Metal bands και άλλα

Καλησπέρα!!! Είμαι ο Γιώργος, 17 ετών και είμαι καινούργιος εδώ. :smiley:
Λοιπόν δεν ξέρω τι πραγματικά με έριξε στα “βαριά” το ότι ζω σε μικρή κοινωνία (σε χωριό, Ραπτόπουλο Ευρυτανίας) και περνάω εφηβεία ή κάτι άλλο. Πάντως μετά από κάτι rock κομμάτια στο ράδιο και από ένα γνωστό που άκουσα άρχισα να “στρίβω” προς τα εκεί, ψάχνοντας και ψάχνοντας κατέληξα στην metal και σιγά-σιγά, κόλλησα με τα εξής είδη Death, Black, melodic death και Doom metal.
Αυτό που θέλω είναι αν μπορείτε να μου προτείνετε συγκροτήματα πάνω σε αυτά τα είδη και να μου λύσετε την εξής απορία στο χωριό μου, ακόμα δεν έχω πλήρη εικόνα της metal και από τα λίγα που έχω βρει και ακούω (sepultura, nightrage) (και δεν έχουν δει, ακούσει τίποτα ακόμα) έχουν αρχίσει τα σχόλια του τύπου οδεύω προς τον σατανισμό, φρικιό κ.λ.π. Πιστεύεται πως έχουν δίκιο; Εγώ πάντως γενικά δεν πιστεύω τίποτα από αυτά και γενικά πιστεύω πως ότι γουστάρει ο καθένας κάνει. Αυτά! Περιμένω τις απαντήσεις σας.
Ελπίζω να μην έγινα κουραστικός.
Ευχαριστώ!!! :slight_smile:

:!: :!: :!:

Λοιπόν επειδή κατάγεσαι από το πρώτο μέρος της Ελλάδας όπου δίδαξε (ας πούμε) ο αδερφός μου και σ’ έχω συμπαθήσει ήδη, θα σου πω.

  1. Fast tip: είτε πηγαίνοντας στην ενότητα rockipedia και στα σχετικά θρεντς για black, death και doom, είτε κάνοντας δυο-τρεις απλές αναζητήσεις σε όλο το φόρουμ με τις αντίστοιχες λέξεις-κλειδιά, θα βρεις ΠΟΛΛΑ αποτελέσματα και εκεί μέσα όρεξη να χεις να ψάχνεις.

  2. Λυπάμαι που στο λέω νέε μου, αλλά ναι, βαδίζεις όντως προς τον σατανισμό και τη φρικουλίαση. [I]Once you go up the river… there’s no turning back… the horror… THE HORROR… [/I]

Μη φοβάσαι όμως. Εμείς εδώ που οι περισσότεροι είμαστε καταδικασμένοι εδώ και αρκετά χρόνια και το χουμε συνηθίσει πλέον, θα σου κρατάμε συντροφιά στην Κόλαση. Θα σ’ αρέσει. Hell ain’t a bad place to be (α, btw, άκου AC/DC).

τι του λες μωρε του παιδιου, θα το τρομάξεις :p:lol:

Γειά σας!!! :bye:
GRACCHUS BABEUF σ’ ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες και τα σχετικά. Μπορείς να μου πεις το όνομα και ποιά χρονιά ήταν εδώ ο αδερφός σου. :slight_smile:
midnight g δεν τρομάζω εύκολα. Ξέρω τα όρια μου. :ok:
Ευχαριστώ!!! :bounce: