Mονο 27/2/10 αθήνα, 26/2/10 θεσσαλονίκη

Δίπλα στην παγωτομανία είναι. :roll:

τώρα κάτι μου είπες :stuck_out_tongue:

(πάνω πάω)

Έχεις ανέβει στην πλατεία Ηρώων(πλατεία Ψυρρή) από Μοναστηράκι, στρίβεις αριστερά στο στενό που ήταν τον Corto Maltese(όχι όλο αριστερά όπως σε πάει ο δρόμος, στο επόμενο στενό από τα αριστερά σου) και στο 1ο δεξία που είναι ένα μεγάλο κτίριο Ασλάνης, προχωράς λίγα μετρα και το βλέπεις στ’αριστερά σου.
Τα λέμε εκεί :wink:

Για πείτε οι Θεσσαλονικείς…

Έχουμε καμια ιδέα για μέγεθος/ποιότητα χώρου?

Απο παλαιότερο ποστ…

Έξοχη συναυλία. Η μουσική τους ζωντανά παιγμένη προκαλεί ακόμα μεγαλύτερο “χάσιμο”… Έπαιξαν 100 λεπτά non stop, και τελείωσαν χωρίς ανκορ και χωρίς να βγάλουν κιχ :D. Η τυπική γιαπωνέζικη ταπεινότητα ασφαλώς, ασφαλώς. Για το ποιά κομμάτια παίχτηκαν δε μπορώ να πω καθώς δε γνωρίζω τη δισκογραφία τους, πάντως samples με συμφωνικές ορχηστρες κλπ δεν είχαν, ήταν καθαρά ροκ.

Μοναδική παραφωνία οι μπόλικοι “είδα φτηνό εισιτήριο και μπήκα” τουρίστες, που θεωρούσαν τα ήσυχα μέρη των κομματιών των MONO ως κατάλληλο σημείο για κουβεντούλα και χάχανα και χαλούσαν όλο το trip. NIΩΣΤΕ λίγο ρε…

Σημειωτέον, αν πάτε να συνυπολογίσετε στα έξοδα ότι θα αφήσετε κάτι και στο merchandise, έχουν ωραία μπλουζάκια και βινύλια (και cd φυσικά).

Γενικά με 15-20 ευρω εισιτήριο μιλάμε για πραγματικό value for money gig, όχι αστεία. Αν μπορούσα θα τους ξαναέβλεπα και σήμερα.

Αυτά από μένα. Have fun!

YΓ1: μ.ο. ύψους έχουν 1.60 8O :lol:

Σε αντίθεση με τον μακρυμάλλη που ρύθμιζε τα όργανα ο οποίος μόνος του έφερνε τον μέσο όρο στο 1,80.

Setlist:

[SPOILER]Ανοίξαν με το Ashes In The Snow και κλείσαν με το Everlasting Light, πρώτο και τελευταίο κομμάτι αντίστοιχα απο το τελευταίο τους άλμπουμ. Σύνολο παίξαν 9 κομμάτια μαζί με τα 2 που προανέφερα. Εγώ πέρα απο αυτά αναγνώρισα τα: Sabbath, Yearning και Halcyon (Beautiful Days). Τα άλλα δεν τα ήξερα.

Το Moonlight πάντως δεν το έπαιξαν.[/SPOILER]

Ναι, αλλά αυτός δεν είναι ούτε μέλος του γκρουπ, ούτε γιαπωνέζος. Μη προσπαθείς να θολώσεις τα νερά διαδίδοντας μισές αλήθειες! :stuck_out_tongue:

Οι Mono ήταν πολύ καλοί,πολύ δυνατοί με αρκετή εκφραστικότητα.

Παρόλα αυτά ο ήχος ήταν σε αρκετά μέτρια επίπεδα,ιδιαίτερα όταν παίζαν τα ξεσπάσματα των κομματιών τους πολλές φορές άκουγες αρκετή βαβούρα.Ένα ακόμα μείον φυσικά οι Ελληνάρες οι κάγκουρες που μιλούσαν συνέχεια…

Αν γινόταν principal η συναλία θα ήταν απείρως καλύτερη,και αν είχαμε το κοινό τον Crippled Black Phoenix θα εκτοξευόταν στον Θεό(όπως η συναυλία των CBP).

Ελπίζω σε καλύτερο χώρο την επόμενη φορά…

ΥΓ:Το Yearning ήταν καταπληκτικό,ανατρίχιασα.

Λοιπόν, καταρχάς όσον αφορά το μουσικό κομμάτι δεν υπάρχει κάτι να σχολιάσω, οι Mono ήταν άψογοι όπως πάντα.

Εκείνο που θέλω να σχολιάσω είναι ο χώρος, το Μύγα club. Καταρχάς μας πήρε 20 ολόκληρα λεπτά μέχρι να το βρούμε. Ναι οκ, ξέρω ότι η περιοχή είναι γνωστή αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να τη ξέρουμε εμείς. Κανείς από όσους ρωτήσαμε δεν ήξερε που ακριβώς είναι και κανείς δεν έδωσε ακριβείς πληροφορίες. Τέλος πάντων, με αυτά και με κείνα βρήκαμε τον χώρο. Οι Mono δεν είχαν βγει ακόμα οπότε όλα καλά (αλήθεια, γιατί το εισιτήριο έγραφε “Έναρξη:22:00”;" ). Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι ο χώρος ήταν τόσο γεμάτος που δεν μπορούσες να δεις το συγκρότημα. Ουσιαστικά το πρώτο μισό του live δεν βλέπαμε το συγκρότημα. Γενικότερα το πρόβλημα μου ήταν η διαμόρφωση του χώρου, θα έπρεπε να ήταν αλλιώς στημένος ώστε να χωράει περισσότερο κόσμο κάτω και να υπάρχει καλύτερη ορατότητα. Η μόνη μου παρηγοριά ήταν οι ποστ-ροκούδες και τα μπουτάκια τους.

Το μόνο σίγουρο μετά από αυτήν την ανταπόκριση του κόσμου στη Θεσσαλονίκη είναι οτι η Venerate δεν έχει άλλη δικαιολογία να μην φέρνει μπάντες εδώ.

Αργος και βασανιστικος θανατος στη μεθυσμενη τσουλα που εσκουζε,στους μαλακες του μπαρ και στους υπολοιπους 7-8 που δε σκασανε μεχρι και τη τελευταια νοτα.

Οση ωρα δεν ηταν εκει το μυαλο μου,ηταν τελεια…

4 + 1 θηλυκή γιαπωνεζούλα εθεάθησαν στη Μητροπόλεως πριν καμια ώρα

αυτο. περιμενα αρκετα λιγοτερο κοσμο. αν το βουλωναν και λιγο μερικοι βεβαια και κρατουσαν την κουβεντουλα για μετα θα ταν καλυτερα.

Καρκίνο. Με πολλές μεταστάσεις

Sorry σε Tyler και ChrisP που δε χαιρέτησα, αλλά τρέξαμε για φαΐ και ΚΑΡΕΚΛΑ.

Νο hard feelings. :wink:

Τέλειο live, δεν μπορώ να πω περισσότερα, ήταν και ιδιαίτερη βραδιά για μένα σήμερα.
Η Μύγα είχε φανταστικό ήχο αλλά απαράδεκτη ορατότητα στη σκηνή.

Αυτό αρχικά…να μείνεις αγάμητη μωρή μέχρι τα βαθειά γεράματα που θα έρθει να σε πάρει μόνο ο Χάρος…έπρεπε να σε πετύχουμε σε τίποτα Κylesa να μην σου μείνει δόντι για δόντι!

Μου άρεσε περισσότερο απο το live του Απρίλη! Η μύγα μικρός, ζεστός χώρος με πολύ κακή οπτική όμως…ίσως φταίει ότι τίγκαρε…σε πιο χαλαρά live μπορεί να αποδειχτεί καλός συναυλιακός χώρος…ο ήχος ήταν πολύ καλός αν και στην αρχή ήταν πολύ δυνατά…

Ντάξει οι Mono όπως πάντα εκπληκτικοί, ταπεινοί και τα κλασσικά…παίξανε υπέροχα για πολλοστή φορά…το κοινό πέρα απο την παραφωνία της ηλίθιας νομίζω ανταπεξηλθε στο live…για μενα δυνατότερες στιγμές pure as snow, yearning & everlasting light…Δυστυχώς μόνο moonlight μου μένει πια να δω απο αυτόυς…

Στο live ήμασταν με chrisp & stelio…ειδικά ο chris φαίνοταν πόσο έντονα το ζούσε όλο αυτό…ο Στέλιος εκτός του ότι έφυγε χωρίς να χαιρετήσει μας είχε κ πλάτη…:stuck_out_tongue:

Setlist

Ashes in the snow
Burial at the sea
The kidnapper bell
Pure as snow
Sabbath
Yearning
Follow the map
Halcyon (Beautiful days)
Everlasting light

Γιατι δεν της εσπασε την μυτη κανεις αυτης της καριας εκει διπλα; Απορω. Και με το να βριζει ο κοσμος εκανε χειροτερη την κατασταση. Μεγαλη ξενερα ν’ ακους τις νοτες που σπαραζουν συνοδευεμενες απο “γαμω την παναγια σου”…
Ξεκινησαν και τελειωσαν με αγαπημενα κομματια (’: Κατα τ’ αλλα ωραιος χωρος η Μυγα, η ορατοτητα ηταν λιγο κακη. Μεγαλη μαλακια που θυμηθηκαν τον ανοργασμικο εαυτο τους οταν ειχαν μπει οοοοολοι μεσα στο τζαμπα και αφησαν 4 κακομοιρηδες απ’ εξω. Τελος παντων. Κραταω οτι οι Mono γαμησαν και οτι μετα το live ανεβηκαν αρκετα στα ματια μου. Να μας ξαναρθουν συντομα :smiley:

Σοβαρά ρε, ένα μπουκέτο υπόθεση ήταν.
Γιατί δεν το κανε κανείς, επειδή ήταν γυναίκα?

Τάηλερ μη δίνεις πληροφορίες! :stuck_out_tongue: