεχνισμό και στην παρουσία τους και στις συνθέσεις τους . Εντάξει είναι η πρώτη τους περιοδεία αλλά τα μέλη τους έπαιζαν χρόνια με τους elluveitie περίμενα περισσότερα απο αυτούς.

Προς τα πάνω ή προς τα κάτω;

προς τα πολύ πάνω
έχουν αέρα μεγάλης μπάντας πλέον, τρομερή παρουσία και επαγγελματισμός πάνω στην σκηνή

Τραγούδια έχουν όμως ρε;

Τέλος πάντων, δε σας τη σπάω άλλο. Έχουν υπάρξει πολύ καλό συγκρότημα και η Κάμπια είναι σούπερ.

1 Like

Δεν ξερω για την συγκεκριμενη συναυλια αλλα το Piraeus Academy ειναι φοβερο μαγαζι και εχω δει εξαιρετικα live εκει. Ο ηχος στο Gagarin τις τελευταιες 3-4 φορες που πηγα ηταν απαισιος, ενω στο Piraeus Academy εχει παντα καλο ηχο. Τωρα βεβαια αν ειχε λιγο κοσμο η συναυλια μπορει οντως να ηταν πιο ψυχρο το μαγαζι επειδη ειναι μεγαλο.

συμφωνώ μαζί σου οτι το μαγαζί είναι πολύ καλό με μεγάλη επιτέλους σκηνή και πολύ καλό -συνήθως- ήχο.
αλλά όταν βάζουν μεσαία ονόματα εκεί η συναυλία είναι χαμένη απο χέρι.
ο χώρος δείχνει πολύ άδειος , η ατμόσφαιρα είναι κρύα και οι καλλιτέχνες ξενερώνουν και αυτοί που παίζουν σε άδειο μαγαζί.
πέρυσι είχα πάει annihilator οι οποίοι παραδόξως είχαν περισσότερο κόσμο απο lacuna (αυτά μόνο στην ελλάδα μπορούν να συμβούν) σε μια συναυλία που αν είχε γίνει στο γκαγκάριν θα είχε σχεδόν γεμίσει και θα είχε καεί το πελεκούδι. αντί αυτού παίζανε μπάλα στην αρένα και είδαμε ενα ξενέρωτο πράγμα.
πρόσφατα πήγα kamelot και είχε τρομερή ατμόσφαιρα αν μας βάζανε στο academy το μαγαζί θα ήταν όπως και χθές και θα βλέπαμε μια σούπα .

Ειχα παει και εγω Annihilator και οντως δεν ειχε πολυ κοσμο αλλα δεν ηταν και ξενερωτη η φαση οπως λες, τουλαχιστον μπροστα που ημουν εγω κομπλε ηταν. Σε γενικες γραμμες ομως καταλαβαινω τι λες, για ενα πιο μεσαιο ονομα καλυτερα καποιο αλλο μαγαζι που γεμιζει πιο ευκολα.

Εκτός από μία φορά.

Τα συγκροτήματα που φέρνει η Didi, τα πάει στο Academy που είναι δικό της. Σιγά μη νοιαστούνε για την ατμόσφαιρα και για όλα τα υπόλοιπα που λέτε/λέμε - δεν πληρώνουν νοίκι, είναι no brainer.

2 Likes

Και εκεινη την φορα δεν ηταν χαλια οπως στο τελευταια live στο Gagarin ο ηχος απλα οχι τοσο καλος οσο στις αλλες συναυλιες στον συγκεκριμενο χωρο.

χτες πάντως δεν ήταν didi η συναυλία νομίζω

sorry man. αλλά… η κοπελά στους CD απλά είναι ασχημη. επίσης δεν έχει σκηνική παρουσία. τέλος ενω εχει φοβερή τεχνική, φωνιτικά, ΔΕΝ βγάζει γκάζια δεν έχει ενταση στην ερμηνία της απλά και όμορφα. Ούτε γκρουβάρει η μπάντα ιδιαίτερα (που μετά οι Lacuna παίζανε πολυ μοντέρνα και έκανε πολυ μεγαλύτερη αντίθεση). Οι συνθέσεις είναι παρόμοιες και βαρετές εκτός απο τα single. Αν κάποια μπάντα δε στεκόταν, αυτή ήταν η πρώτη. Επίσης συμφωνώ οτι οι Lacuna παίζαν “άλλη μπάλα”, αλλα απο όταν έγιναν “μεγάλοι” στο Αμέρικα έχουν κάνει πάρα πολλά live, επομένως δεν είναι μυστήριο.

Μιλάμε για την ίδια;

Ναι για την ιδια μιλαμε.

cd λιγα πραγματα.ετσι και ετσι. lacuna αρκετα ανεβασμενοι.αυτος ο διοργανωτης μπορει εχει καμια συμφωνια με πειραιως.γιατι τα λαιβ του ολα εκει τα κανει.μικρες-μεγαλες μπαντες.σκαμπια τη γνωρισα χοτελ :kissing: .την νομιζα πιο ψηλη.ενα μετρο ειναι.και στα βιντεο φαινετε διαφορετικα και στη σκηνη.:smile: ουνα φατσα ουνα ρατσα.αλλα πολυ γλυκια ειναι αν και 45αρα δε της φαινετε.