Manowar - Principal, Θεσσαλονίκη[17.3.2011] + [18.3.2011] + [19.3.2011]

ελα φιλε εγω ειμαι αυτος που ειπε την μαλακια οπω λες…παιδια απο το φορουμ με ξερουνε και ξερουνε πως και ειμαι και φαν της μπαντας και ημουνα και την παρασκευη απο τις 12.00 στο πρινσιπαλ και πως αν προλαβαινα θα ημουνα κα το σαββατο…λοιπον δεν εχω καποιο λογο να σε πω ψεματα ουτε να κατσω να κραξω…λεω αυτα που εμαθα απο καποια ατομα απο την διργανωση…θες να το πιστεψεις καλως δεν θες…στα @@@@ μου…δεν ειπα και αυτα τα ατομα…βγαλτε βιντεακι να το ανεβασω στο ροκινκ να με πιστεψουνε

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

E αρα δεν ειναι το θεμα οτι λες μαλακιες εσυ, αλλα αυτοι που σου το ειπαν, οι οποιοι φυσικα μπορει να ειχαν τους λογους τους να βγαλουν μια τετοια παραπληροφορηση. Δεν μπορεις να γνωριζεις τι εχει παιχτει παρασκηνιακα και αν οι διοργανωτες ειχαν καμια αντιπαραθεση με τη μπαντα ωστε να βγαλουν τετοια μουφα ειδηση.
Αλλωστε το βιντεο που ποσταριστηκε, στο οποιο ανεβαζει μαζι τους στη σκηνη ατομο με καροτσακι, και μαλιστα με δικη του πρωτοβουλια, διαψευδει πανηγυρικα αυτα που λεγονται για το περιστατικο και τον χαρακτηρα του ντεμαιο.
Επισης, σου επαναλαμβανω οτι εγω εβλεπα να υπαρχει κανονικα κοσμος στον εξωστη.

το ότι μπορεί να υπάρχουν καλοθελητές δεν είναι ούτε καινούργιο ούτε πρωτοποριακό… ο σταματούκος πχ τι συμφέροντα είχε να βγάλετι τη βρώμα για προηχογραφημένα στα ive του 94??? το ίδιο μπορεί να συμβαίνει και τώρα,έτσι απλά χωρίς συγκεκριμένο λόγο.

Ο Μιχάλης είναι ο βασιλιάς μας! Καλά έκανε και την είπε στον άλλο! Είναι χρέος του ηγέτη!! Τον λέμε ετσι στην παρέα μου επειδή είναι ίδιος με τον Theoden από το Lord of the rings την ταίνία! Απλά σε νεότερη έκδοση! :smiley:

Εγώ πάντως είδα ένα παιδί με αναπηρικό αμαξίδιο την Πέμπτη να βλέπει τη συναυλία στο παταράκι εκεί που έχει τα καθίσματα και τα τραπεζάκια κανονικά!Δεν νομίζω να έγινε καμια κφρίλα άλλη!!:!: Κανένα bootleg apo τις 3 μέρες έχουμε?:p:lol::smiley:

ΝΑ ΓΡΑΨΩ Κ ΕΓΩ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΟΥ… ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΙΠΩΘΕΙ ΗΔΗ. ΟΙ MANOWAR ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΙ! ΕΓΩ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΒΕΒΑΙΑ, ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΔΕΙ 94, 99, 07 Κ ΤΩΡΑ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ, ΤΟ ΕΧΩ ΕΜΠΕΔΩΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΝΑ ΣΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ! ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΓΚΕΛΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΝΑΠΝΟΗΣ ΑΠΟ ΝΤΕΜΑΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΑ, ΕΛΙΩΣΕ Η ΜΟΥΡΗ ΜΟΥ, ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ Κ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΥΛΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ! ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΘΑΡΑ Κ ΤΟ ΞΕΡΩ, ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ BATTLE HYMN ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Κ ΠΑΘΟΥΣ , ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ, ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΙΣΑΞΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΛΙ ΤΟΥ BATTLE HYMN ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ Κ ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ!!! ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΥΛΑ ΜΙΛΑΜΕ! ΣΕΤΛΙΣΤ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΟ, ΚΟΙΛΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΜΕ 2-3 ΚΟΜΜΑΤΙΑ (ΕΧΕΙ ΕΙΠΩΘΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ… Κ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΩ), ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΚΡΑΤΗΜΑ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ…ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΓΚΕΛΟ ΞΑΝΑ, ΑΡΚΕΤΑ ΑΚΡΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑ ΤΟΝ ΧΑΜΤΖΙΚ(ΦΟΒΕΡΗ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ ΠΟΥΛΕΝ ΜΟΥ!), ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ! ΚΑΥΛΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!!! ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ…(ΤΣΙΜΠΗΣΑ Κ ΧΟΡΔΗ - Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΠΟΖΕΡΙΕΣ ΑΠΟ ΝΤΕΜΑΙΟ, ΑΛΛΑ SHOW MUST GO ON…). ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ ΠΙΣΩ ΓΑΛΑΡΙΑ ΣΤΑ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ, ΣΚΕΦΤΗΚΑ 3 ΜΕΡΕΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΤΣΕ ΜΙΑ ΠΙΣΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΙΚΑ, ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ Κ ΔΟΥΛΕΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ…). ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ Κ ΧΩΡΙΣ ΚΟΙΛΙΑ ΣΤΟ ΣΕΤΛΙΣΤ(ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ, ΑΝΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ)…ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ MANOWAR ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑΝ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΣΚΑΣ ΤΟΣΑ ΦΡΑΓΚΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΟΛΥΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ, ΑΠΛΑ Κ ΟΜΟΡΦΑ.
-ΟΙ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΔΕΣ ΗΤΑΝ ΟΝΤΩΣ ΣΠΑΣΑΡΧΙΔΕΣ, ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΤΟΛΕΣ, ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ ΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΜΥΛΟ, ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ, ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.
-ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ, ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΗ ΓΙΑ ΔΙΣΚΟ, ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΛΛΑΔΑ…
-ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΧΑΛΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΦΑΣΗ? ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑ Κ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΞΕΝΟΣ, Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΤΙΜΗΣΕΙ, ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ΤΟΥ ΝΤΕΜΑΙΟ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ!!
-ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΗΧΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΜΕΡΗ Κ ΛΟΙΠΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ…ΑΠΛΑ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΑ. ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΑΥΛΙΑ MANOWAR ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ…

  • …ΕΙΔΑ Κ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΥ ΤΥΠΟΥ… ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΖΟΛΕ, ΓΙΑ ΚΟΜΠΛΕΞ, ΑΝ ΞΑΝΑΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΘΗΝΑ Κ ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΠΟΥΖΟΥΚΤΙΣΙΔΙΚΟ…ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΣΕΝΑ ΤΩΡΑ, ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΟΜΠΛΕΞ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΧΕΙ ΤΑΙΣΕΙ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΜΕ ΨΩΛΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ Κ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΩΘΗΜΕΝΟ…ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΕΒΗΚΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΛΑ Κ ΕΧΕΙ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ. ΠΟΛΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΟΜΩΣ…

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ, ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ MANOWAR, ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ (ΛΙΓΟΙ Κ ΚΑΛΟΙ), ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ Κ ΕΜΕΙΣ Κ ΑΥΤΟΙ Κ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΚΟΜΑ…ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΕΥΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΡΑΦΙΚΗ…

μ’ αρέσει που στο nickname δεν έχεις βάλει ούτε καν κεφαλαίο γιώτα.

και εγραψε και συντομα τη γνωμη του…μπρος-πισω θα ναι αλλα δε ξερω πως να το γυρισω

το τελευταίο που μας έλειπε είναι αθηναιο-σαλονικιώτικη κόντρα :stuck_out_tongue:
αθηναίος είμαι και πέρασα σουπερ πάνω, όπως σουπερ περνάω όποτε ανεβαίνω. γενικότερα οι βορειοελλαδίτες είναι γαμώ τα παιδιά, αλλά όσοι φώναξαν ουυυυ στο αθηναίοι κάναν μαλακία :slight_smile: όπως μαλακια θα κάναν και οι δικοί μας σε αντίστοιχη περίπτωση αν το έκαναν.αλλά ντάξει , πιο κολλημένοι υπάρχουν παντού-δε τρέχει και τίποτα!

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑNOWAR

τι αλλο θα βαλουν δηλαδη μεσα στην μπουγατσα;;;

:stuck_out_tongue:

Κάποιος που είδαμε συναυλία μαζί, έλεγε στο τηλ. “Έχω ανέβει Σαλόνικα να δω τους Μπουγάτσα με Σπαθί”

Ό,τι να ναι ο καθένας.

Πάντως εγώ πέρασα μια χάρα και τώρα και όταν είχα ξανανέβει το … 98 (πρόσφατα).

ιακωβ εμενα μου φανηκε σαν μπουζικτσιδικο με τα τραπεζακια
ο χωρος δεν μαρεσε αν και ειχε πολυ καλο ηχο
τωρα τα αλλα που λες για μπουγατσες και ψωλες προφανως
αναφερεσαι σε αλλον δεν αναφερα κανενα τζολε

για το de maio ειπα σε αλλο post οτι ειναι κομπλεξικος
που απλα θα μπορουσε αντι να βριζει
να εξηγουσε στον κοσμο ευγενικα να σταματησει το σερφ
(και εκανα καποια αναφορα στην ιστορια οπως εκανε ο de maio
γιατι βγηκαν καποιοι και ηπαν οτι ειπε τα ιδια και τις 3 μερες
εννοωντας με ολα αυτα οτι εδω αθηνα το κοινο θα ηταν πιο φανατικο
οπως και ιστορικα σπαρτιατες-αθηνα ηταν πιο πορωμενοι
που σκαλωσες δεν καταλαβαινω??ισα ισα εσεις γιουχαρατε
χωρις λογο για τους αθηναιους αλλα και παλι
δεν νομιζω να σκαλωσε κανενας απο μας
και εχω και συγγενεις απο κει

με χαλασε για το σερφ προτιμαω
την αθηνα στο gagarin πχ den yparxoyn τραπεζακια γαι να μου θυμιζουν μπουζουκια
εννοειται οτι ολοι περασαμε μια χαρα δεν καταλαβενω που ειναι το κομπλεξικο πανω σε αυτο
δε θελω να βλεπω πχ doomsword και να μου φαινεται ο χωρος
σαν μπουζουκια το κακο που το βλεπεις σε αυτην την ιστορια???

προσωπικα σε αυτο τον χωρο δεν θα ξαναερχομουνα για να δω manowar

μακαρι να αρεσε σε ολους τους αλλους
αλλα δεν υπαρχει και λογος να μαλωνουμε και να βγουν τωρα αλλοι 100
και να μας ζαλισουν τα αρχιδια
χαλαρα που λετε και σεις 8)

Ρε ΟΚ, ξεκολλάμε. Σαν χώρος ήταν λίγο κυριλέ και από έξω και μέσα, αλλά η σκηνή ήταν τοποθετημένη έτσι ώστε έβλεπες από παντού χωρίς πρόβλημα σε σχέση με Gagarin-Fuzz, συν του ότι τα μπαρ ήταν αρκετά μεγάλα . Οπότε εμένα μου άρεσε σαν χώρος, του χάλαγε την αισθητική λίγο τα τραπεζάκια απάνω, αλλά κατά τα άλλα μια χαρα!!

Επίσης, εγώ πρώτη φορά ανέβηκα να μείνω λίγες μέρες Σαλόνικα και πέρασα υπέροχα και ο κόσμος ήταν μια χαρά (κι ας είμαι γηπεδικός και λίγο προκατηλειμένος:p. ΟΚ, υπήρχε μία καζούρα όταν έλεγες ότι είσαι από Αθήνα, αλλά στα πλαίσια του χαβαλέ κι έτσι - εκτός αν είσαι κάγκουρας εσύ και αρπάζεσαι με το παραμικρό. Προσωπικά όταν ψιλοακούστηκε η γιούχα για τους Αθηναιόυς στη συναυλία, εγώ απλά γέλασα.

Επίσης, στο να συμπαθήσω την πόλη, βοήθησε ότι ξαναείδα σε μικρό venue το αγαπημένο μου συγκρότημα 3 συνεχόμενες βραδιές(όπως τότε που ήμουν πιτσιρικάς στο Αγκάθι) και ένιωσα συναισθήματα που είχα χρόνια νια νιώσω!!!
Όπου πήγαινες στην πόλη υπήρχε ένα vibe για τους Manowar, στα ροκάδικα κλπ, γυρίσαμε τα μπαράκια παντού και γενικά ΄ΜΕΤΑΛ, MANOWAR ΚΑΙ ΚΡΕΠΑΛΗ!

Και πάνω στην έμπνευση και στην κάβλα από το πρώτο live της Πέμπτης και το αντίκρυσμα του Αρχηγού από τόσο κοντά μετά από χρόνια, βγήκαμε καπάκι στα μπαράκια και πάνω στην τρέλα μας γνώρισα ένα υπέροχο Σαλονικιότικο κοριτσάκι, με την οποία καταλήξαμε να γίνουμε αυτοκόλλητοι κατευθείαν, έφυγε απ’το σπίτι της και έμενε μαζί μου πρωί βράδυ, περιμένοντάς με καρτερικά κάθε βράδυ να επιστρέψω από την μάχη με τους βασιλιάδες:p, μου γνώρισε την πόλη ακόμα καλύτερα και τώρα δεν ξαναβλέπω την ώρα να επιστρέψω εκεί πάνω!

Είμαι πλέον πίσω στο γραφείο αλλά ακόμα ζω σε ένα παράλληλο σύμπαν, όπου το το απογευματάκι θα πάμε για καφεδιά Αριστοτέλους, το βράδυ θα δούμε τους Βασιλιάδες και καπάκι θα βγούμε στα ροκάδικα, Λαδάδικα ή Βαλαωρίτου μέχρι πρωίας!

Παντα τέτοια!!

ναι και γω θα προτιμουσα να τους εβλεπα κανα μπλοκ33 η κανα 8ball να μασταν ο ενας πανω στον αλλο, να μην βλεπαμε τιποτα, να εχει μετριο ηχο αλλα τουλαχιστον δεν θα χε τραπεζακια ρε πουστη. μα αυτο το πρινσιπαλ δηλαδη, λες και κανει και αλλα λαιβ περα απο μεταλ και υπαρχει κοσμος που θελει να καθεται.

Που λετε οτι το principal σας φανηκε για μπουζουξιδικο, η φαση ειναι οτι οντως ηταν μπουζουξιδικο οταν πρωτολειτουργησε τα ταλευταια χρονια εγινε συναυλιακος χωρος.

Σου απαντώ στο από πάνω σε spoiler μια και τελευταία φορά γιατί αφενός δεν έχει νόημα τέτοια κουβέντα σε αυτό το thread και αφετέρου το τελευταίο σου κομμάτι με καλύπτει απόλυτα.

[SPOILER]Ψωλή (σκέτη-εδώ την δίνουμε ωμή) μάλλον εσένα σε κερνάνε χρόνια τώρα και πάει λέγοντας.
Καλύτερα να έπιανες εσύ τη χορδή του DeMaio και να σου έκανε και πράξη τις κινήσεις που συνόδευαν την προσφορά της μπας και ξελαμπικάρεις.
Αν ήμασταν στο Ολυμπιακός - παοκ (εξού και ο Τζόλε) θα καταλάβαινα τη γιούχα αλλά σε συναυλία είναι εντελώς άκυρη.
Απορώ πως και δεν το σχολίασες μιας και σου άρεσε το “ζήτω η Ελλάς”.

Μην νομίζεις πως με πείραξε πάντως,ίσα ίσα το λέγαμε και γελάγαμε μιας και όσοι γιούχαραν αυθόρμητα το έκαναν.
Απλά οι μαλακίες πρέπει να λέγονται.
Στο up the hammers εδώ και τα 4 τελευταία χρόνια που γίνεται στο ΑΝ και κατεβαίνουν Θεσσαλονικείς δεν έχει ακουστεί κιχ και μια χαρά βλέπουν και αγώνες των ομάδων τους στο διπλανό μαγαζί.
Στους Manowar ένα “Αθηναίοι” ακούστηκε και σας έκατσε άσχημα…Αν δεν είναι κόμπλεξ αυτό τότε ποιο είναι.
Μόνο τυχαίο δεν είναι που την επόμενη μέρα ο DeMaio είπε “Απόπχε ολοι οι Ελληνεςςς είναι ενωμένοι” μιας και θα του είπαν με τι μαλάκες έχει να κάνει από κάτω.
[/SPOILER]

Πολλή σημασία δώσαμε στα τσιγάρα,στο crowd surfing και στις κάμερες αντί να σχοληθούμε με τις 3 αξέχαστες βραδιές.
Είναι η κατάρα των Manowar όσο και να γαμήσουν να πάει η συζήτηση σε άλλα πράγματα για να τους μειώσουν.

Ηχος καλος(οκ μεγαλο ρολο η ηχοληψια περα απ την ακουστικη του χωρου),διαρρυθμιση χωρου σωστη(καλη ορατοτητα απο ολα τα μερη),πιο κοζι ατμοσφαιρα στο εσωτερικο του απ τα 2 αντιστοιχα της Αθηνας(δε πα να ταν μπουζουξιδικο,εμενα Γκαγκαριν και Φαζ πιο ‘‘απροσωπα’’ μου φαινονται)αλλα κατα τ’αλλα μας πειραζουν τα τραπεζακια που στη τελικη τα χαμε πλατη κι οτι ειναι πολυ κυριλε απ’εξω,wtf ρε μαλακες.

Ο αποπανω ξεχναει οτι σε αρκετα λαιβς μπαντων που παιζουν Αθηνα και καπακια Θεσσαλονικη(και τουμπαλιν)εχουν ακουστει γιουχες και στα Αθηναικα λαιβ για τους πανω(Χελοουιν το τελευταιο που θυμαμαι),ουκ ολιγες φορες…αν πανω γινεται με καποια παραπανω ντεσιμπελ δεν εχει να λεει.Oσο κομπλεξας ειναι αυτο πους γιουχαρει λογω πραγματικης αντιπαθειας προς την Αθηνα και προς ο,τι εχει να κανει με αυτη κι επειδη το εννοει(πραγματικα πιστευω οτι ειναι μειοψηφια αυτοι σε σχεση με αυτους που θα φωναξουν για τη καζουρα του θεματος που ειναι κατι νορμαλ και μερος της παραδοσης),αλλο τοσο ειναι κι αυτος που θα πειραχτει απο κατι τετοιο.

κατάρα πια!!! να καθόμαστε να ασχολούμαστε με ότι του φανεί του λολοστεφανή, εκτός απο την απόδοση του συγκροτήματος :!:

:lol: