Lives

Επαιξα ενα στοιχημα της προαλλες και υποσχεθηκα στον εαυτο μου οτι αν το επιανα θα έβγαζα εισιτηριο για τη συναυλια του Νικ Κεϊβ. Εντελει οντως συνεβη αυτο αλλα δυστυχως δεν ψηνεται κανεις απο την παρεα. Δεν εχει τυχει να ξαναπαω μονος μου σε λαιβ. Αξιζει η εμπειρια ή ειναι η παρεα αυτη που φτιαχνει το κλιμα;

Προφανώς και αξίζει η εμπειρία όταν βλέπεις τον αγαπημένο σου καλλιτέχνη. Η παρέα καλή αλλά έρχεται δεύτερη.

Παράδειγμα: Έρχονται οι Metallica του χρόνου και δεν θα πας επειδή η παρέα σου είναι σκυλάδες?

1 Like

Σωστό αυτο αν και για μεταλλικα θα σκιζονταν ολοι :stuck_out_tongue_closed_eyes: Με αυτη τη λογικη το έκλεισα κι εγω απλα μετα αρχισα να εχω δευτερες σκεψεις. Το παραδειγμα σου ειναι τυχαιο ή ξερεις κατι και δεν το λες;

Να πω την αντίθετη άποψη ;;

Το 80% των συναυλιών το έχω περάσει μόνος μου. Και είναι σκατά να είσαι μόνος ( έχει και θετικά όμως λιγότερα αλλά έχει )

Το 50% τουλαχ. από αυτές που ήθελα να παω αλλά δεν πήγα είναι ότι θα ήμουν μόνος μου .

Αν αφορά όνομα που δεν θέλω να χάσω , θα πάω ούτως ή άλλως . Στα ντεμί όμως δεν την παλεύω χωρίς παρέα

Το φορουμ έχει βοηθήσει :kissing_heart:

2 Likes

Πολυ σεβαστη αποψη και το πιστευω οτι οταν εισαι μονος μπορει μετα απο ενα σημειο να μην την παλεψεις.
Αλλα ο Νικ ειχε ερθει το Νοέμβρη και επειδη ήμουν γενικοτερα σε μια δυσκολη φαση δεν πηγα ενω ηθελα πολυ και το μετάνιωσα. Οποτε οταν ανακοινωθηκε το 2ο λαιβ εβαλα τα δυνατα μου να βρω τα λεφτα επειδη ειχα ηδη βγαλει εισιτηριο για Μεϊντεν.
Δεν επαιζε να χασω για 2η φορα την ευκαιρια να τον δω οποτε το να βγαλω το εισιτηριο ηταν η ευκολοτερη αποφαση που πηρα τελευταια :stuck_out_tongue: Απλα σκεφτομουν λιγο τις τελευταιες μερες μήπως τελικα παιζει μεγαλο ρολο και το να εχεις παρεα σε ενα λάιβ.

Αναλόγως τον άνθρωπο και το λαηβ

Άλλοι θα προτιμήσουν να παρακολουθήσουν “τέχνη” μόνοι τους . Σε Άλλους τους κάθετε βαριά και θέλουν παρέα

Άλλοι θέλουν διασκέδαση με παρέα , άλλοι μόνοι

1 Like

Εχεις δίκιο θα το τολμησω για πρωτη φορα και θα δω πως θα παει. Ευχαριστω για τις συμβουλες παιδια

Παντως αν καποιος/καποια θελει να παει στο λαιβ ή εχει ηδη βγαλει εισιτήριο και ειναι σε παρομοια φαση ευχαρίστως να παμε μαζι να τιμησουμε το Νικο

ειχα χασει καποια λαιβ επειδη δεν υπηρχε παρεα αλλά μετα ειπα δεν παει αλλο και αρχισα να πηγαινω μονος μου. Την ωρα του λαιβ δεν εχει καμια διαφορα για μενα. Θυμαμαι μαλιστα οταν ειχα παει RHCP με παρεα, την ωρα του By the Way βρεθηκαμε 20 μετρα μακρια. Το “προβλημα” ειναι πριν αρχισει το λαιβ ειδικα αν θελεις να πας νωρις να πιασεις και καμια καλη θεση. Εκει μπορει να βαρεθεις αλλα 2018 εχουμε, κινητο-ιντερνετ λυνεται το προβλημα και αν εισαι κοινωνικος πιανεις κουβεντα και με αλλα ατομα.

Συνήθως για να ειμαι ειλικρινής οταν παω σε λαιβ δεν πολυασχολουμαι με την παρεα. Ακομα και κολλητοι να ειμαστε προτιμω να γουσταρω με τη μουσικη και να κραταω τα λιγα δευτερολεπτα που μεσολαβουν αναμεσα στα τραγουδια για να χωνέψω αυτο που ειδα και να ξεκουραστω απο το headbanging :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like

Επειδη ειμαι καινουριος στο Φόρουμ, υπαρχει καποιο section στο οποίο θα μπορουσα να αναζητησω παρεα για καποιο λαιβ;

όχι αλλά φτιάξε εσύ ένα

Εκει που λεει “Διαφορα” ας πουμε; ή οπουδηποτε;

ας προτείνει κανας mod

Οκ ευχαριστω :grin:

Κοιτα στον ανθρωπο ειναι, αλλα οταν ειμαι σε λαηβ αγαπημενης μπαντας και παρεα να εχω συνηθως ειμαι στον κοσμο μου, αντε να γυρισω να πω καμια κουβεντα καθε τοσο αλλα γενικα ειναι ατομικη εμπειρια.

Απο την αλλη αμα εισαι ετσι και ετσι θες περισσοτερο την παρεα, να πεις και καμια κουβεντα με τον διπλανο σου.

1 Like

Σε νιωθω φουλ περιπου το ιδιο έγραψα κι εγω πιο πανω. Συνηθως αισθανομαι και αβολα κιολας γιατι περνανε 2 ωρες και δε λεω κουβεντα σχεδον :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like

Φιλε, αν περιμενα απτις παρεες θα ειχα δει μια φορα deep purple κι αλλη μια ροτζερ γουοτερς αλλα αντιθετως εχω παει κοντα στις 100 με τις 70 τουλαχιστον να ειμαι σολο. Το θεμα, μεχρι να συνηθησεις, ειναι μεχρι να σβησουν τα φωτα, μετα παιζεις μπαλα. Εγω πλεον δεν εχω κανενα θεμα απτη στιγμη που θα παω. Μολις γυρισα απτο up the hammers και μαντεψε, παλι μονος πηγα. Με ενα πακετο τσιγαρα και 3-4 βοτκουλες μια χαρα περασα.
Το θεμα ειναι αργοτερα να μην κοιτας πισω και να σκεφτεσαι συναυλιες που εχασες απο ελλειψη παρεας, απο θεμα οικονομικο ολοι την εχουμε πατησει (ααα ρε dio :cry:)

3 Likes

Δυστυχως δεν εχω ακομα τοσες εμπειριες σε συναυλιακο κομματι αλλα εχεις απολυτο δικιο. Κι αυτο ισχυει γενικα στη ζωη πιστευω, αμα δεν βρεις την καταλληλη παρεα καλυτερα να το κανεις μονος σου παρα να μην το κανεις, ειτε μιλαμε για ενα λαϊβ ειτε για ενα ταξιδι ειτε οτιδήποτε.

Εχω παει παρα πολλες φορες μονος μου σε λαιβ. Πολυ ωραια ειναι με παρεα, αλλα εγω σχεδον παντα παω πρωτιστως για το λαιβ. Οποτε μεταξυ του να παω μονος και να μην παω καθολου, σχετικα ευκολα επιλεγω το πρωτο.