Marilyn Manson - Heaven Upside Down (2017)

Μετα το εξαιρετικο The Pale Emperor και την αναγεννηση του Marilyn Manson* πριν 2 χρονια, ερχεται φετος το Heaven Upside Down, και μαλλον θα ακολουθησει σε πολυ παρομοιο υφος, και ευτυχως δηλαδη, γιατι μαλλον καταλαβε οτι το φορτε του ειναι οι δισκοι με 10-12 μελαγχολικα γκριζα τραγουδια, μεταλ ριφφακια, λιγα ηλεκτρονικα εφφε και glam rock/pop αισθητικη με μελωδιες απλες και πιασαρικες. Το εκανε αυτο στην χρυση τετραδα Antichrist - Mechanical - Holy - Grotesque, και εβγαζε τις δισκαρες τη μια μετα την αλλη.

Τα πρωτα δειγματα ειναι αρκετα ενθαρρυντικα, ελπιζω να ειναι πολυ καλος και ο υπολοιπος δισκος, ενω μετα απο πολυ καιρο εχουμε και ενα τραγουδι σε υφος NIN των 90ς, δηλαδη το We Know Where You Fucking Live, που μου θυμιζει παρα πολυ εντονα (χωρις να κλεβει) το Starfuckers Inc. των NIN. To ΚILL4ME αντιθετως, θα μπορουσε να ειναι καλλιστα στο Pale Emperor.

ΥΓ. Προσωπικα θεωρω οτι ο Μανσον εβγαλε 5 φοβερα αλμπουμ απο 1994-2003, 1 παρα πολυ καλο αλμπουμ αλλα εντελως ποπ που δυστυχως ξενισε πολυ κοσμο το 2007, και 2 πολυ μετρια εως ΚΑΚΑ αλμπουμς το 2009 και το 2012, ειδικα το High End Of Low δεν ακουγεται)

3 Likes

Το προηγουμενο ηταν ωραιο, θα το ακουσω κι αυτο.

1 Like

Τελικά νομίζω πως δεν ακολούθησε το ύφος του προηγούμενου(αγαπημένου) δίσκου , αλλά μάλλον επέστρεψε σε κάποιες παλιότερες μουσικές του ρίζες ,που δεν ξέρω αν εξυπηρετούν κάπως στο να εξαργυρώσει την μουσική επιτυχία του pale… Τουτέστιν, δεν τον βρίσκω το ίδιο καλό δίσκο. Ούτε καν νομίζω αν και θα τον ξαναπιάσω…

2 Likes

συμφωνώ και επαυξάνω… μετά το υπέροχο Pale αυτό φαντάζει στην καλύτερη μετριότητα… απογοήτευση…

από τα λίγα θα μείνουν από τη γενική μετριότητα του δίσκου.

Και η Courtney Love να σπρώχνει το αναπηρικό καροτσάκι με τον Manson επάνω!

Μετριότατος ο δίσκος, συμφωνώ.

Δεν πιστευω οτι ειναι τοσο μετριος οσο εγραψαν μερικοι μετα απο μολις 1-2 ακροασεις. Δεν ειναι οσο καλο οσο το προηγουμενο (πολυ ευχαριστη εκπληξη εκεινος ο δισκος) αλλα εχει μεσα αρκετα καλα τραγουδια (και μερικα αδιαφορα φυσικα). Σιγουρα το θεωρω πολυ καλυτερο απο το High End Of Low και το Born Villain που για μενα ηταν ο πατος της εμπνευσης του και γεματα ενα σωρο fillers μαζι με ελαχιστα καλα τραγουδια.

Πολυ ωραιο το βιντεο του Tattooed In Reverse, αυτο ηρθα να βαλω αλλα βλεπω οτι ειχε μπει ηδη.