Manowar

Ψεμα δεν ειναι αλλα πορνογραφικο υλικο απο πορνογραφικο υλικο διαφερει. Αλλο να εχει φωτο με μωρα να εμπλεκονται σε πραξεις, αλλο να εχει Hentai με “ανηλικα” πχ. Γι’αυτο λεω κατσε να δουμε, αυτο το third degree μας εχει δωσει συγκλονιστικες μουφουποθεσεις στην Αμερικη τα τελευταια χρονια.

Και αυτο δεν το λεω για να υπερασπιστω κανεναν καραγκιοζη εκατομμυριουχο, ειναι γενικα θεμα που με ενοχλει, αλλα ισως να σηκωνει θρεντ απο μονο του.

2 Likes

Εννοουμε αυτους τους 2,5 μηνες. Εμενα ως οπαδο της μπαντας με ενοχλει η πιθανοτητα να κανανε τα στραβα ματια τοσο καιρο ελπιζοντας ισως οτι δεν θα βγαινε εξω η υποθεση. Δεν ξερω και δεν αναθεματιζω και καταλαβαινω οτι πρεπει να κινηθουν και οσο πιο τυπικα γινεται, αλλα προσωπικα θα προτιμουσα μια πιο γεματη ανακοινωση. Λιγο πιο αποσαφηνιστικη για τετοιου ειδους εικασιες.

Και για μένα οι Manowar δεν φταίνε σε τίποτα.
Τώρα οκ μπορεί να υπήρχε μια υποψία, αλλά αν δεν είσαι για κάτι σίγουρος δεν μπορείς να βγαλεις ανακοίνωση για ένα μελος της μπάντας σου.
Είναι σαν να τον δικάζεις με τη μια. Παγωνιές το θέμα και παρακολουθείς και εσυ τις εξελίξεις μέχρι να δεις τι γίνεται.
Αν πχ όντως δεν ίσχυε καμία κατηγορία θα ήταν ωραίο να βγει μια ανακοίνωση; Μετά ήδη θα είχε κολλήσει το κουσούρι στον κιθαρίστα.

και άλλο να έχεις 1-2 ερασιτεχνικά βιντεο με την Χ κοπέλα στις τουαλέτες ενός κλαμπ που διέρρευσε βιντεο της απ το μουνόπανο γκόμενο της και συ που να ξέρεις αν είναι 18,19,20 ή …16-17 ετών

Εμείς που κουνάμε το δάκτυλο ίσως το έχουμε πάθει

μια προσπάθεια να γίνω … @akefaloskavalaris του διαβόλου :stuck_out_tongue:

Η γνώμη μου δεν αλλάζει. Θεωρώ δύσκολο να κατηγορήθηκε χωρίς υλικό. Αλλά θεωρώ σωστό να περιμένω μπας και μαθευτεί κάτι συγκεκριμένο . Να σεβαστώ ένα δικαίωμα που είναι κατοχυρωμένο και ήθελα να το έχω κι εγώ αν είχα πρόβλημα για κάποιο λόγο . Μετά ας γαμηθεί πατόκορφα

2 Likes

Αυτά που γράφετε είναι αστεία, οτι δήθεν άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Όποιοδηποτε προιόν εκμετάλευσης ανηλίκου και οποιαδήποτε εμπλοκή με ανηλικο είναι ποινικά κολάσιμα. Είτε είναι 2 είτε 17 ετών. Ελλεινό προφανώς το ένα, σχεδόν νόμιμο το άλλο, αλλά δεν παίζει ρόλο και μάλιστα οι γονεις μπορεί να κατηγορηθουν για αμέλεια (αν είναι 1-2 βαθμού). Επισής το αν μισεί κανείς η όχι τη μπάντα δεν παίζει κανένα ρόλο. Δλδ αν το έκανε ο χάμμετ λχ, θα ήταν κυριλέ ? Απο εκεί και πέρα εννοείται οτι αν τον συλλάβανε, οι 2 μένουν Νέα Υόρκη, o άλλος Pennsylvania. Απο πού ακριβώς να το μαθαίνανε ; Και με πια λογική; Ο σερίφης θα τους το έλεγε - που ακούει κάουντρί; Για πιο λόγο θα έβγαινε να τους το πεί ο ίδιος ; Αφού μέχρι την περασμένη εβδομάδα ήταν κομπλέ και κλείνανε συναυλίες με αυτόν, λογικά το μάθανε όταν έσκασε η είδηση, άντε 2-3 μέρες πιο πριν που είχε πέσει το site. Συμφωνά με πληροφορίες θα ανακοινώσουν ποίος θα παίξει σύντομα και θα ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα.

2 Likes

193 posts were merged into an existing topic: Ισότητα των Φύλων ή Όχι?

“Joey, get to Germany.” Και παει με τα πεδιλα καιντη βαρκα και το σνοουμομπιλ. Και βρισκεο τους αλλους, που ομως ειναι στη Νεα Υορκη. Μερικοι οπαδοι μπορει να πιστευουν οτι οντως πηγε, ειδικα Αμερικανοι.

5 Likes


Από ότι φαίνεται η κατηγορία αποκαλύφθηκε. Είναι ξεκάθαρο πια γιατί ακριβώς μιλάμε

Σαπιλας

τελικά το άρθρο παραπάνω έδωσε κάποιες λεπτομέρειες που φανερώνουν ότι πρόκειται για αρρωστημένο σκουπίδι

2 Likes

Ναι έπεσα από τα συννεφα…

1 Like

Ειλικρινά δεν ξέρω τι να πώ. Εκτιμώ ότι εάν υπάρχει υποψία αθωώτητας για τον Logan , θα είχε κάνει κάποια δήλωση μέσω των δικηγόρων του- όπως πχ έκαναν οι decapitated κάποια στιγμή.Όσο δεν μιλάει δημόσια , τουλάχιστον για τη κοινή γνώμη , φαίνεται όλο και πιο ένοχος…

πάντως δεν γράφεις τέτοιο ρεπορταζ αν δεν έχεις διασταυρώσει 100% τις πληροφορίες σου . Γιατί αναφέρει “τέρατα” . Δε νομίζω να χωράει αμφιβολία πλέον

“Το ένταλμα λοιπόν λέει ότι ο Logan είχε πολλά βίντεο που έδειχναν ερωτικές πράξεις ανάμεσα σε άντρες και κορίτσια από τέσσαρων έως 12 ετών. Κάθε βίντεο που είχε στην κατοχή του περιγράφεται με λεπτομέρεια.”

Ψόφος

1 Like

Αδειο το τοπικ οπως αδειασαν κ οι καρδιες μας στο ακουσμα της απαισιας ειδησης :stuck_out_tongue:

1 Like

26 Χρονια πριν

5 Likes

απο εμεσή πηγή (ατομο που είχε εμπλακει στην προσπάθεια για να έρθουν Φλεβάρη, ακουγα οτι μάλλον ακόμα η θέση του κιθαρίστα ΔΕΝ έχει εκπληρωθεί. Για να δούμε.

Έγραψες φίλε Primal και δεν πρόκειται για… αυτοεκπληρούμενη προφητεία. Ή μήπως είναι αυτό που λένε “ανοίξω το στόμα μου και πληρωθήσεται Πνεύματος” ;

1 Like

Με πρόλαβες, ήθελα να το γράψω κι εγώ αυτό! Μα προφητεία είναι για να εκπληρωθεί; Λολ :stuck_out_tongue_winking_eye:

Η σωστή λέξη εδώ είναι “αναπληρωθεί”.

Θυμήθηκα ένα φίλο μου παλιά που είχε πει ότι “ο Λεωνίδας Καμπάνταης δεν έχει αναδιπλώσει ακόμα το ταλέντο του” αντί να πει “να ξεδιπλώσει το ταλέντο του”. :laughing: